فدات شم عزیزم
من هر ماه هفت تومن میریخت همسرم برای خرجخونه
دروغ چرا گوشت (چند ماه یکبار)و مرغ (ماهی یک کامل +دو عدد ران)و برنج(سالیانه) فقط با ایشونه چرخ کرده و قلم و بقیه خریدا با منه ( ک من سعی میکردم خرج خونه رو بین مبلغ ۳ و نیم تا پنج ببندم ک یه پولی پس انداز کنم برای آیندمون
شهریور ماه ک سفر رفتیم با برادرش رفت خرید دید خیلی همه چی گرونه اومد
به من گفت چحوری با دویست تومن اون همه خوراکی خریدی ما دو سه قلمخریدکردیم شد پونصد گفتم به سختی 😂
آخر مهرماه درخواست جوجه چینی کرد گفتم والا پول تو کارت نیست ( تبدیل کرده بودم) بمونه ماه بعد
سر همین برای آبان ماه ۱۰ تومن زد گفتم سه تومن اضافه زدی گفت دلار و اینا رفته بالا شمام همه چی گرونتر میشه بزار برای خرج خونه
اصلا ریز نمیپرسه برم لباس بخرم وسیله بخرم نمیپرسه مگر مثلا ببینه یهچیوخیلی دوست داره خودش بخره میپرسهچندگرفتی من فلان قیمت میگیرم منم مابین تخفیف و بهش میگم
منم دیدم فرصت خوبیه اون سه تومن اضافیو تبدیل کردم
همسر من هر چی داره سرمایه کارشه نقدیندگی نمیتونه نگه داره چون هر چی بیشتر سرمایه کارش کنه درامدش بیشتره
بابت طلا هم قربونش بزم هر چی بود و نبود ( چیزایی ک خودش خریده بود و به غیر حلقه نشون و اولین طلایی ک برام خریدو فروخت باقیش و خودم خریدم یا از مجردی دارم یا هدیه پدر مادر و برادرامه
انشالله خدا به جیب همه برکت بده میلی و چرا نصب کردم چون طلا فروشی ک پیشش خرید میکردم به چهار سال و اندی بیشور بازی در اورد و منی ک بر حسب اعتماد این سری ماشین حساب خودم نزدم برای طلا دست دوم اجرت بیشتری گرفت وقتی فاکتور نوشت همونجا فهمیدم ولی خرید کرده بودم روز قبلش و بهش گقتم دیکه نمیام پیش شما منتظرم میلی گلد ۳ تا ۵ گرم بشه یه طلا فروش دست دوم زیاد داره برم از اون بگیرم
سر ده تومن با ادم چونه میزنن ولی چند صد تومن و دو سه میلیون از ادم دزدی میکنن انتظار دارن سکوت کنی
مرسی فدات شم منم با همین تخفیفات و باکس بندی بلو و لیست نوشتن و چک کردن وسایل میتونم پس انداز کنم