2777
2789
عزیزم حرف شما متین ، اگه دوباره متن رو بخونید ، من چندین بار نوشتم که قصد ندارم برای دیگران نسخه بپی ...

به به 😍چه حس خوبی دادی عزیزم 

کاش خدا این دیوونه ها رو زیاد میکرد😘😘😘

همیشه برامون بنویس

از حرفاتون انرژی مثبت میگیرماونقدر خودم تو زندگیم مشکلات دارم بزرگترین مشکلم اینه ۸ ماهه شوهرم بیکار ...

عزیزم کاملأ حق داری اگه ناراحتی ، اگه غصه میخوری ، اگه استرس داری ، اگه احساس افسردگی میکنی ، اگه ناامیدی ، همش رو حق داری ، بیکاری مرد خونه خیلی خیلی سخت تر از اونه که تو کلام بگنجه ، مرد اگه بیکار بشه بهونه گیر میشه ، چون حس اقتدار و تأمین کنندگیش رو از دست داده بداخلاق میشه ، الکی به همه چی گیر میده و هزاران مشکل دیگه ، و این خانومه که تو این اوضاع مالی و اقتصادی باید همه اینا رو هم در کنار مشکلات مالی تحمل کنه 🥺 ولی یک زن در زندگی میتونه فراتر از زن ظاهر بشه، باید لباس آهنین تنش کنه و به جنگ مشکلات بره ، بشین برا تک تک داراییهات ارزش گزاری کن ، ببین خودت و همسرت و زندگیت و تن سالمت و عزیزانت چقدر ارزش دارند مطمئنأ اونقدر ارزش دارند که اینروزا رو بخاطرشون تحمل کنی ، اونقدر باارزش هستند که صبر کنی و برای بهبود اوضاع تلاش کنی ولی مطمئنأ یک دست مبل ارزش و قیمتش با اعصاب و روان و روحیه ات قابل قیاس نیست ، چرا اجازه میدی کهنه شدن لوازم خانه روحیه ات رو خراب کنه ،مگه سلامتی جسم و روح و روان با این چیزها برابره ؟ ارزش گران ترین و برند ترین مبل ها حدود صد تا دویست میلیونه ، مگه کسی حاضره آرامش و سلامتی روح و روانش رو با صد یا دویست میلیون معاوضه کنه؟ کاش نزدیکم بودی و مهمونم میشدی ، در عرض ۲۱ سال زندگی مشترک تنها تعویض وسایل خونم تلویزیون و میزش بوده و تعویض روکوبی مبلمان ، مبلامو تعویض نکردم ها رویه اشونو عوض کردم، رویه قبلیا رو از بس سابیده بودم نخ نما شده بودند و گونیاشون اومده بود بیرون🤕 ، دیگه هر کی میاد خونم اینقدر برا روکش مبلا ذوق میکنه که نگو😂 آخه تا حالا ندیدند من وسیله اضافی بخرم یا تعویض کنم ، همه فامیلا با تلویزیون ۲۱ اینچ بیست سال پیش مشکل داشتند و همش میگفتند چرا عوضش نمیکنید ، منم میگفتم این طفلی تا حالا با من مشکلی نداشته ، حالا چرا من باید باهاش مشکلی داشته باشم 😃 یه فوتبال قراره برای همسرم نشون بده که تمام و کمال وظیفه اش رو انجام میده😃 بالاخره مامانم برام خرید اونم اعتراض میکردم میگفتم وسیله تا کار میکنه عوض کردنش اشتباهه ، عزیزم شما هم اگه با من رفت و آمد میکردی دیگه هیچ وقت برا نخریدن لوازم خونه خجالت نمیکشیدی ، عزیزم وسیله برا رفاه و زندگی تو هست نه برای خجالت کشیدن یا فخر فروشی ، چرا لذت مهمانداری رو بخاطر لوازم کهنه به خودت حرام میکنی ، حالا منی که لوازم خونه رو عوض نمیکنم اونم تو موقیتی که اقوام و خانواده پدری خودم در حد مرفه و از طبقه بالای اجتماع هستند و وقتی مهمونم میشن دیگه کامل خونمو حفظ هستند چون تمام و کمال برا جهیزیم هست حتی قاشق چنگالام حالا من باید بیشتر خجالت بکشم و خودمو زجر بدم تا با این سرمایه داران رقابت کنم ولی دیگه همه اخلاقمو میدونند که مال دنیا برام بی ارزشه و هیچ کی پشت سرم حرف نمیزنه.

