2777
2789

سلام دوستان  خوبید؟ تازه پیداتون کردم😅میشه منو راهنمایی کنید این برنامه میلی گلد معتبر هست؟ کسی از شماها ازش خرید کردید و فروختید؟ 

من کار آنلاین دارم و خداروشکر راضیم هرچی پول دستم می‌آمد میرم سکه پارسیان میخریدم به نظر شما خوبه؟ 

فقط مشکل من اینکه نمیدونم چطور پس انداز کنم یعنی وقتی مشتری پول بهم داد چقدرش بردارم واسه پس انداز چقدر واسه خرید مواد اولیه ام🙃

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم طلا بله رشد داره ولیهیچ چیز جای ملک رو نمیگیره،و هرسال شما از ملک درآمد خواهید داشت،و درامدش ر ...

ممنون عزیزم. بله قصد کلیم خرید خونه ی دوم هست اما منتطر فرصتی هستم شاید بشه کمی هم طلا بعد از خرید برام بمونه. 

سپاس از راهنماییتون

جدی میگی؟من خودم دقت نکردم. مرسی که تو دقت کردی عزیزم اخه اینجاییم که کمک کنیم نه اینکه پز بدیم. حا ...

منم با دوست عزیزم شهزنان موافقم،خوش قلبی و مهربون بودنت و بااهوش بودنت برام قابل تحسینه😍👏

من از هرکی حس خوب بگیرم تو تاپیک میگم،خیلی از کاربرا بودن که بهشون گفتم قبلا،بعضی ها بدجور به دل میشینن ندیده نشناخته و فقط با چندتا پیام،شما یکی از همون ادمایی،از ته ته قلبم برات بهترینارو ارزو میکنم❤️❤️

منم با دوست عزیزم شهزنان موافقم،خوش قلبی و مهربون بودنت و بااهوش بودنت برام قابل تحسینه😍👏من از هرک ...

ای وای

مرسی عزیزممممم

لطف و مهربونی خودته.

منم توی ذهنم از تو یک دختر مهربون و خوش خنده ساختم

خیلی خیلی مهربونی 😍😍😍😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید 😬😬😬

۲۰۰ تومن پول سواریمه ک دست نامزدمه باهاش اسنپ کار میکنه و هرماه درامد شو بهم میده 

هرروز خرابه و تا الان کلی خرجش کردم واقعا دیگه خسته شدم 

انگار بهم نمیفته 🙄

ویپاد طرح جدید از آذر ماه میزاره ۲۰۰ میلیون وام میده 

ب نظرتون وقتی فروختمش بزارم تو ویپاد ۲۰۰ ازش وام بگیرم 

۲۰۰ هم از حساب همسرم وام بگیرم 

مجموعا تا عید ۶۰۰ میلیون میشه 

یا اینکه وقتی فروختمش فورا یه ماشین سواری دیگه بخرم با همین پول 

خودمم شاغلم میتونم تو قسط ها کمک کنم 

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

من باهاش کار کردم هم خریدم هم فروختم تا الان مشکلی نداشته خداروشکر

خداروشکر چند وقته باهاش کار می‌کنید؟ 

چقدر طلا باید داشته باشیم که بگیریم 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سلام دوستان خوبید؟ تازه پیداتون کردم😅میشه منو راهنمایی کنید این برنامه میلی گلد معتبر هست؟ کسی از ...

ب قول معصومه جون و سایر دوستان کلا خرج و مخارج تو‌بیار رو‌کاغذ ببین ماهانه چقدر هزینه ت میشه؟ ۱الی۵درصد درآمدتو کمک کن ب نیازمندان، ۵۹درصد نیازهای ضروری و لازم، ۱۰درصد علاقه مندی ها یا خواسته ها چیزهایی که واجب نیست اما خریدش حالمون و خوب می‌کنه، ۷۰الی۷۵درصد می‌ره واسه اینا 

بقیه ش ۳۰یا۲۵درصد میمونه واسه پس انداز 

حالا اینا کلیات بود 

ریز ب ریزشو خودت دربیار بگو 

دوستان دیگه راهنمایی های جزئی تر میکنند 

موفق باشید 

2810