2777
2789
سلام و صد سلام خدمت دوستان گلحالتون خوبه دیگه انشالله.عصر پاییزی همگی بخیر و نیکی ❤️چه خبرا ؟چه خبرا ...

سلام دوست عزیزم.تو فصل سرد اوستا کارها میان جنوب اینجا هنوز گرمه و از ابان ساختمان سازی و کارای داخلی شروع میشه.کاش شوهرتون میتونستن بیان اینجا در امد خوبی به دست میاورد.هرچند با وجود خانم با درایتی مثل شما نیاز به کارتو فصل سرما ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه ارزش داره اصلا بخرم؟دیدم شمش هم ١٨ عیار هست که اما مثلا یه گرمش الان ۵ و خورده‌ای هست

نه شمش ۲۴عیارع و اینکه هر جای دنیا باشی ازت میخرم اما پارسیان ۱۸عیاره و فقط واسه ایران 

پیج مهر گلد شمش های خیلی خوشگلی هم داره منم دلم میخواد😍

سلام به همه دوستان گلم

من هم در حال مدرسه رفتن هستم چهار روز در هفته تا ساعت دو و ربع مدرسه ام دو شنبه ها تا ساعت دوازده و بیست دقیقه

تا الان چهار تا شاگرد خصوصی فیکس دارم که یکیشون آنلاین برعکس همه که فکر می کنند آنلاین راحت تر تو دروس تخصصی آنلاین خیلی سخته چون باید از پلتفرم هایی مثل اسکای روم و اینا استفاده کرد که اون ها هم با وضعیت نت ما خیلی سخت خلاصه من هم مبلغ بالاتر گفتم

یه آموزشگاه هم بهم زنگ زد برای تدریس کنکور که فردا قرار در مورد قیمت و اینا برم صحبت کنم

اگه به توافق برسیم احتمالا پنجشنبه ها هم دو یا سه تا کلاس با اون آموزشگاه بردارم

کار من خوب خیلی زیاد کنار کار بیرون کارهای خونه هم با خودمه کسی نیست برام شام و ناهار بپزه یا بگم من کلاس دارم فلان غذا رو درست کن خونه رو تمیز کن

تنها کاری که میتونم انجام بدم این که مدیریت زمان داشته باشم

من جمعه ها برنامه غذای هفته ام رو می‌نویسم برنامه ام رو هم بر اساس کلاس های عصر تنظیم می کنم مثلا روزایی که باید برم خونه دانش آموز چون دیرتر برمی گردم اغلب غذای خورشتی انتخاب می کنم روزایی که شاگردم میاد غذاهای سرخ کردنی که وقت گیر تر

روزایی که خورشت از مدرسه که میام به خودم زمان میدم و سریع خورشت رو بار میزارم برنج رو هم خیس می کنم تا ساعت سه اینا تموم میشه

بعد میرم استراحت می کنم تا ساعت پنج

ساعت پنج و نیم پامیشم یه چایی میزارم با پسرم صحبت می کنم البته خداروشکر تو درس و مشق خیلی مستقل کلا نیاز به کار کردن نداره

بعد هم پنج و نیم میرم کلاس تا هشت و ربع نهایت خونه ام تا برسم برنج رو درست می کنم تو همون فاصله سالاد رو هم درست می کنم ساعت نه دیگه برنج و سالاد آماده است میرم یه دوش میگیرم میام غذا رو میخوریم بعدش اگه برگه داشته باشم صحیح می کنم یا سوال طرح می کنم نداشته باشم هم سریال می بینم حتما هم قبل خواب ظرف ها رو میشورم و آشپزخونه رو جمع و جور می کنم

روزایی هم که شاگرد میاد خونه که پنج پامیشم میتونم مواد کتلت یا هر چیزی رو تا ساعت شش میاد آماده کنم هفت و نیم هم که می‌ره راحت وقت دارم سرخ کنم یا چیز غیر خورشتی درست کنم

پنجشنبه ها هم یه کاری انجام میدم مثلا هفته پیش سه کیلو پیاز سرخ کردم که برای دو سه هفته کافیه

یه هفته ممکن مواد فلافل درست کنم

یک هفته مواد کباب تابه ای رو فریز می کنم

غذای آماده فریزری دوست نداریم

خرید خونه رو هم پنجشنبه خود همسرم انجام میده همه رو هم خودش جا به جا می کنه و همه چیز رو هم می‌شوره بعد می‌زاره تو یخچال  

نون و اینا رو هم وسط هفته خودش میگیره تا می کنه یه قسمتی رو تو فریزر میزارم یه قسمتی هم یخچال  

جمعه ها هم دوتایی از صبح خونه رو تمیز می کنیم یه تمیز کردن حسابی چون تو کل هفته نمی‌رسیم جاروبرقی و طی بکشیم

جمعه عصر هم که بیرون و اینا رو میریم البته من کلا خیلی اهل مهمونی رفتن و اینا نیستم

با فامیل که رابطه خاصی ندارم فقط پدر مادرم و برادرام و خانواده شوهرم همین

بقیه رو گذاشتم کنار

اون هم دلیل داره ادامه پست بعدی

رابطه با فامیل رو از اونجا فهمیدم اشتباهه که سال نود اینا ما هم خونه خریدیم هم ماشین رو عوض کردیم هم هر سال مسافرت خارج از کشور می رفتیم فامیل همش می گفتن مگه شغل اینا چیه که آنقدر پول درمیارن

