2777
2789
سلام معصومه جون❤ما ضامن میتونیم ببریم.خیلی خوشحال شدم گفتی اون پول ضمانتو نمیگیرنهنوز هیچ کاری نکردی ...

ارزیاب رو عزیزم دقیق یادم نیست 

ولی بله متاسفانه از ما هم اون زمون سال ۴۰۱...پونوزده ملیون خواستن برای سند زدن ...که واقعا پول بزرگی بود اون موقع 

سلام عشقم پیشاپیش مبارکت باشه❤️بنظرم الان اصلا طلا تعویض نکن قیمت طلا عجیب غریبهشما هرچی پول داری رو ...

قربونت برم عزیزم مرسی😘😘

راستش النگوهارو تصمیم گرفتم نگه دارم ولی چون بجز اونا طلای زینتی ندارم یه انگشتر و دستبند بخرم،  قیمت طلارو دیدم الان برگام ریخت🥺🥺

دست دوم هم بخرم تهش میخوام باز طلای نو بخرم همون سود و اجرت و بدم میترسم رو اونام ضرر کنم چون زود میخوام تعویض کنم، ولی خب به همسرم گفتم اگه بخرم دیگه تا چندسال رو فروششون حساب نکن... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارزیاب رو عزیزم دقیق یادم نیست ولی بله متاسفانه از ما هم اون زمون سال ۴۰۱...پونوزده ملیون خواستن برا ...

میشه منم جواب بدی گلم

سلام دخترا راهنماییم کنید لدفن😍😍😍من ی مبلغی ب حقوقم اضاف شده میخوام فرضش نکنم جمعش کنم

کل اقساطم ماهانه 28میلیونه بالاپایین حالا ی سری اقساطم درحد3تومن ماه دیگ تمومه

مستاجرم حدود500میلیون وام دارم ک پیش خونه گذاشتم و ماشین خریدم

8ماه دیگ موعدخونمه تنها وامی ک میتونم بگیرم ودیعه مسکنه ک اونم نمیدونم چ بانکی زود میده

الان 5میلیون ب حقوقم اضاف شده چطوری تواین 8ماه جمعش کنم ک بتونم حداقل 150میلیون تا200 رو پیش خونم بذارم

چ وامهایی بگیرم چطوری برا سال بعدم جمع کنم

تمام مخارج زندگی باخودمه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
ببینید الان ارزش کل دارایی ام ۹۹۰۰ هست اما موجودی طلا رو زده صفر گرم....چرا اینجوریه؟ ممنون میشم دقی ...

روکین جون نمیدونم جوابتو دادن یا نه

اما به هر صورت اینکه وجه واریز کردی مرحله اول هست

حالا باید با مقدار دلخواه یا همه بودجه ات طلا بخری

یعنی اینطوری نیست که پول واریز کنی بلافاصله تبدیل به طلا شه. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

💥💥💥جی جی جی جینگ💥💥💥

سلام دوستان در یک حرکت غافلگیرکننده برای خودم 😂۸۵۰سوت طلا خریدم طلا گرمی ۴۵۵۰بود کلا شد ۴۰۵۰تومن  ۴درصد حساب کرد قسطهارو انداختم گردن همسرم من مهد پسرم با قسط خودمو میدم بیشترش قسمت شماها

با دویست سوت ماه گذشته شد یک گرمو پنجاه سوت هورااااا😉🤭

هی یادش بخیر سال گذشته همش طلاهای یک گرم به بالا رب سکه میخریدیم امسال کارمون سوتی شده سال دیگه خدا به خیر کنه 😂

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
مرسی عزیزم.من فقط نگران آینده کشورم

بنظرم چیزی نمیشه بیخیال باش من یه درصدم به این چیزا فکر نمیکنم.بخر با پول رهن دوباره برا خودت طلا بخر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام خدمت دوستان عزیزم...

کیفاتون پرپول و صندوق اون پرازطلا

یسوال داشتم راجب میلی و طلاسی...میگم سودش چوریه چند درصده؟.واینکه وام ویپادو ازطریق عابر بانک میشه کارت به کارت یانه؟ من سردرنمیارم خیلی...ممنون از همگی دوستتون دارم

وام رو چجوری و از کجا میخرین؟

عزیزم من بهار امسال یه وام ازدواج خریدم از شرکت وامیار

میخواستم حتما جایی باشه که معتبر باشه یه کارمزد هم به شرکت دادم

اما دیدم که بدون واسطه هم خرید و فروش میشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810