2777
2789
اره خیلی نیازه ماشین منم بخاطررفاه خودم وخانواده ام ازخیرسودکردن گزشتم ومنتظرمیمونم وامم اماده بشه و ...

درسته ولی مشتری نیست یعنی من هر ماشینی میخواستم طرف کلی تخفیف میداد بیا ببر منم واقعن میترسم نمیدونم چیکار کنم دوماه صبر کردم امیدوارم همه چی اروم بشه ☹️☹️

عزیزم تا جایی که من میدونم و اطلاع دارم و کارخونه های برنج کوبی اطراف شهر و روستاهای ما هیچ کدوم به ...

درسته عزیزم،همیشه تو هر صنفی یه عده دزد و کلاش وجود داره دیگه

من اصلا نمیدونستم چیزی به اسم اسانس برنج وجود داره

بعد که این دوستمون گفتن،رفتم سرچ کردم دیدم هست.حالا نوشته بود از خود برنج گرفته میشه.ولی فکر کن اونو بزنن به برنجای کهنه و نا مرغوب.مثلا من برام خیلی مهم بود که فجر و شیرودی و ندا و... نخورم،حالا اگر بوی خوبی داشته باشه تشخیصش سخته.

ما ۶ ماه قبل برنج خریدیم کیلویی ۱۱۰،خیلی خیلی بوی قوی داشت اصلا مستت میکرد.الان که فکر میکنم میگم شاید ازین اسانسا بوده

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبیت فدات شم 😘 اتفاقا کار خیلی خوبی کردی اصلا نگران نباش خودت خواهی دید ک ...

خواهش می‌کنم هکسره رو یاد بگیرین و استفاده کنین. اعصابم خورد می‌شه با خوندن کامنت‌هاتون.

مدرس زبان فرانسه هستم🌻
عزیزم ما سه تا خونه داریم که دوتاشو خودمون استفاده میکنیم‌. یکیش خونه اصلیمونه اونیکی تو ی شهر دیگست ...

شما که دیگه ماشالا دستت تو خرید ملک هست بیشتر برامون بنویس 

از پول جمع کردن 

از اینکه تو معامله چطور رفتار کنیم 

از اینکه چطور به صاحب ملک پول رو پرداخت کنیم

از اینکه چطور بفهمیم متریال ساختمون خوبه 

ما دو تا خونه کوچیک داریم اما واقعا هر دوبارش خدا یار بوده من اصلا این چیزا رو بلد نیستم 

سلام دوستای عزیزم من تازه به جمع شما پیوستم ودارم یکی یکی تاپیک های قبلی تونو میخونم چقدرررر ک چیزی ازتون یاد گرفتم خدای خیرتون بده فقط تواین صفحه هاچند تاسوال برام پیش اومد ک اکه ممکنه جواب بدین ممنونم

۱..میخام پول های ریزمو همه رو بدم به سکه بخرم آیا توش ضرر نمیکنم؟؟؟ مثلا یه ۵۰۰دستم اومد بدم سکه ولی چه طوری حساب کنم ک ضرر نکنم درصورتی ک میدونم ۵۰۰تومن هیچی نیس ولی کلا دلم میخاد بدونم چ کنم 

۲..ممنون از دوستایی ک بلو پیشنهاد دادن عالی بود حالا ویپاد هم گفتند اون چطوره اونم خوبه و چه کارایی داره؟؟

۳۰۰معصومه خانم ما۱۰۰میللیون قرار گیرمون بیاد وامه ..به نظرتون به سکه بدم یا طلای ابشده یا ماشیمن مونو عوض کنیم یه مدل بالا تر بخریم موندیم چه کنیم ممنون کمکم کنید 😊😊😊

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت ❤️الان مهمونام رفتن انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه فردا در خدمتم ...

معصومه جان میشه سوال منم جواب بدین خیلییی ممنونم ازشما بخدا دارم تاپیک های قبلی تونو میخونم یعنی شبی ۱ساعت یا۲ ساعت میخونم بعد میخابم چقدددر حرقاتون قشنگ خدا خیررت بده الهی بد نبینی توزندگیت الهی آمین

عزیز دلم حق داری ، دست و پنجه نرم کردن با مشکلات اقتصادی روحیه پولادین میخواد ولی اینو واقعأ جدی میگ ...

چقد بغض کردم روحش شاد

واقعا عزیزم اینکه میگن قلم قدرت داره دروغ نیست فقط با همین چند خط من اشکم درومد امیدوارم حالتون همیشه خوب باشه

چطوریه لوبیا با مرغ

سلام عزیزم.

من که سر وته لوبیا سبز رو زدم و فریز کردم.همراه با مرغ میپزم و بسی خوشمزه است.تو گوگل هم بزنید دقیق ترش میاد.

میشه دورچین که لاوه بر هویج و دلمه و کدو استفاده کرد

2810