سلام به همه دوستان گلم
من هم در حال مدرسه رفتن هستم چهار روز در هفته تا ساعت دو و ربع مدرسه ام دو شنبه ها تا ساعت دوازده و بیست دقیقه
تا الان چهار تا شاگرد خصوصی فیکس دارم که یکیشون آنلاین برعکس همه که فکر می کنند آنلاین راحت تر تو دروس تخصصی آنلاین خیلی سخته چون باید از پلتفرم هایی مثل اسکای روم و اینا استفاده کرد که اون ها هم با وضعیت نت ما خیلی سخت خلاصه من هم مبلغ بالاتر گفتم
یه آموزشگاه هم بهم زنگ زد برای تدریس کنکور که فردا قرار در مورد قیمت و اینا برم صحبت کنم
اگه به توافق برسیم احتمالا پنجشنبه ها هم دو یا سه تا کلاس با اون آموزشگاه بردارم
کار من خوب خیلی زیاد کنار کار بیرون کارهای خونه هم با خودمه کسی نیست برام شام و ناهار بپزه یا بگم من کلاس دارم فلان غذا رو درست کن خونه رو تمیز کن
تنها کاری که میتونم انجام بدم این که مدیریت زمان داشته باشم
من جمعه ها برنامه غذای هفته ام رو مینویسم برنامه ام رو هم بر اساس کلاس های عصر تنظیم می کنم مثلا روزایی که باید برم خونه دانش آموز چون دیرتر برمی گردم اغلب غذای خورشتی انتخاب می کنم روزایی که شاگردم میاد غذاهای سرخ کردنی که وقت گیر تر
روزایی که خورشت از مدرسه که میام به خودم زمان میدم و سریع خورشت رو بار میزارم برنج رو هم خیس می کنم تا ساعت سه اینا تموم میشه
بعد میرم استراحت می کنم تا ساعت پنج
ساعت پنج و نیم پامیشم یه چایی میزارم با پسرم صحبت می کنم البته خداروشکر تو درس و مشق خیلی مستقل کلا نیاز به کار کردن نداره
بعد هم پنج و نیم میرم کلاس تا هشت و ربع نهایت خونه ام تا برسم برنج رو درست می کنم تو همون فاصله سالاد رو هم درست می کنم ساعت نه دیگه برنج و سالاد آماده است میرم یه دوش میگیرم میام غذا رو میخوریم بعدش اگه برگه داشته باشم صحیح می کنم یا سوال طرح می کنم نداشته باشم هم سریال می بینم حتما هم قبل خواب ظرف ها رو میشورم و آشپزخونه رو جمع و جور می کنم
روزایی هم که شاگرد میاد خونه که پنج پامیشم میتونم مواد کتلت یا هر چیزی رو تا ساعت شش میاد آماده کنم هفت و نیم هم که میره راحت وقت دارم سرخ کنم یا چیز غیر خورشتی درست کنم
پنجشنبه ها هم یه کاری انجام میدم مثلا هفته پیش سه کیلو پیاز سرخ کردم که برای دو سه هفته کافیه
یه هفته ممکن مواد فلافل درست کنم
یک هفته مواد کباب تابه ای رو فریز می کنم
غذای آماده فریزری دوست نداریم
خرید خونه رو هم پنجشنبه خود همسرم انجام میده همه رو هم خودش جا به جا می کنه و همه چیز رو هم میشوره بعد میزاره تو یخچال
نون و اینا رو هم وسط هفته خودش میگیره تا می کنه یه قسمتی رو تو فریزر میزارم یه قسمتی هم یخچال
جمعه ها هم دوتایی از صبح خونه رو تمیز می کنیم یه تمیز کردن حسابی چون تو کل هفته نمیرسیم جاروبرقی و طی بکشیم
جمعه عصر هم که بیرون و اینا رو میریم البته من کلا خیلی اهل مهمونی رفتن و اینا نیستم
با فامیل که رابطه خاصی ندارم فقط پدر مادرم و برادرام و خانواده شوهرم همین
بقیه رو گذاشتم کنار
اون هم دلیل داره ادامه پست بعدی