خریدکردن بالیست خیلی بهم کمک کرده
دیگه بادیدن ویترین رنگارنگ فروشگاه وسوسه نمیشم وخریداضافه نمیکنم
خریدن ازفروشگاه زنجیره ای بصورت حضوری یانهایت عجله داشته باشم ازاوکالاهم خیلی بهم کمک کرده وکلی هزینه هاموپایین اورده
قبلاسرحساب ازسوپری میاوردم وقتهایی که عجله داشتم
که حساب کردم دیدم اصلابصرفه نیست وکلی میکشه روشون دیگه ازش جنس نمیارم ولی شوهرم بعضی وقتهامیره ازش میاره نمیتونم جلوش بگیرم متاسفانه رفیقشه 😐😐
خیس کردن وپختن حبوباتم هم خیلی کمک کرده درصرفهذجویی دروقتم وصدالبته کم کردن هزینه هام
من متاسفانه بعضی روزهاکه صبح هاخواب میمونم برانهار
میمونم که چی بزارم ویارومیارم به سرخ کردنی که کلی روغن وبرای سلامتی مضرره یاغذای بیرون
اماالان کارم راحتره مثلا امروزخواب موندم تابیدارشدم شوهرم سریع گفت خب نهارچیه؟؟؟برم غذابگیرم
گفتم نه عزیزم الان خودم درست میکنم یه بسته عدس دراوردم سریع کته عدس گزاشتم مرغم مزه دارشده داشتم توفریزرباسیب زمینی ویه حلقه های گوجه گزاشتم فر
تاکته ام دم کشیدمرغهامم پخته بودن
بازم چیزی یادم بیادمیگم براتازه واردهایایاداوری بشه برابقیه بنظرم همین جورکه خودم کلی چیزازاینجایادگرفتم وبکاربستم کلی بدردم خورده بایدبیام بگم شایدبدردکس دیگه ای هم خورد
بقیه خانمهاهم بگین ازخانه داریتون خیلهامثلامن مامانشون این نکات ویادشون نداده البته که سبک زندگی مامانهامون بامایکی نیست واونهامثل مامجبورنبودن به این جزئیات مواظب خرج ومخارجشون باشن خداشکرالانم وضعشون خیلی خوب وعالیه ازلحاظ مالی
ولی زمونه مامتاسفانه خیلی سخترشده