2777
2789

سلام من 13گرم طلا بدهکارم راهی دارید برای جور کردنش خدایا چیکار کنم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
من قرار بود امروز عصر برم طلا بخرم هنوز هم نمی دونم برم برای خرید طلا یا نه ولی دیشب که قیمت طلا رو ...

من جات بودم طلا میخریدم. مملکت عجیبی داریم حالا نوبت جولان دادن طلاست. تا عید کنم بالا بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری حساب و اینا باز کنم

الان بهت لینک میدم با کد من بیا البته فک کنم خرابه الان باز شد بهت لینک میدم

میری داخلش طبق چیزی ک ازت میخواد مرحله ب مرحله میری جلو سخت نیست

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
هر کی هر چی میگه من ایراد میگیرم ؟مطمعنی ؟بجز یه سوال از ایشون من دیگه از کی ایراد گرفتم ؟اگر درست ب ...

من از اول تاپیک بودم هرکی اومد پست گذاشت شما یه چیزی از تو حرفاش درآوردی نمیدونم دنبال مچ گیری دنبال چی هستی به هرحال دیگه ریپ نزن جواب نمیدم تاپیک تعطیل نشه

من از اول تاپیک بودم هرکی اومد پست گذاشت شما یه چیزی از تو حرفاش درآوردی نمیدونم دنبال مچ گیری دنبال ...

نه اتفاقا من زیاد اینجا نمیام خیلیم حرف نزدم تو این تاپیک 

گفتم که چون حرفش برام عجیب بود پرسیدم اگر حرف کسی برام عجیب باشه میپرسم ازش که اونم به خودم مربوطه 

بعدم لطف کن شما دخالت نکن تو صحبتهای بقیه 

ما دوتا صحبت کردیم تموم شد دیگه هم ادامه ندادیم هیچ بی احترامی هم نکردیم به هم 

احتیاجی نیست شماها بیاین بشین وکیل وصی و بحث رو ادامه بدین و باعث بحث و ناراحتی بشین 

میگم من دو تومن دوتومن میزنم ولی 3700 تونستم خرید کنم یعنی 300 هزار از4میلیون رو کارمزد میکنه؟

عزیزم نیم درصد کم می‌کنه

من بالا ۴ میلیون زدم نیم درصد کم کرد بقیه رو حساب کرد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810