2777
2789
عزیزم دختره پول داشته توکارتش ولی گفته دیگه مگه یه شربت چقدرمیخوادبشه بابام میده که باپاسخ پدرشون رو ...

منظرم اینه اخلاق باباش رو وقتی میدونست اصلا نباید رو می انداخت من جاش بودم خونه پدرمم نمی موندم یعنی هر کسی ازدواج کرد یعنی پدر آدم مسئولیتی نداره ؟؟؟؟ مسئولیت از چ لحاظ !!!!!!! 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تحلیل ودیدم گفتم بدردکسی ممکنه بخوره بزارمش اینجاتحلیل های این اقاروخیلی قبول دارم یه سال دنبالش ...

پس یعنی طلا میاد پایین؟من تواین چند روز ۷۵۰سوت توی میلی طلا خریدم گفتم تا دهم بکنمش ۱گرم اگر اینجوره پولمو بکشم بیرون 

منظرم اینه اخلاق باباش رو وقتی میدونست اصلا نباید رو می انداخت من جاش بودم خونه پدرمم نمی موندم یعنی ...

مسولیت ازلحاظ مالی که بخوادساپورتش کنه 

همسرشون شاغل حقوق خوبی هم دارن ازیه جایی به بعدمانمیتونیم حتی ازپدرومادرخودمون هم گله گی داشته باشیم وانتظارساپورت مالی ازشون داشته باشیم 

پدرومادرشماساپورتت میکنن لطف میکنندوگرنه اجباری نیست اگه بخوان نکنند تایه سنی پدرومادرمیتونندحمایت مالی داشته باشن وگرنه خانم وقتی متاهله وخونه زندگی جداداره نبایدازپدرومادرانتظارداشته باشه اونهاکاری هم بکنندازسرلطف ومحبت 

خانوما منم ی تجربه تلخ اطرافیان بگم و برم بخوابم. یکی از اشناهامون خانوم و اقا کارمند بودن. خانوم بس ...

