2777
2789
سود ک بگیری حرام حساب میشه 😊 چون شما وام نگرفتی ک پول خودتو داری میدی 🤗

چه عجیب.پس اونجور پول بانکها هم حرامه هم برا بانکدار هم متقاضی وام

خود من از خدامه یه وام بدون سپرده بدن بهم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
💥💥💥جی جی جی جینگ💥💥💥سلام دوستان در یک حرکت غافلگیرکننده برای خودم 😂۸۵۰سوت طلا خریدم طلا گرمی ۴ ...

دوستان پول اين پس اندازم از تخفيفات كوروش هست و همسرم يكم بهم داد

وقتي كوروش خريد ميكردم قيمت واقعي رو منهاي قيمت تخفيف ميكردم همش بالاي ٣٠-٤٠تومن ميشد ميزدم كارت مخصوص تخفيف نزديك يه تومن اينجوري جمع شد بعد وقتي ميزدم به يه كارت ديگه اين كارتمم موجوديش كم ميشد ذهنم ديگه دنبال خريد بيهوده نميرفت انگار واقعا هيچ پولي ديگه ندارم خودمو همش به چالش ميكشم خيلي حال ميده چاله بكني پرش كني براي من جذابه 

به همسرم ميگم چاله كندم نتونستم پر كنم خودمو چال ميكنم 😅😂

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شمش ۲۴عیارع و اینکه هر جای دنیا باشی ازت میخرم اما پارسیان ۱۸عیاره و فقط واسه ایران پیج مهر گلد ش ...

ببین عشقم زده ١٨ عیار

شمش همینه دیگه درسته؟

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
رابطه با فامیل رو از اونجا فهمیدم اشتباهه که سال نود اینا ما هم خونه خریدیم هم ماشین رو عوض کردیم هم ...

فامیل واقعا ضرره

من تو این دو سال انقدر حرف شنیدم که میتونم ازش کتاب بنویسم

همون در ارتباط نباشی بهتره

عزیزم من بهار امسال یه وام ازدواج خریدم از شرکت وامیارمیخواستم حتما جایی باشه که معتبر باشه یه کارمز ...

کجاهاخرید فروش میشه من خیلی پیگیری کردم طرف دیقه نود پشیمون میشه یادنبال اینه من کاراشو کنم خودش بگیرتش

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم چقدر سود؟اگه هر شهری جز تهران باشی میتونی با این پول یک واحد نقلی بخری و اجاره بدیحتی تهران هم ...

سلام ممنون که راهنمایی کردی شهر ما همدان خونه ها خیلی گرون نمیشه خونه گرفت ولی امروز به خدا توکل کردم ۷۴۰ طلای شکسته گرفتم یاسود میشه یانه ولی توکلم بخداست

دوستانی که میخان میلی گلد ثبت نام بکنن 

الان بهترین موقعه اس چون به هنگام ثبت نام 5 میلی گرم طلا جایزه میده 

ممنونتون میشم کد من رو هنگام ثبت نام بزنید تا هم من هم شما جایزه ببریم 

متشکرم 

کد معرف برنامه میلی
milli-ftei8

کلا هرچی که به نفع مردم باشه و مردم بزنن به زخم زندگیشون حرامهههههه ولی همون چیز برای خودشون باشه چن ...

چی بگم والا🤷‍♀️،بی خیال یه چیزی میگم تاپیک منحرف میشه...

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچها راجع ب ویپاد

کارتش دست مامورپسته زمان نامناسب اورد روز تعطیل منم نبودم بگیرم برگشته ی اداره پستی ک ازم دوره و خیلی شلوغه یروز رفتم نتونستم بگیرم نوبتم نشد

چکارکنم

واینکه الان کارتشو ندارم چطوری وامشو فعال کنم وام ی تومنیش چندقسطس؟ 

اگ پول توش انتقال بدم چطوری میتونم برداشت کنم کارت ندارم

کجاهاخرید فروش میشه من خیلی پیگیری کردم طرف دیقه نود پشیمون میشه یادنبال اینه من کاراشو کنم خودش بگی ...

بخاطر همین من رفتم شرکت

خیلی تحقیق کردم این شرکت معتبره تهران و چند شهر دیگه دفتر داره

خود من حضوری رفتم ٢۶ تومن کارمزد دادم

سرچ کن وام‌های مختلفی داره

شرکت وامیار

بخاطر همین من رفتم شرکتخیلی تحقیق کردم این شرکت معتبره تهران و چند شهر دیگه دفتر دارهخود من حضوری رف ...

واقعا وام ازدواج 26میل خیلی عالیه ک

سرچش میکنم ممنونم عزیزم

وام ویپادم میتونی توضیح بدی

من میتونم تا ده روز حدود15میلیون بخوانم امتیاز جمع بشه ولی کارت ندارم چطوری درخواست کارت بدم اون یکی مامدر پست نرسوندروز تعطیل اومد

پول اجاره و قسطمه میترسم بریزم نتونم برداشت بزنم

رابطه با فامیل رو از اونجا فهمیدم اشتباهه که سال نود اینا ما هم خونه خریدیم هم ماشین رو عوض کردیم هم ...

چقدرشماخانم فهمیده وادم شناسی هستی کیف میکنم ازدیدن پستات 

فقط اونجاکه گفتین کیف میکنن میگن ببین ماچی بودیم 

که مثل این نشدیم شکست نخوردیم توزندگی به به افرین بخودمون 😢😢😢همینه که میگن دنیاهم یه نوعی جنگله وادمها بهم رحم ندارن 

یکی ازاشناهمون همسرش بیکاربودچندسال بعداززندگی مشترکشون کارثابتی نداشت اجاره نشین بودن 

ولی خانمش وخودش سبک زندگی لارجی داشتن  

ودارن به هیچ عنوان به خودشون درهیچ زمینه ایی سخت نمیگرن منتهابسیارریسک پذیروباعقل ودرایت 

به اقایه ارثی میرسه چندتاتیکه زمین کشاورزی 

خانم واقایه تیکه اشومیفروشن ویه اپارتمان مهرمیخرن نیمه کاره 

خونه روتکمیل میکنندودوسال اونجامیمونندبعدخونه روماشین ومیفروشندووام مسکن میگرندویه اپارتمان خوش نقشه جای خیلی خوب شهرمیخرندودوسالم اونجامیموننددراین فاصله یه ماشین خوب میخرند

اینم بگم دراین مدت اقااستخدام میشه وزمینشون هم هست 

وبعدم دوباره خونه رومفروشندویه چندتاوام میگرندمیرندمرکزاستان جای که خیلی جای پیشرفت داره یه چندماه بعدشنیدیم که خونه وماشینشون فروختندوکرایه نشین شدندل

بخداوندی خدابااینکه خانم خیلی لارج بودندواهل پزدادن ولی زره ای خوشحال نشدم وهمش میگفتم خدایاچرااینهااین اتفاق افتادبراشون خیلی زحمت کشیدندپیشرفتشون خوب بودچراشکست خوردندحقشون نبود

تااینکه متوجه شدیم اینهااپارتمان وماشین فروختندویه زمین خریدندبرای ساخت خونه ویلایی 250متری 

پیشرفتشون توزندگیشون خیلی عالی وسریع بودبه نسبت همکارانش وهمسن وسالهاشون این اقاوخانم یه کمی هم راجب سبک زندگیشون بگم به هیچ عنوان بخودشون سخت نمیگرفتن بهترین غذارومیخوردن بهترین رستوران ومسافرتهاومیرفتن ولی تامیتونستن وام گرفتن وقرض کردن وباهاش خونه وماشین ارتقادادن 

2810