2777
2789

سلام دوستای گل روزتون بخیر و شادی 

میخواستم بپرسم ماشین تیبا یا ساینا  اقساطی از کجا میتونیم بخریم یه پراید داریم اونو بفروشیم بدیم پیش قسط 

بقیش رو اقساطی ولی نمیدونیم از کجا یا کدوم شرکت میشه خرید 

مامان سبحان جان صد تومن داریم کدوم بانک بزاریم زودتر برابر خودش وام میده 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

درآمد دلاری تا روزی ۱۷ دلار فقط با دیدن ویدئوهای یک دقیقه ای تبلیغات از سایت معتبر 

https://seatli.site/?inv=36142

واردش بشید و برای ورود هم ۱ دلار جایزه بگیرید😍

برای برداشت هم میتونید آدرس کیف پول های ارز دیجیتال خودتون رو بدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان منم یه گزارش بدم از خرج و مخارج مهرماه که پس اندازی توش نیست ولی خب دیگه روتین زندگی منم همینه😄 

۱/در ادامه بازسازی منزل ، رنگ کاری و تعویض شیشه های درب ورودی راهرو 

۲/ یه مهمونی پاگشا داشتم برای تازه عروس و دوماد ، پسرخاله همسرم با همسرش ، ۲۶ نفر مهمون داشتم.

۳/فروش خودرو و ثبت نام دوباره خودرو تو سایپا

۴/ هزینه دندانپزشکی برای همسرم که بیشترش رو بیمه متقبل شد 

۵/کیک و مراسم روز دختر برای دخترم و برادرزادم که خودمانی برگزار کردیم و فقط خودمون نه نفر بودیم ، خانواده خودم و برادرم و پدرومادرم  

۶/ شیرینی قبولی دخترم تو گواهینامه برای مربی و آموزشگاه رانندگی

۷/ هزینه ثبت نام دانشگاه دخترم 

۸/ یه بلوز پاییزی برا خودم و یه شکت پاییزی برا دخترم گرفتم

۹/ برا فریزر پوره گوجه فرنگی و بادمجان و حبوبات و گوشت و مرغ و مابقی لوازم مورد نیاز 

۱۱/پول ماهیانه دخترم و خرید کتاب براش ( هر ماه هزینه جدا گانه خرید کتاب داریم) 

۱۰/ یه آموزش خوبی که از شما یاد گرفتم فریز کردن فلافله که عالیه ، هر وقت حوصله غذا گذاشتن ندارم فلافل سرخ میکنم و نون ساندویچ میگیرم و با کاهو و گوجه و خیارشور میشه یه وعده غذای سریع و راحت ، خیلی کارمو راحت کرده و خوشمزه تر از کتلت و باقی سرخ کردنیاست. 

۱۱/آهان ، دوتا درخت سرو قشنگ هم رفتم و از گلخونه شهرداری گرفتم و کاشتم دم در خونمون ، کلی حالم خوبه باهاشون و محله و دم در رو قشنگ تر و سبزتر کردند (اینو برام صرفه جویی حساب کنید ، همسرم میخواست از گلخونه بگیره ، گفتم بریم از شهرداری بگیریم ، چه فرقی میکنه همون درخته ولی یکیش پولیه یکیش رایگانه)

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
من جات بودم همون پول رو از طریق طلا برای زمان بازنشستگیم پس انداز میکنمالبته اگر دفترچه بیمه رو از ه ...

آخه عزیزم میخوام یک پول آب باریکه دستم باشه چون طلا هی باید آدم بفروشه ولی اونجوری یک پول حداقل کم دست آدم رو می گیره

قربونت برم من عزیزم ❤️ خوشحالم که مورد پسندت قرار گرفته سوالت چی بود عزیزم ؟من از تاپیک عقبم ...صفحه ...

و اینکه معصومه جان ما از ورودی و خروجی مون ۵ میلیون میلیون ک با یارانه میشه ۶ تومن کلا میمونه من خیلی دلم میخا این ۶ پسنداز کنم ولی خرج خونه و چند تا قسط بانکی عقب افتاده داریم ک موندم چه کنیم اون پستتم اگه زحمت نیس برام بخون و بنویس جانم 😘

سلام عزیزم ، بانک صادرات بعد از ۲ ماه با پرداخت ۱۸ ماهه برابر خود پولتون وام میده .

ممنون گلم من به همسرم اصرار کردم رسالت بزاره 

چون چک و فیش کسر حقوق نداره ولی جواز یا سند داره 

عزیزم همسرم میگه یه تیبا اقساطی برداره پول پراید رو یعنوان پیش قسط بده 

باقی مونده روهم  15 ماهه اقساطی بده 

منظورش اینه از یه نمایشگاهی با این شرایط بخره 

ولی من پیشنهاد دادم پول رو بزاره بانک  یه وام برداره با اون یه صفرش رو بخره اقساط وام و بپردازه 

بنظر شما و همه دوستایی که میخونین کدوم روش بهتره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
اشتبته شد طلای فروشی اشنا پیدا کن اینا که گفتم بخر من همیشه این کار و میکنم

اجی من این پول بدون اینکه شوهرم بودنه جمع کردم خودش سرکاره ولی خیلی خیلی ولخرجه یعنی با این اخلاقش مشکل دارم وقتی حقوق میگیره هرکس بهش بگه بهم پول بده بهش میده اصلا واسه خودمون هیچی  نمیاره دومیلیون ۳میلیون ۴میلیون میده به دوستاش بهش میگم په کو حقوقت میگه دادم فلانی ماه بعد میده بعد ماه بعدی میگم پول گرفتی میگه نه هرسری این جوری میگه نمیدونم چی کنم

دوستان مهربونم عزيزان دل اپليكيشن تارا رو نصب كنيد از اوكالا روغن رب شكر كالاهاي ضروري بخريد بوي گ ر و ن ي روغن مياد اصلا روغ مايع بزرگ موجود نبود 

لطفا يه صلوات بفرستين خوشكلا 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
اجی من این پول بدون اینکه شوهرم بودنه جمع کردم خودش سرکاره ولی خیلی خیلی ولخرجه یعنی با این اخلاقش م ...

خیلی سخته بعضی مردا اینطورن دیگه انشالله که خصوصیات خوب شوهرتون این اخلاق بدشونو میپوشونه ولی بهترین کار از نظر من همینه طلا بخر نگهدار این کار به من خیلی کمک کرده تا حالا البته بدون اجرت 

2810