2777
2789
پارسیان ۱۸عیاره شمش ۲۴عیار و اینکه مهر گلد چ شمسایی داره از همه جور وزنی نیم‌گرم یک گرم ۱۰,۲، یک اون ...

خوبه ارزش داره اصلا بخرم؟

دیدم شمش هم ١٨ عیار هست که اما مثلا یه گرمش الان ۵ و خورده‌ای هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما یچیزی که خودم تجربه کردم بگم

اگر مهارت خرید سکه ندارین نخرید 

من یبار رفتم سکه گرفتم ربع بود

الانم هنوز اطلاعاتم اشتباس

۵تومن پول دادم طرف سکه طرح جدیدو قدیم رو اشتباه داد

بعد چندماه بردم بفروشم یه طلا فروشی قیمت گرفتم دیدم خیلی پایین قیمت داد گفتم اقا چرا انقد کم من فلان قدر خریدم گفت اون پول سکه طرح .... گرفته از کی گرفتی اومد بیرون مغازه رو نشون دادم گفت برو پیش خودش بهش بگو

خلاصه بردم طرف گفت امکان نداره همچین اشتباهی صب کن تو دفترم ببینم نگاه کرد دید اره اشتباه از خودش بود تهش گفت اگر ننوشته بودم اصلا قبول نمیکردم منم گفتم منم نمیبخشیدم مدیونیش گردنت میموند مغازت دوربین که داره اونو چک میکردی

این شد تجربه اول و اخر خرید سکه ی من😂

پسر من هم پیش دبستانی نرفته سال ۹۹ بود که اوج کرونا بود و من هم. به نظرم پیش دبستانی مجازی اصلا مفید ...

سامیه خانم ،هوش پسر ب مادرش میره😉

ماشالا ب مادرش🥰

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
💥💥💥جی جی جی جینگ💥💥💥سلام دوستان در یک حرکت غافلگیرکننده برای خودم 😂۸۵۰سوت طلا خریدم طلا گرمی ۴ ...

مبارکتون باشه😍

آنلاین خریدید یا حضوری؟

من از اینکه حضوری برم بگم طلای زیر یه گرم میخوام خجالت میکشم ،میگم نکنه بهم بخندن🥴😄

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
تقلبی زیاد داره فقط پارسیان شش ضلعی بخر

میخواستم برای خواهرزاده‌ام بخرم بذارم کنار

نمی‌دونم چی بگیرم که تا سال‌های بعد از ارزش نیوفته

پارسیان گرم پایین داره آخه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
مبارکتون باشه😍آنلاین خریدید یا حضوری؟من از اینکه حضوری برم بگم طلای زیر یه گرم میخوام خجالت میکشم ، ...

دیگع خنده نداره با این قیمت طبیعیه کسی نتونه یه گرم بخره 

.

بیشتر گریه داره ولا

بچه ها 

یک طلافروشی پیدا کردم به بازنشسته ها اقساطی طلا میده مثلا ۵۰ تومن طلا....البته اجرت دار هست ها.... و بازپرداختش میشه ۹۰ تومن.... به نظرتون صرفه داره بگیرم یعنی طلا رو بخرم یا نه.

خودم دو دل هستم آخه طلاشم اجرت دار هست نزدیک ۲۰ درصد

💥💥💥جی جی جی جینگ💥💥💥سلام دوستان در یک حرکت غافلگیرکننده برای خودم 😂۸۵۰سوت طلا خریدم طلا گرمی ۴ ...

سلام عزیزم اینا چه جوری مهار میشه برای دخترم گرفتم یه تیکه پلاستیک داره از پشت رفته بود تو سوراخ گوشش دردناک شده بود و عفونت کرده بود به سختی کشیدم بیرون ،قبلا همون تیکه پلاستیکی طلا بود نمیدونم الان چرا این مدلیه

2810