2777
2789
عزیزم حرف شما متین ، اگه دوباره متن رو بخونید ، من چندین بار نوشتم که قصد ندارم برای دیگران نسخه بپی ...

چقدر زیبا و باوقار حرف می‌زنید اشک توی چشام جمع شد اگه میشه از زندگی تون بیشتر بگید شاید یه تلنگر بشه حداقل برای من

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
بله حقوق دارم و شاغلمولی الان ماهی 45 قسط داریم که همه درامد میره برای قسطالبته اونم نبود خیلی دستو ...

خب خدا رو شکر

حتما یه چیز خوبی خریدین اینقدر قسط میدین

ایشالله هر کدوم از اقساط تموم شد جایگزین نکن

به خودت مدتی استراحت بده🤩🤩🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه شهر شما چقدر میگیرن؟خدایی مفته کهمن پرسیدم ۵۵۰ واریز کردن در طی دو سال الان راحت ۱۲۰۰ بالاتر دار ...

ما تقریبا ۳ سال پیش به اسممون در اومد.یهو گفتن ۲۰ تومن رو تا بیستم ماه بریزید.و هر ۲۰ روز ۲۰ تا ۴۰ تومن

خب ما حقوقمون حدود ۱۰ تومن بود اونموقع.منم باردار بودم سر کار نمیرفتم و نریختیم

ولی همون حدود ۴۰۰ کل چیزی بود که باید میدادیم و ۴۰۰ وام میدادن اونموقع و ۱۲۰۰ پس میگرفتن.چند وقت قبل همسرم رفت سراغشون همه بالای ۱۵۰۰ تا ۲ تومن بودن با ۵۵۰ وام.

الان دوباره رفتم دیوارو نگاه کردم متری ۲۰ تومن با ۵۵۰وام.به نظر من خیلی زیاده.چون وامه سودش خیلیه 

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
چقدر زیبا و باوقار حرف می‌زنید اشک توی چشام جمع شد اگه میشه از زندگی تون بیشتر بگید شاید یه تلنگر بش ...

عزیز دلم ، قربونت برم ، من درسته از نظر سنی احتمالأ از خیلیاتون بزرگتر باشم ، ولی همینجوری کوچیک همتون هستم و خاک پای دوستای گلم ، ممنونم که تجربیاتمو دوست داشتید و منو تو جمع خودتون قبول میکنید ، چشم حتمأ اگه دوستان مایل باشند بازم در آینده قسمتی از این سفرنامه پر ماجرای زندگیم رو براتون تعریف میکنم ، اگر هم پر حرفی کردم و عزیزانی دوست نداشتند حلالم کنند و به خانومی خودشون بنده رو عفو کنند🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم، روزت بخیر و خوشیسوال سختی پرسیدی🤭 کاش جوابشو بلد بودم، ببین عزیزم الان واقعا کسی از ما ...

@golshifteee   ❤

@نقاش_زندگی   ❤

ممنونم از وقتی ک گذاشتین و راهنماییون 🍁

بله هدفم بلندمدته اگر خدا بخواد .🍃🍃

انشاالله صندوق طلاهاتون پررر و پیمون هم شما و هم همه ی دوستان تاپیک

انگار تو این بالا پایین شدنها ما خانومایی ک  اهل دو دوتا چهارتا کردن و مدیریت هستیم  بیشتر آسیب میبینیم من ک دیگه دوس ندارم قیمت طلا رو چک کنم مسخرشو دراورده 😆

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
@golshifteee ❤@نقاش_زندگی ❤ممنونم از وقتی ک گذاشتین و راهنماییون 🍁بله هدفم بلندمدته اگر خدا بخواد ...

منم دگ چک نمیکنم قبمت دلار و طلا رو

بسه دگ استرس 

هر چی میخاد بشه 

دخترم جایی که پیش میره مدیرشون تابستون کلاس گذاشت واسه بچهایی که پیش نرفتن گفت اداره گفته همه باید ب ...

