قربونت برم من عزیزم ❤️
پور گوجه رو دو جور بسته بندی میکنم یه جور همون مدل خام
برای آش آبغوره ..که بی نهایت خوشمزه میکنه 👌
یه مقدارش رو هم تفت میدم بعد میذارم یخچال واسه املت
و احیانا یه موقع رب ام تموم شد از اون یه بسته بر میدارم تا معطل نمونم 👌
موقع املت درست کردن هم یه بسته در میارم یه پیاز سرخ میکنم
با فلفل سبز و فلفل دلمه ای و سیر رنده شده ...یه املت خوشمزه درست میکنم 😋
من پوره های گوجه رو فصل تابستان کیلویی از پنج تومن گرفته بودم
الان سی و پنج تومن
و زمستان بالاترررر و به این کیفیت نمیتونم برای املت پیدا کنم
اکثرا برای سرد خونه است ...بدون رنگ و گرون
و اما لوبیا سبز و بامیه هم بله بخار پز میکنم میذارم فریزر
یه بار به توصیه دوستان خام گذاشتم لوبیا سبز هارو
دیدم برای منی که شاغلم و کارم زیاد خوب نشد
آماده باشه بهتر ....یعنی طول کشید تا لوبیا ها بپزه
ولی تمام حبوبات رو خیس میکنم میذارم فریزر