حالا خواهر شوهرم هر سال وسایل خونه رو عوض میکنه و همه چی نو و جدید میگیره ، عمه همسرم چند روزی از راه دور مهمونم بود و باهم رفتیم خونه خواهرشوهرم ، قصد داشت یه روز هم اونجا بمونه ولی در کمال تعجب اونجا نموند و با من برگشت ، آخر شب میگفت این خونه چی داره که نمیشه ازش دل کند؟ نتونستم اینجا رو ول کنم و بمونم اونجا ، چند ساعتم بیشتر بمونم اینجا برام غنیمته ، چرا اینجا اینقدر به آدم خوش میگذره؟😍 دیدی عزیزم هیچ مهمونی برا وسایل مدرن و باکلاس آدم نمیاد ، همه برای روی خوش میان ❤️ این چیزا رو برا خودت غم و غصه نکن ، یه روزی میاد بهترین و قشنگ ترین لوازم رو میخری و همشون برات تکراری میشند و میگی حیف لحظه به لحظه عمر و جوونیم نبود بخاطر این چیزا خرابش کردم ، قدر زندگیتون و جوونیاتونو بدونید و از داشته هاتون لذت ببرید و به لطف خدا و تلاش خودتون با پس انداز کردن و قناعت به بهترین جایگاه و قشنگ ترین دارایی ها برسید در کنار همسر و فرزندان و عزیزانتون😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به 😍چه حس خوبی دادی عزیزم کاش خدا این دیوونه ها رو زیاد میکرد😘😘😘همیشه برامون بنویس

😍😍😍😍 ممنونم گلم ، اولین کسی هستی که برا مجنون بودنم تحسینم کردی 😍 ولی واقعأ دیوونگی هم عالمی داره ، به قول پدرم : در این دنیا عاقل مباش که غم دیگران خوری ، در این دنیا دیوانه باش تا دیگران غم تو را بخورند.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ببخشید مگه این خانم بازنشسته نیستن حقوق بازنشستگی که دارند بازنشسته ها هم بیمه دارند بیمه تکمیلی هم. ...

عزیزم معلم بازنشسته هستن بیمه شون خدمات درمانه تکمیلیشون هم جالب نیست و باید اول پول بپردازن برا تکمیلی بعد مدارک ببرن بیمه و چند ماه بعد بخشی ازون واریز میشه بحسابشون. 

و اینکه متاسفانه شوهرشون کارت حقوقشون رو گرفته و نمیده بهشون

بچها راجع ب ویپادکارتش دست مامورپسته زمان نامناسب اورد روز تعطیل منم نبودم بگیرم برگشته ی اداره پستی ...

سلام..همراه بانک ویپاد خودش رمزپویا اس ام اس بانکش همه فعالند...من ازوقتی که کارتش اومده حتی یکبارم استفاده نکردم حدود ۳یا۴ماهه دارمش ...وامش روهم برید قسمت تسهیلات پشتوانه وفعال کنید وبراحتی هم میشه انتقال داد به کارت دیگه..

کارتش نبود هم نبود هرموقع وقت داشتید بریدبگیرید...چون رمزش کارت براتون پیامک شده تو پاکت کارت نیستش.مطمئنه.

سلام..همراه بانک ویپاد خودش رمزپویا اس ام اس بانکش همه فعالند...من ازوقتی که کارتش اومده حتی یکبارم ...

ممنونم اولین وامش همون ی تومنیه؟ اقساط میشه؟ 

وام های دیگش چطور اقساط میشن؟ 

پس چرابچهاقبلامیگفتن نمیتونن انتقال بدن ب کارت دیگ

یعنی من وام رو بگیرم میتونم انتقالش بدم ملی؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
رابطه با فامیل رو از اونجا فهمیدم اشتباهه که سال نود اینا ما هم خونه خریدیم هم ماشین رو عوض کردیم هم ...

