سلام دوستای قشنگم 😍 الهی حالتون خوب و تنتون سالم و دلتون شاد و لبتون خندون و جیبتون پر پول باشه🤲
قابل توجه عزیزانی که با پس انداز مخالف هستند و میگن من با شوهرم این حرفا رو ندارم و هرگز اینکارو نمیکنم ، یا این گدا بازیا چیه ، چرا بلد نیستید خوب بخورید و خوب بپوشید و امثال این نیش و کنایه ها ....
عزیزم شما راه رو اشتباه اومدی ، شما که اینجا دعوت نبودی چرا بدون دعوت اومدی🤔 آیا شما میتونی بری یه مجلس روضه و بگی اینکارا چیه؟ چرا همتون ماتم گرفتید؟ من اصلأ خوشم نمیاد😒 ولش کنید این افسرده بازیا رو ، آهنگ باز کنید دور هم برقصیم؟ آیا همچین چیزی ممکنه؟
معلومه که نه؟ عزیزم شما که تو این مجلس دعوت نبودی و اصلأ اهل روضه رفتن نیستی چرا وارد میشی و مجلس رو خراب میکنی؟ از همون دم در برگرد و برو دورهمی و آهنگ بذارید و خوش باشید😍
البته نمیدونم دوستان ، منم تو جمعشون قبول دارند یا نه؟ درسته پس انداز بلد نیستم ، و باهاشون نمیتونم همراه باشم ، ولی خدا شاهده از داراییها و خریداشون لذت میبرم و برا تک تکشون ذوق میکنم😍
عزیزان منظورم شخص خاصی نیست ها ، ولی چندین ساله مردم ورد زبونشون شده آزادی ، آزادی یعنی به سلایق و عقاید همدیگه احترام بذاریم ، اینجا خانوما با قناعت و پس انداز و طلا و خونه خریدن حالشون خوبه ، پس اگه نظم و قانون و پرستیژ حاکم بر این تاپیک به ذائقه ی کسی خوش نمیاد با احترام ممنون از حضور سبز و بابرکتتون🙏 به امید دیدار در تاپیک های بعدی و دورهمی های قشنگ نی نی سایت 🙏
خواهش دیگه ای هم که دارم لطفأ وقت و حوصله دیگران رو برای ده تومن پنجاه تومن تلف نکنیم ، مگه اینجا صندوق کمیته امداده که بیا کد منو بزن میلی ، طلاسی ، بلو ، ویپاد ، همستر ....
درسته خوبه که قدر ریال به ریال زندگی رو بدونیم ولی عزت نفس و شخصیت یک انسان قابل قیمت گذاری نیست ، اصلأ قابل مقایسه با چند هزار تومن نیست ❤️
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه ، شخص خاصی مد نظرم نیست ، من آیدیا رو دقت نمیکنم و اسم اشخاص یادم نمیمونه کلی خواستم قوانین تاپیک یادآوری بشه و با حرفامون خدایی نکرده دلی رو نشکنیم و خانومی که با چند گرم طلا به آینده و زندگیش امیدوار شده رو ناامید نکنیم🙏
در آخر دوستان خدا رو تو زندگی فراموش نکنیم و برای هر لقمه ی کوچکی که رزقمون میکنه شکرگزاری کنیم 🤲، چون :
شکر نعمت نعمتت افزون کند / کفر نعمت از کفت بیرون کند🤲