دوستان اومدم چند خط از مدیریت مخارجم بگم در راستای بحث خرید از محله پایین یا بالای شهر
دو سه سالی میشه یه جایی رو پیدا کردم از محله خودمون نیم ساعت دور تر ولی تفاوت قیمت رو هر قلم بیشتر از دو سه برابر
مثلا گوجه و خیار و سیب ز و کدو و کلی صیفی جات و سبزیجات دیگه با قیمت ۱۰_۱۲تومن
فکر نکنید اخر بارِ یا کیفیت پایین،،،اصلا،،،اتفاقا سبدارو جلو خودمون رو بساط خالی میکنن
چند وقت پیش میوه گرفتم کیلویی ۱۰،،،،هلوانجیری،سیب،الو،نارنگی که نوبر بود،هلو زعفرانی درشت و درجه یک و کلی میوه دیگه
خریدامو هفته ای یک بار یا ۱۰روز یه بار ازونجا میگیرم
گاهی دیگه خیلی ضروری مثلا به گوجه نیاز دارم از محله میگیرم خیلی گرونتر ...دلم نمیاد حقیقتا که پول زحمت همسرمو هدر بدم،،برای خودش مهم نیست،،قبلنا که اصلا تو مود مدیریت مخارج و این بحثا نبود،،ولی خودم که وجدان دارم،،کم و زیادش قرار برای ما خرج بشه پس چرا خرج چیزای واجبتر نشه،،،چرا جیب یکی دیگه رو پر کنم بجای جیب خودم
من حتی لبنیات و خواروبار و..از یه محله دیگه میخرم
سیب زمینی اگه درشت باشه نصفشو استفاده میکنم نصف دیگش رو یا میذارم تو اب یا سریع میریزم تو اب جوش و فریز میکنم
گوجه که خورد میکنم کنار غذا اضافه بیاد میذارم تو زیپ کیپ تو فریزر ...چند وقت پیش گوجه میخواستم که دیدم تموم شده فریزرو باز کردم دیدم همون چندتا نصفه گوجه و چنتا قاچ که هر بار ننداختم تو اشغال اندازه یه وعده بهم پوره میده یا جای چند قاشق رب رو برام پر میکنه
یا از سبزی خوردن تره و جعفری اضافه میاد خورد میکنم میذارم فریزر روشم مینویسم
به وقتش برای کوکو و اش استفاده میشه
تو سبزی خوردن همیشه نعنا زیاد میذارن نصفشو خشک میکنم ..خیلی وقته امادشو نخریدم
یاجعفریو برمیدارم با پیاز خورد میکنم کنار فلافل عالی...خب پول این چیزارو ریز ریز بخواین حساب کنید چقد در روز صرفه جویی میشه؟؟؟
هم در مصرف نعمت خدا هم پول و زحمت همسرامون
اگه شوینده به اندازه مصرف کنیم،مواد غذایی به اندازه،از وسایل و لباسم درست استفاده کنیم، در زمینه ترشی و شور و مرباهم خودکفا باشیم،یه هنری یاد بگیریم،یا برای تعمیر وسایل ،نجاری،لوله کشی و هر فن دیگه دست به کار بشیم و استا و کارگر نیاریم ،،کیک و عصرونه و تنقلات خونگی درست کنیم،،تمام خوراکیارو یه شبه نیاریم وسط زورکی بخوریم و.....
اینا همش پول همشم از جیب ما میره
از جیب شوهر رفته یعنی از جیب ما رفته
حتی و حتی از جسممون هم درست استفاده کنیم و مواظبش باشیم که اونم باید کلی هزینه کنیم و مثل اولشم نمیشه
از چشمامون از دندونامون ،از مفاصل مخصوصا زانو
از پوستمون از کمرمون
همه اینارو باید تا زمان پیری با خودمون بکشونیم
پس بهشون وفا کنیم پدرشونو درنیاریم