اتفاقا خیلیا هم هستند سبک زندگی شمارو نمی‌پسندند 

یکی از جمله خود من 

خانم به نسبتا مرفه تو که وضعت خوبه چرا اینجا پلاسی ؟

خانم مثلا فیزیکدان 

جو تاپیک رو به هم نریز خواهشاً 

ما نمی‌تونیم هرروز هرروز شاهد تعطیلی تاپیک باشیم 

یه حرف تو باعث میشه تاپیک بره رو هوا

خیلی خوب می‌شناسمت میدونم که چقدر به 

چند نفر از کاربرای اینجا حسودیت میشه چشم دیدنشون رو نداری میری و پشت سرشون صفحه میذاری 

ایتا رو آباد کردی الان نوبت سایت 

@masumjoon   بهتر خودت بخونی معصومه خانم 

ممنونم اولین وامش همون ی تومنیه؟ اقساط میشه؟ وام های دیگش چطور اقساط میشن؟ پس چرابچهاقبلامیگفتن نمیت ...

خواهش میکنم.بله وام پشتوانه اولش ۱تومنیه تو۴قسط میتونی تسویه کنی..وامهای پشتوانه نهایت ۶ماهه هستن فکرکنم از ۱۵ملیونیش اقساط ۶ماهه میشه از۱ملیون تا۱۰ملیون ۴ماهه هستش...

قبلا نمیشد وام پشتوانه رو انتقال دادفقط بایدخریدمیکردید وکارت میکشیدید ولی الان اون قانون روبرداشتن حتی لازم نیست اولش ۱تومن خودتون واریزکنید تاوام ۱تومنی فعال بشه ..

وامهای دیگش هم برآیند هستش که اقساط فعلا۱۲ماهه هستش چون ازآذر ماه قراره تغییراتی بکنه..

وام پیش درآمد هم وامی هستش که براساس واریزی روزانه شما هرصدهزارتومن ۱امتیازه..مثلاامتیازتون به ۲۲فکرمیکنم برسه وام ۲تومنی فعال میشه ولی بازپرداخت از ۱هفته مهلت دارید تا۱ماه که تسویه کنید..

اگرسوال دیگه ای داشتید درخدمتم

عزیزم کاملأ حق داری اگه ناراحتی ، اگه غصه میخوری ، اگه استرس داری ، اگه احساس افسردگی میکنی ، اگه نا ...

سلام عزیزم صبح قشنگ ات به خیر اولا ممنون که برام نوشتی بله هم استرس آینده رو دارم هم افسرده ام حال روحیم خوب نیست اما مگه من چندساله که حسرت یه کابینت رو میخورم

مگه میشه به کل فامیل بگم مبلام خرابه اشکالی نداره 

منم خواهر برادرهای خودم وضعشون خیلی خیلی بهتره همه با هم رفت و آمد دارن من نه قاطی شون نمیشم چون تیکه پرونی هاش تموم نمیشه

همین چند روز پیش خواهرم میگفت سال دیگه بچه ات رو بنویس غیر انتفاعی واقعااا من نمیرسونم سالی ۸۰ بدم اونم مقطع ابتدایی 

مریم جون شما کدوم شهری؟؟؟

میدونی مشکلات من عمقی هست سطحی نیست بگم اشکال نداره حل میشه

فرش های من هم فرش جهیزیه امه اما واقعااا خسته شدمممممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اتفاقا خیلیا هم هستند سبک زندگی شمارو نمی‌پسندند یکی از جمله خود من خانم به نسبتا مرفه تو که وضعت خو ...

واقعا خدا شفاتون بده

این حانم مگه از کسی اسم بردن

شما جدا دنبال دعوایی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خواهش میکنم.بله وام پشتوانه اولش ۱تومنیه تو۴قسط میتونی تسویه کنی..وامهای پشتوانه نهایت ۶ماهه هستن فک ...

من حقوقم عددش قابل توجه ولی ب مرور قسط کم میشه یعنی از یکم تا20ماه قسط میدم الان تومهر گذاشتم حقوقمو بنظرتون بزنم ویپاد مبلغیشو امتیاز بگیرم؟ 

همزمان میشه هم وام ی تومنیشو گرفت هم برایند رو؟ 

خواهش میکنم.بله وام پشتوانه اولش ۱تومنیه تو۴قسط میتونی تسویه کنی..وامهای پشتوانه نهایت ۶ماهه هستن فک ...

اگ یوقت پول بذارم نتونم بردارم باید ب کجامراجعه کنم؟ پشتببانیشون 3ماه پیش پیام گذاشتم هنوز جواب نداذه

2810