سلام عزیزم ممنونم برای راهنمایی قشنگتون و دلسوزی شما ، عزیزم حرفاتون کاملأ درست و بجاست و آینده ی نامعلومی که همگی داریم به سمتش میریم ، اینم عالیه که همه به فکر آیندشون باشند و برای روز مبادا و انشاالله خوشیا و شادیاشون پس انداز داشته باشند ، ولی عزیزم من اونقدر که به فکر آینده همسرم هستم به فکر خودم نیستم ، الحمدلله خودم تک دختر از یه خانواده مرفه و حمایتگر هستم ، از لحاظ مالی و عاطفی و حامی به لطف خدا مشکلی ندارم و مهریه ام هم نسبت به بیست سال پیش و حتی الان خیلی خیلی زیاده ، اینقدر که همسرم اگه ده برابر الان هم دارایی داشته باشه بازم اندازه مهریه من نمیشه ، به لطف خدا و پدرم ملک هم بنامم هست.مگه یک نفر برای زمان پیری و روز مبادا به چقدر پول نیاز داره؟ ولی همسرم نه حامی داره نه پشتوانه داره ، تو این دنیا فقط خودشه و خدای خودش ، درسته برای خانواده من مثل پسرشونه ولی اگه گفته های شما برعکس بشه و یه روزی من تنهاش بذارم ، حالا یا با مرگ یا جدایی ، تکلیف مردی که چندین سال به عشق خانوادش شبانه روز زحمت کشیده چی میشه؟ نباید تو سن پنجاه سالگی یه خونه و یه ماشین زیر پاش داشته باشه؟ اگه بخواد دوباره ازدواج کنه و زندگی تشکیل بده مگه میتونه تو میانسالی و پیری دوباره قید همه قشنگیای دنیا رو بزنه و زیر بار قسط و قرض یه مسکن مهر آیا بتونه بگیره یا نتونه ، که فکر نکنم اونم بشه با حقوق اندک کارگری خریداری کرد ، اونم با دختری که چون تک فرزند خونه بوده همیشه برند پوشیده و بهترین امکانات در اختیارش بوده پس بعد از من باید حواسش بیشتر هم به دخترش باشه ، چرا من باید اونقدر خودخواه باشم که از عشق و علاقه همسرم نسبت به خودم سواستفاده کنم و همه اموالش رو بنامم بزنم ؟ همتون میگید نمیشه مردا رو پیش بینی کرد ، ولی من میگم میترسم از مکر و حیله شیطان که زمان قهر و ناراحتی چشمامو ببنده روی تموم عشق و علاقه ای که داشتم و تخم کینه و نفرت تو دلم بکاره ، اصلأ اگه این عشق تا همیشه ادامه داشته باشه و مرگ ما رو از هم جدا کنه خونه ای که بنام منه بیشترش سهم دخترمه و چرا یه مردی با این ابهت باید بره زیر دین دخترش؟ ایشون اینقدر به من علاقه و اعتماد داره که همه این حرفا رو بهش میزنم میگه باشه نوش جانت حتی اگه ولم کنی و همه چی بنامت باشه من اینجوری خوشحالم ، هر چی دارم به لطف و مدیریت خودته ، حتی اگه مجبور باشم تو یه اتاق تو روستا زندگی کنم بازم دوست دارم تو و دخترم توی رفاه باشین ، ولی میدونی اینا همش مال این دنیا و مشغولیت دنیاست ،  من هر وقت بخوام کاری انجام بدم یا حرفی بزنم یا تصمیمی بگیرم ، سرم رو نمیندازم پایین فکر کنم ، سرم رو میارم بالا و میگم خدایا تو راضی هستی؟ اینجوری دوست داری؟ برا من مهمترین چیز تو دنیا رضایت خداست ، شاید حالا خیلیاتون بهم اعتراض کنید ولی پدرم هم هر وقت بخواد ملکی بنامم کنه همیشه مخالفت میکنم و میگم این اموال برا خودتونه تا تو دنیا تو رفاه و حال خوب زندگی کنید من اینجوری راحت ترم . کلأ میگم که من تو یه فاز دیگه ای زندگی میکنم و واقعأ نزدیک چهل سال عمر از خدا گرفتم و به لطف خدا شاید بیشتر از چهارصد سال زندگی کردم . دنیا همیشه پستی و بلندیای خودشو داره ولی من بیشترین جنگ و جدالی که با خودم دارم برای مبارزه با نفسمه ، من هر وقت تو آینه نگاه کردم دو نفر رو دیدم خودم و همسرم ، پس نباید اینقدر خودخواه باشم که به نیت آبادانی آینده خودم آینده ی همسرم رو نابود کنم.

تازه با اینهمه هوش اقتصادی و پول جمع کردن و نبوغی که دارم🤦‍♀️😂 نذاشتم مادرم هم سهم الارثشو از برادرش بگیره ، کلأ یه خواهر و برادرند و برادرش ساکن خونه پدری بود و گفتم بذار خونه ای که توش نشسته بنام خودش باشه و بشه دلگرمی زندگیش 😍 به نظرم من نباید هیچ کی رو راهنمایی کنم چون کلأ استاد بر فنا دادن مال و اموالم 😃 فکر کنم یکم دیگه از شیرین کاریام تعریف کنم از تاپیک اخراجم میکنید میگید بدآموزی داری برا بقیه🤕 پس تا اخراج نشدم بدرود 🙌 همتونو دوست دارم از ته دلم😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
مسولیت ازلحاظ مالی که بخوادساپورتش کنه همسرشون شاغل حقوق خوبی هم دارن ازیه جایی به بعدمانمیتونیم حتی ...

من منظورم رو کلی گفتم مثلا اگه قراره برای بچم چیزی بخرن پولش رو نمیگیرن خیلی وقتا گفتم کارتم رو بگیرید اما قبول نمیکنن

کسی که پدرش کلن پسر پرسته موندن تو اون خونه جایز نیست آدم تو خونه خودش بمونه خیلی بهتره

وقتی میگن پدرشون یه شربت ۲۰ تومنی نخریده یعنی گلگلی

سلام عزیزم ممنونم برای راهنمایی قشنگتون و دلسوزی شما ، عزیزم حرفاتون کاملأ درست و بجاست و آینده ی نا ...