پسر من هم پیش دبستانی نرفته سال ۹۹ بود که اوج کرونا بود و من هم. به نظرم پیش دبستانی مجازی اصلا مفید نبود واسه همین ثبت نامش نکردیم 

ولی هیچ مشکلی تو درس پیدا نکرد الان هم کلاس چهارمه اتفاقا امروز مدرسه اش بودم معلمش گفت بهترین شاگرد کلاس 

مخصوصا تو ریاضی که خیلی جلوتر از بچه های کلاس 

گفتم ریاضی رو نمیخونه گفت چون سرکلاس همه چی رو یاد میگیره 

حالا نمی دونم پیش دبستانی نرفتن چقدر مهمه پسر من که مشکلی نداشت 

تازه شش سالگی هم مدرسه رفت چون آخر شهریور هست الان نه سالشه و کلاس چهارمه 

منم همین کارو میکنم پول پیش نمیبرم بالا ولی واقعنی پدل پیشم کمه ب نسبت خود امسالم کم بود شانس بام یا ...

بنظر وام رو بخر چون اینجوری باید پول بخوابونی بانک با این شرایط به‌صرفه نیست

وام بگیر همه رو طلا کن

تا ٨ ماه دیگه خیلی مونده ایشالا که یه مبلغ معقول اضافه می‌کنه طلا میمونه پس‌اندازت❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
هر وقت داستان های زندگی رو میخونم که به این شکل هستند دلم میخواد مثل زن اول داستان شما نباشم ولی خیل ...

نکن اینجوری

نه تنها به شوهرت که به هیچکس نگو

باور کن آدم‌ها خیرخواه تو نیستن نمیرن بگن وای چه با سیاست چه کدبانو میگن نگاه چه گداست دلش نمیاد خرج کنه 

شوهرت هم پرتوقع نکن پسفردا میگه زن منکه قانع هست بذار کارهای دیگه بکنم بذار پولم رو خرج خانواده‌ام بکنم دیگه اولویتی نیستی

هرکار می‌کنی فقط خودت بدون نهایت اگه مادر یا خواهرت همراز هستند که نوشته‌های قبلیت رو خوندم اینجوری نیستن فقط خودت بدون و خدای بالاسرت

منم قبلا اینجوری بودم تا یه موقعیت خوب می‌دیدم سریع به همه میگفتم که همه پیشرفت کنن بعدا دیدم اوه اوه بقیه از پیشرفت من اصلا ناراحت هستند دیگه نگفتم الان فقط به خواهرم میگم چون اون خیرخواه منه

بقیه از دم ضررن😂🤦🏼‍♀️

بنظر وام رو بخر چون اینجوری باید پول بخوابونی بانک با این شرایط به‌صرفه نیستوام بگیر همه رو طلا کنتا ...

عزیزم میلی گلد الان 2تومن خرید زدم 

خب یکساله مبلغ قسطش بالامیشه اینطوری

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم میلی گلد الان 2تومن خرید زدم خب یکساله مبلغ قسطش بالامیشه اینطوری

عزیزم متوجه نشدم مبلغ کدوم قسط رو گفتی

اگه وام‌های خریدنی رو میگی نه مبلغ قسط بالا نمیره دریافتی از وام کمتره بسته به قرارداد یه مبلغی از وام رو کم میکنن بقیه رو میدن شما همون قسط رو میدی

سلام معصومه جون ...خوش برگشتی خانم...همش میگفتم این دخترکجامونده پس...کی میاد .دلم برای پستات تنگ شد ...

قربونت برم عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 

انشالله که میتونی خیلی خوب برسونی 

خدا الرحمن الراحمین 

کار همسر منم خیلی افت کرده ...منم فعلا طلایی نگرفتم 

یعنی نمیتونم ریسک کنم ...چون قرعه زیاد داریم 

فعلا پول اجاره ها رو از میلی تبدیل میکنم 

که از تو رم عقب نمونم 

احیانا اگه لازم بود به راحتی قسمتی از طلا را بفروشم 

خرج کنیم 

امروز هم قرعه ی پنج ملیونی رو هم با کمک یارانه جور کردم دادم 

به ته رسیدم 😅🤭

خالی شدم ..