2777
2789
قربونت ادمینی بلدم ولی کار پیدا نمیکنم اونک میشه توصیح بدی نشنیدم

کامل یادبگیر

بتونی تدوین کنی عکس و فیلماشون رو همع جا کارهست برو پیجای معتبر درخواست بده

تو دیوار هم هست ادمین میخوان

ادمینی ن فقط پاسخگویی ب کامنتها

سعی کن تولید محتوا تدوین ی شمه از عکاسی و فیلمبرداریم یادبگیری کلا تبلیغات مجازی درامدش خوبه

میلی هم ی سایت خرید فروش طلاهست ک باهرمبلغی میتونی طلابخری دیگ کارمزد و اجرت و مالیات مث بیرون نمیدی باصدهزارتومنم میتونی خرید کنی طلا بعدک جمع شد بری فیزیکیشو بگیری اگ تهرانی اگ نه میتونی توهمون سایت بفروشی پولتونقد کنی هرشبانه روز

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودت میگی تمام خرج لباس و خورد و خوراک با خودمه 😅😅😅یعنی همه ی اینا میشه 300 ؟

اره میخوای نکته از من بگیری؟بگیر 😒😒😒😒

لباس هر چند وقت یکبار میگیرم دوما توضیحی ندارم برای شما بدم 

لطفا برام دعا کنید
اره میخوای نکته از من بگیری؟بگیر 😒😒😒😒لباس هر چند وقت یکبار میگیرم دوما توضیحی ندارم برای شما بدم

نه والا  😁😁😁فقط تعجب کردم بشدت البته خب نی نی سایت نکات عجیب زیاد داره 😅😅

موفق باشی همیشه 

حرم رفتم ولی داخل کافی نتش تو کتابخونه مرکزی اونجا رو میگید؟

نه اسمش انتشارات هست کافی نت نیست، کتابخانه از سمت بست شیخ طوسی بايد برین، توی طبقه‌ی بالا هست از نگهبان بپرسید میخوام برم انتشارات

نه والا 😁😁😁فقط تعجب کردم بشدت البته خب نی نی سایت نکات عجیب زیاد داره 😅😅موفق باشی همیشه

فامیل ما ۴ نفرن با هفته ایی ۲۰۰ تومن زندگی میچرخونن نمیدونم چجوری همه همچی  در حد اعتدال میخورن میپوشن ۳ نفرم میرم سرکار هم بیمه دارن هم پاداش ۳ تا خوته ماشین حارجی دارن 

ن که در مقابل اونا چیزی نیستم خوانوادگی جیزاهایی میدونیم پس انداز میکنیم کا هیچ کس نمیدونه

لطفا برام دعا کنید
فامیل ما ۴ نفرن با هفته ایی ۲۰۰ تومن زندگی میچرخونن نمیدونم چجوری همه همچی در حد اعتدال میخورن میپو ...

هفته ای 200 هم غذا هم خرجای دیگه ؟برای 4 نفر که 200 تومن نون و تخم مرغ هم بزور میشه 

یه چیزی بگین با عقل جور دربیاد 

هفته ای 200 هم غذا هم خرجای دیگه ؟برای 4 نفر که 200 تومن نون و تخم مرغ هم بزور میشه یه چیزی بگین با ...

شما باور نکن 😏😏وقتی جایی کار کنی هم صبحانه هم نهار هم شام بدن چی بگ لطفا دیگه ریپلای نزن شما که نمیخوای تاپیک تعطیل بشه

لطفا برام دعا کنید

سلام دوستان ماها که درامد و پس اندازمون خیلی کمه چطور میشه دیگه طلا خرید؟اخه خیلی قیمتش رفته بالا .میدونم پیشنهاد پارسیان کم وزن رو میدین ولی اخه چقدر باید صبرکرد تا پارسیان ها بشه اندازه یه گرم طلا... نمیدونم چرا ناامید شدم از پس انداز کردن اخه همه چی افتضاح داره میره بالا و این ماهی یک میلیون ها که امثال من پس اندازشونه نمیشه باش چیزی خرید . من خانه دارم ۲تا بچه دارم و تنها درامدمون حقوق همسرم که خیلیش میره جای بدهکاری 

من حقوقم عددش قابل توجه ولی ب مرور قسط کم میشه یعنی از یکم تا20ماه قسط میدم الان تومهر گذاشتم حقوقمو ...

نه نمیشه همزمان دوتا وام روگرفت اوایل میشد ولی الان نه...

سودویپاد ۲۳درصده ولی مهر فکرمیکنم ۴درصده ...ولی من اگرجای شمابودم انتقال میدادم ویپاد بدلیل اینکه مهرامتیازدهیش کنده...

میتونی اگرجای قسط داری وام روکه ازویپادگرفتی بزاری روی پول اصلیت بزاری مهر..

2810