2777
2789
عزیزم منم قیمت ۴۶۰۰ خریدمطمعنم تو روند چند ماهه میره بالابلندمدت نگاه کن

من بیستم باید فروش بزنم گفتم شاید تو این بیست روز یه کم بره بالا پول منم رشد کنه ..... حالا خیره ان شاالله .... در کل اگر بیاد پایین حقیقتا خوشحال میشم چون بعدها راحت تر میتونم خرید کنم 

من صبح ساعت ۷که بیدار شدم پسرمو بفرستم مهد دیدم اومده پایین سریع فروش زدماومدم اینجام گفتم دلم پیش ا ...

احتمالا همون خانومه من بودم دیگه 🤣🤣🤣منم پول بدهیم رو گذاشتم تا بیستم یه کم رشد کنه 

خالا تحربه ای شد که طلاسی نگذارم دیگه کارمزد زیادی کسر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما خداروشکر امروز چه فرصت خوبی واسه خرید بود من یه بخشی از پول ماشینم رو طلا خریدم دو سومش مونده ایشالا پایین تر بیاد اونا هم پله ای بخرم

ریال تو حسابمه استرس بدی دارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
احتمالا همون خانومه من بودم دیگه 🤣🤣🤣منم پول بدهیم رو گذاشتم تا بیستم یه کم رشد کنه خالا تحربه ای ...

10تومن بود حدودا پولتون؟طلاسی یکم کارمزد داره من میلی گذاشته بودم

منه ساده همون لحظه خرید زدم دیدم عه داره میاد پایین شدید تند فروش زدم فکر کنم منم یه ۲۰۰تومنی ضرر کرده باشم

اول باید ذهنتو اماده کنی بعد باید هدف تعیین کنی یه کاغذ بزاری جلوت و بنویسی از هر پولی ک دستت میاد ...

سلام عزیزم ممنون ازپاسخگوییت

من ماهی سه میلیون خرجی خودمه هرموقع ام پول بخام شوهرم واریزمیکنه بخام حساب کنم بایارانه 5تومانی میشه قسطامم حدود10میلیونه

سلام دوستان 18 تومن پول اومده دستم طلا پایینتر میاد؟

کسی نمیدونه والا من پنجشنبه طلا 4630 بود دو و نیم گرم خریدم ولی الان اخبار میگه ازرون میشه 

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
من قرار بود امروز عصر برم طلا بخرم هنوز هم نمی دونم برم برای خرید طلا یا نه ولی دیشب که قیمت طلا رو ...

میگن شنبه ها وپنجشنبه ها طلا نخرین قیمتا درست نیس

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
کسی نمیدونه والا من پنجشنبه طلا 4630 بود دو و نیم گرم خریدم ولی الان اخبار میگه ازرون میشه

اره دیگه این ماحرای جنگ اینا که تموم شد میاد پایینتر

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه ها به سوال واقعا نیاز دارم به جواب چرا آخه باید طلا گرون شه بخاطر حمله ارزون شده البته من آرزومه ارزون شه چون من بیشتر وطلاهامو فروختم اگه ارزون شه دوباره میتونم بخرم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

سلام خانما خوبین

من چهار پنج ماهی هست اینجام خیلی استفاده کردم با اینکه فعلا همسرم کار دائمی نداره و خروجیمون خیلی زیاده ولی دخلمون کم😬ترجیح دادم فعلا برای گرفتن امورات دست نگه دارم چون آرامشم رو می گرفت ازم و روحیم داغون میشد 

ولی اینجا یاد گرفتم

فریزر و یخچالم رو چک کنم

به خونه زندگیم برسم با عشق

لیست مایحتاج همه رو از دم نوشتم هر ماه چک می کنم چی داریم چی نداریم برای این مورد همسرم خیلی استقبال کرد 

با بلو آشنا شدم و وام ۷ تومنی گرفتم

حساب کردم خرج خونمون۲۰  تومن میشه تقریبا انشالله وقتی خودم فرمون رو گرفتم دستم اضافی رو تبدیل می کنم 

ویپاد نصب کردم یه تومن رو گرفتم هم خودم هم همسرم

خریدای هیجانی رو کم کردم

بچه هام رو به پس انداز تشویق کردم قلقک درست کردیم براشون هرپولی میاد دستشون می ندازن قلقک

برنامه غذایی هم برای خونه دارم هم مدرسه بچه ها 

برای خونه رو زیاد رعایت نمی کنم 🫣🫣ولی خوبه در کل

برای تغذیه بچه ها شنبه ها سیب زمینی تخم مرغ ابپز می ذارم 

یه روز در هفته کیک درست می کنم 

پفیلا درست می کنم هفته ای دوبار بعضا

میوه و لقمه هم همیشه هست 

تو هفته یه بارم تغذیه بیرون می برن

حرکت اقتصادیم هم تو این مدت پارسیان ۱و۳۰۰ بود که ۵ تومن میشد 

و با وام بلو و ویپاد و قرعه ۱۲ تومنیم و ۳ تومن پس انداز مخفیم😩😩با همسرم  رفتم یه النگو گرفتم وقتی طلا ۳۹۰۰ بود ۳۷ تومن شدتقریبا  النگوهام ۴ تا شد 🙃

طلافروشه آشناست ۱۰،۱۲ تومن بدهیمون موند اونم انشالله تا دوماه دیگه همسرم پرداخت می کنه

من هدفم بیشتر از اینا بود ولی با توجه به سرایط کار همسرم بیشتر از این نمیشد انشالله از این ماه برن سر کار به اهدافم میرسم

واینکه بچه ها میلی خوبه نصب کنین فکر کن با ۵۰ تومن می تونی ۱۰ سوت طلا بگیری 

۱۰ سوت ،۱۰ سوت یهو دیدی چند گرم طلا داری که اصلا نفهمیدی کی خریدی

برای همتون بهترینارو آرزو می کنم

بخصوص معصومه خانم هم استانی،رویا جان ، شهزنان،زهرا خانم، مریم کوئین ، آرشیده، مامان سبحان

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
عزیزم توی برنامه بفروشیم پول بهمون میده یا مثلا میگه فلان طلافروشی برو شمش بگیرباشه حتما

نه توی برنامه میتونی بفروشی. پولش بعد از چهار ساعت پایا میشه به حسابتون. 

کارمزدش هم خیلی کم

2810