2777
2789
نه نمیشه همزمان دوتا وام روگرفت اوایل میشد ولی الان نه...سودویپاد ۲۳درصده ولی مهر فکرمیکنم ۴درصده .. ...

خیلی کنده خیلی هم کمه ی وام امتیازی از مهر دارم الان این همه کارمیکنم بامهر شده 180 میل ی ماه گذاشتم صد تومن 50تومن ولی امتیار وامم 33میلیون شده توی سال

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیشه همزمان دوتا وام روگرفت اوایل میشد ولی الان نه...سودویپاد ۲۳درصده ولی مهر فکرمیکنم ۴درصده .. ...

یعنی قسطامو نزنم ویپاد تامهلتش واریز کنم ب قسطا؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
منظورش تغذیه مدرسشه وگرنه خونه باباشه پول نهار شام ک نمیده😁😁😁😁

آخه گفت کلا خرج همه چیم میشه 300 😅😅

ولی خب میگم اینقد چیزای عجیب غریب تو نی نی سایت میبینم فکر میکنم دوتا کشور مختلف داریم زندگی میکنیم با بعضی عزیزان 😅😅😅

دقیقا چرا مونده تو این زندگی هنوز😐😐😐کارت حقوق؟بره بانک بگه دزدیدن مسدودش میکنن، کارت جدید میگیره ...

منم دیدم امثال این خانم رو

اینها توی خانواده هایی رشد کردن که همه چیز عیب و ننگ بوده

میترسن

ترس از رها شدن

ترس از تنهایی

نمیدونم داستانی که من تعریف کردم رو خوندید

اون خانم که گفتم چهار تا بچه داشت طلاق گرفته بود و بعدش زن مرد پولداری شد

همین خانم زمانی طلاق گرفت که طلاق یک در چند هزار بود 

و ازدواج مجددش 

اشتباه نکنم سال ۷۲ بود دقیق نمیدونم 

این خانم وقتی طلاق گرفت جایی نداشت بره پولی هم نداشت

خانوادش هم طردش کردن

رفته بود توی  انباری یکی از اقوام دورش

سواد نداشت 

هیچ کاری هم بلد نبود

مهریه اش هم خیلی ناچیز بود

با همون مهریه چند ماه دووم آورد تا اون آقا رو پیدا کرد

بعد ازدواج همه فامیلاشون دوست داشتن باهاش رفت و آمد کنن

همونایی که قبلا چون این خانم مطلقه بود ازش فرار میکردن

رمز موفقیت این خانم نترس بودنش بود

هر چند بعدش دیگه خیلی نترس شده و کل اموال رو به نام خودش کرد

دقیقا چرا مونده تو این زندگی هنوز😐😐😐کارت حقوق؟بره بانک بگه دزدیدن مسدودش میکنن، کارت جدید میگیره ...

واقعا من هم این قسمتش برام قابل درک نیست 

یه آدم که تو اجتماع بوده چقدر دیگه دست و پاچلفتی هست 

مگه کارت رو بدی دست کسی دلیلی به این میشه که نتونی دیگه پول رو ازش پس بگیری کارت رو مسدود کنه بره یه کارت دیگه بگیره 

به نظر من خیلی ترسو هست در حد اختلال روانی 

وگرنه نباید شرایطش الان اینجوری می‌شد 

شوهر هم از این مشکل خانمش سو استفاده کرده 

منم دیدم امثال این خانم رواینها توی خانواده هایی رشد کردن که همه چیز عیب و ننگ بودهمیترسن ترس از رها ...

اره گلم خوندم

رمز موفقیتش پول بوده عزیزم، همین الانم اگه پولاش ته بکشه بازم اقوامش تحویلش نمیگیرن

فکر کنم جشنواره اش تمام شده. به من هم نداده.میلی گلد دارین؟؟ برنامه میلی پنج میللی گرم داره میده.mil ...

میلی رو دارم

طلاین معتبره تره یا طلاسی؟از طلاسی خوشم نیومد من بیشتر از کارت دیجیتالم کارت ب کارت میکنم اما کارتمو قبول نکرد شبا نداد نمیدونم چرا

میلی رو دارمطلاین معتبره تره یا طلاسی؟از طلاسی خوشم نیومد من بیشتر از کارت دیجیتالم کارت ب کارت میکن ...

نمیدونم راستش. تعریف طلاسی رو بیشتر شنیدم بچه ها اینجا خرید میکنند.

میلی رو دارمطلاین معتبره تره یا طلاسی؟از طلاسی خوشم نیومد من بیشتر از کارت دیجیتالم کارت ب کارت میکن ...

چند نفر از طلاسی خرید کرده بودن. به نظرم طلاسی بهتره 

کارمزدش هم کمتره نسبت به طلاین

سلام به همه دوستان گلممن هم در حال مدرسه رفتن هستم چهار روز در هفته تا ساعت دو و ربع مدرسه ام دو شنب ...

سلام عزیزم

مقطع  ابتدایی رو چون دوتا پسرپشت سر هم دارم وفیلمای آموزشی زیاد دیدم واقعا مثل یه معلم بلدم ولی هنوز خودم دیپلم نگرفتم  برای گرفتن دانش آموز به مدرک نیازه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
این ۳۰ میلیون خواستم بانک ملی طرح مهربانی سپرده اش کنم محاسبه کردم فقط ۷ .. ۸ میلیون بهم وام میده

عزیزم بذار بانک برای وام

برای یکماه بنظرم ریسکه طلا بخری

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بعد مثلا ۴۰گرم بزاری نمیشه؟

به هيچ وج ورق بازي نداره فقط امضا ازرييس داره  هر چقد طلا بزاري همون قدر محاسبه ميكنن وام ميدن ٤٠گرمم ميشه 

اقساط هم سال بعد يكجا با سود ٢٣٪؜تسويه ميكني ٢٠ميگيري ٢٥پس ميدي

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810