مریم جون من خودم بارها به شوهرم گفتم خونه رو بزن به نامم نزده میدونی چرا چون یکی از دوستاش ۲ دانگ خونه رو زد به نام زنش زنش طلاق گرفت تو این گرون شدن سکه ها هر ماه می نه تو سر خودش ز ن د ا ن هم افتاد بنابراین اعتماد نمیکنه

دوباره یکی از فامیلاشون زنه ماشین به نامش شد طلاق گرفت هر دو مورد بچه هم دارن

اگه خرج خونه رو با سود اون پول میدی که عزیزم راهی نداری بهتر همش رو تبدیل نکنی چون فقط خودت اذیت میش ...

عزیزم منم تهرانم میشه آدرس بدی بهم 

چند درصد میفروشن ؟ من شهرقدس میشینم هر طلا فروشی میرم بالا ۱۰ درصد 🤦🏻‍♀️یا دست دوم نمیدن 

مریم جون من خودم بارها به شوهرم گفتم خونه رو بزن به نامم نزده میدونی چرا چون یکی از دوستاش ۲ دانگ خو ...

آره عزیزم همیشه که آقایون بد نمیشند ، مگه شیطون نمیتونه خانوم رو گول بزنه تا پشت پا بزنه به زندگیش ، هستند اینچنین خانومایی که یه دفعه پشت آقایون رو خالی میکنند ، ولی در کل در کنار پس انداز حواستون به زندگیتون باشه ، مادیات فقط برای بهتر شدن کیفیت زندگیه ، بالاترین و قشنگ ترین قسمت سریال این دنیا عشقه😍لذت های زندگیتون رو با این چیزا خراب نکنید ، از ته دلتون به مرد زندگیتون عشق هدیه بدید تا عشق بگیرید❤️

امضات نوشتی لایک نکنید لایکمو پس گرفتم ، راستی چقدر قسمت دوم امضاتو دوست داشتم ، این جمله ملاک کل زندگی منه 😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم دختره پول داشته توکارتش ولی گفته دیگه مگه یه شربت چقدرمیخوادبشه بابام میده که باپاسخ پدرشون رو ...

عزیزم به نظر من توقعات بی جا ما رو خوار و خفیف میکنه

این خانم که سالهاست پدرش رو میشناسه

میدونه خسیسه 

چرا خودش رو اینطوری خوار کرد؟

مثلا من میدونم پدرم میره میوه فروشی دقت نمیکنه میوه سالم برداره، بعد بهش بگم برو میوه بخر و دقت نکنه و بعدش من ناراحت بشم

خب این ناراحت شدن خنده داره

دوستت با شناختی که از پدرش داره باید مثلا ۱۰۰ تومن به کارت باباش میزد و بعد میگفت برام شربت و قرص بخرین. حتی شاید دوستت تصمیم داشت بعدا پس بده مبلغ رو. اما بازم پدرش رو می‌شناخت. 

نمیدونم شایدم من اشتباه میگم. اما من خودم حواسم هست که اینطوری برام پیش نیاد. چمیدونم با صمیمی ترین دوستم میریم جایی و اون بخواد حساب کنه قبل کارت کشیدنش سهم خودمو میدم. برای خواهرم همینطور. 

از خواهرم نوار بهداشتی بگیرم، در اسرع وقت یک بسته براش میخرم که در زمان پریود شدن خودش کم نیاره. کسی وظیفه نداره به خاطر من خودشو به سختی بندازه. حتی برای ۲۰ هزار تومن. اگه هم لطف کنن بهم سعی میکنم با کمترین زحمت باشه.

پدر دوستت داره لطف میکنه میره بیرون و دارو می‌خره. دیگه باز پول دادن رو هم بهش محول نباید بشه.

حرف من سر ۲۰ هزار تومن نیستا‌. فقط میگم دوستت پدرش رو می‌شناخت. 

آزموده را آزمودن خطاست 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
آره عزیزم همیشه که آقایون بد نمیشند ، مگه شیطون نمیتونه خانوم رو گول بزنه تا پشت پا بزنه به زندگیش ، ...

از حرفاتون انرژی مثبت میگیرم

اونقدر خودم تو زندگیم مشکلات دارم بزرگترین مشکلم اینه ۸ ماهه شوهرم بیکاره  کلی مشکلات دیگه هم دارم بماند مبلام مال ۵ سال پیشه تخته هاش زده بیرون خراب شده روم نمیشه کسی بیاد خونم اصلا دست و دلم به تمیزی نمیره در حد رفع حاجت 

2810