2777
2789
عزیزم من شوهرم ماشینمون ب اسم منه الانم میخوایم عوض کنیم میگه پوله تو بازم بنام تو میشهبا اینک خودش ...

کاش این بحث تموم بشه همه مردا شبیه هم نیستن 

یه سری مردا نون از دهن زنشو در میارن میکنن تو حلق خانواده خودشون 

یه سری مردا پول و از دهن خودشون در میارن میارن برای زن و بچه 

یه سریا تو این دنیا نیستن اصلا موندن تو دوران  قدیم 

یه سریا مدرن و امروزین 

پنج تا انگشت یکین  نه 

پس بیخیال هر کسی نسخه زندگی خودشو یا بلده یا یاد میگیره 

اون پولایی که مادرتون جمع کردن اخرش تبدیل به چیز بزرگ و قابل توجه ای شد؟

بله عزیزم 

به بابام بود که الان باید تو این سن و سال مستاجر میبودن 

ولی الان به خونه خیلی شیک و بزرگ دارند 

مادر من هم خیلی خونه و زندگی براش مهمه 

با اینکه هفتاد سالشه 

ولی خونه اش شبیه تازه عروس هاست 

با همون پول هایی که جمع می کرد و کنار می‌گذاشت تونست خونه رو عوض کنه و برای من جهیزیه خیلی خوبی بگیره 

البته به نسبت پولی که پدرم درمی‌آورد رسما چیزی ندارند 

کارگرهای پدر من الان وضعشون از بابام بهتر 

چون برای پول ارزش قائل نبود 

ولی همین هم که خداروشکر الان دارند همش از مدیریت مادرم هست 

البته پدرم هم خیلی زحمت می کشید واقعا مرد کاری بود ولی قدر پول رو نمی دونست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم به بابام بود که الان باید تو این سن و سال مستاجر میبودن ولی الان به خونه خیلی شیک و بزرگ د ...

هنوزم قدر پولو نمیدونن پدر ولخرجن یا الان تغییر کردن

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

سلام خانمای اقتصادی من همیشه اکثر پستا رو میخونم و گاهیم در حد توانم راهنمایی میکنم میخواستم خواهران ...

عزیزم از جای دیگه درآمد دارین جز اجاره خونه ای که خواهید گرفت یا نه؟

ماشینتون رو امکانش نیست بفروشید و ماشین مدل پایین بگیرین؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام خانما وقتتون بخیر اینجا اگر کسی خودش یا اطرافیانش  تجریه قالی بافی داره ممنون میشم راهنمایی کنه چون واقعا پیدا کردن یه شغل که تو خونه باشه و کمک خرج همسرم باشم از نفس کشیدن هم برای من حیاتی تره چون همسرم نمیتونه سرکار بره و داره دوره نقاهت اش رو میگذرون این وسط کرایه خونه کمر شکن خرج دوتا بچه مدرسه ای ،خورد و خوراک و مهمونای یهویی که واسه شب نشینی میان و نگم....میخام ببینم قالی بافی چقدر طول میکشه آموزش ببینم و بتونم شروع به کار کنم؟من طبقه اول میشینم امکانش هست صداش همسایه بالایی رو اذیت کنه؟ درآمدش چطوره رجی چند میفته ؟

احتمالا قیمت نکرده حدس خودشه چون واااقعا محالهاجرت طلای دست دوم از سکه پارسیان هم کمترهمن امتحان کرد ...

من بارها پارسیان خریدم و فروختم و همیشه به راحتی ازم برداشتند و همیشه هم سود خوبی داشته، خوبیش اینه که با پولهای ریز که به چشم نمیاد میشه خرید کرد، گاهی هم اگه بدون اجرت سبک پیدا کنم میگیرم، در هر صورت اصولا طلا سودده هستش‌

کاش این بحث تموم بشه همه مردا شبیه هم نیستن یه سری مردا نون از دهن زنشو در میارن میکنن تو حلق خانواد ...

اگر پستای قلبمو میخوندین همچین پیامی رو برام ریپلای نمیزدین

منم همین حرفارو گفتم که اون خانم گفتن نه اشتباه هست یروز میفهمی...تو این قبیل حرفا

من این رفتارارو نمیپسندم با توجه ب خصلت شوهرم

بعضیا مجبورن تو پستای قبل هم گفتم

خانوما کسی اینجا تاحالا امتیاز وام خریده وام ازدواج؟ وام ازدواج یه بابایی رو قراره بخریم خودمونم ضامن های وام میخوایم بشیم چیکار کنیم که یارو کلاه برداری نکنه موقع وام که شد نتونه خودش برداره؟ کارای محکم کاری قانونیش چجوریه؟ 

متاسفانه پولم به پارکینگ دار در حال حاضر نمیرسه. نمیتونمم بدون اسانسور بگیرم زانوم سریع درد میگیره

عزیزم پارکینگ و آسانسور خیلی مهمه ، خونه ای نخر که صاحب اول و آخرش خودت باشی ، 

طلاها و ماشینت رو بفروش یه خونه درست و حسابی تر بگیر که هم پارکینگ داشته باشه ، هم آسانسور 

یه ماشین ارزون بگیر برای زیرپات ، بقیه پول ماشین رو بزار روی خونه 

خونه ای که الان نشستی رو بده رهن و اجاره ، با پول رهن و اجاره ها بعدا ماشینت رو عوض کن 

ایرانخودرو احتمال در ادمدنش خیلییییی کمه به نظرم به ریسکش نمیارزه این ۲۰۰ تومنم از دست بدی

سایپا چطور ؟ 

یا اصلا اینکه بخواد آزاد بخره ؟

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
2810