بعدش دیگه من تو فکر بچه و دوا درمون و اینا بودم و کار می کردم پس انداز هم داشتم دیگه هر چی می‌خریدیم رو نمی کردیم این بار یه نفر تو روم دقیقا گفت این همه هم کار می کنی زندگیت یه ذره پیشرفت نداره

همون روز فهمیدم فامیل رو باید بوسید گذاشت کنار حالا اگه خوب باشند یه چیزی

چیزی بخری میگن از کجا آوردی نخری هم پشت سرت حرف میزنند

تو این تاپیک هم واقعا بعضی از داستان ها بهم ثابت کرد فامیل زمان مشکلات پشت آدم نیستن اتفاقا یه جورایی خوشحال هم میشن و پیش خودشون میگن ببین چقدر من زرنگ بودم مثل این نشدم فلانی بلد نبود مثل من باشه

جالب من کلا اصلا نمیتونم زیر منت کسی باشم

حتی زیر منت شوهر خودم هم این همه سال نرفتم که بخوام زمانی دستم خالی بود به کسی زنگ بزنم بگم بهم پول بده شاید به مادرم یا مادرشوهرم گفته باشم ولی از بقیه نخواستم

اون هم نه برای دو تومن سه تومن قرض گرفتم برای یه کار بزرگ زود هم پس دادم

خلاصه اگه فامیل سمی دارید مثل من رابطه تون رو خیلی کم کنید هم اعصابتون راحت تر هم تو وقتتون صرفه جویی میشه همین که هی برای این مهمونی اون مهمونی دنبال لباس و اینا نمی گردید 😂😂

یه چیز دیگه هم خیلی دلم میخواست بگم

اینجا بودن و نوشتن خیلی حس خوبی به من میده

این که میام پست ها رو میخونم از بعضی هاشون خیلی چیز یاد میگیرم واقعا این جا مثل یه جامعه میمونه

مدل زندگی خیلی ها رو اصلا تایید نمی کنم ولی از همون ها هم درس میگیرم که یه وقت شبیه به اونا نشم 🤪🤪🤪

وقتی می‌نویسم میگم خوب شاید دو تا از حرف های من هم به درد کسی بخوره حتی اگه اشتباه هست بدونه نباید مثل من اشتباه کنه

همیشه هم گفتم قطعا همه ماها پر از ایراد و اشکال هستیم و اگر من روزی به خودم بگم من بدون نقص و ایرادم دیگه شروع سیر نزولی خودم رو با دستای خودم شروع کردم

نکته بعدی که بعضی وقتها واقعا من رو اذیت می کنه

اینجا همه یه سری خانم هستیم با زندگی های مختلف که همه هم گرفتاریم بچه داریم سرکار میریم اگه خانه دار هستیم کار خونه خرید بیرون انجام میدیم کنار هم چهار تا چیز یاد میگیرم

چرا بعضی ها فکر میکنند دارن با نوشتن تو این تاپیک به دیگران لطف میکنند ؟ حتی اگه لطف هم هست منت گذاشتن اصلا کار قشنگی نیست

خیلی عالی بود ممنونم . از صبح بگم ، من اصلا حال رفتن سرکار نداشتم گفتم اسنپ میگیرم ، حالا وقت هست 🥲 ...

iiJzuuvf
طلاسی کد معرف

ممنون میشم دوستانی که میخان ثبت نام کنند کد من رو بزنند

مبارکتون باشه😍آنلاین خریدید یا حضوری؟من از اینکه حضوری برم بگم طلای زیر یه گرم میخوام خجالت میکشم ، ...

براي اولين بار انلاين خريدم مشتريشونم منو ميشناسن هميشه از يه جا خريد كنيد و به همونا بفروشيد 

و اينكه فقط ٢٠٠سوتي پارسيان ميخرم مبلغ بالاي ٣٠٠ سوتو حتما طلاي ريز برميدارم كه اگه نفروختم بزارم بانك وام بگيرم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیزم اینا چه جوری مهار میشه برای دخترم گرفتم یه تیکه پلاستیک داره از پشت رفته بود تو سوراخ گوش ...

گلم من به هيچ وج از اين مدلهاي ميخي و حلقه اي استفاده نميكنم امنيت نداره فقط از اين قفل مدل گوشوار آوا خوبه 

من براي سرمايه خريدم جزو طلاي مخفيه منه😎

همسرجان بفهمه غر ميزنه ميگه تو اين اوضا موقع طلا خريدن نيست منم طلا نخرم همه رو خرج بيخود ميكنم اخر ماه فقط نشخوار ذهني مياد سراغم و دپرس ميشم واقعا 

حالا وقتي يه حركتي ميزنم تو چالش ميرم بهم سخت ميگذره دلم خوشه كه يه تيكه طلا پشتوانه دارم هر موقع بخواب تبديل به پول ميكنم هم اگه خرج بيهوده كردم باز دلم خوشه حالا يه قسمتيش پس انداز شد بيخيال 😅

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810