2777
2789
در راستای صحبت شما درمورد برکت پول ،من همیشه میگم کم باشه ولی با برکت باشه،،چیزایی که برکت رو از بین ...

خیلی لذت میبرم و یاد میگیرم از این گونه پیام ها 

کاش همه ما با توجه به آگاهی ای که داریم اینجا بنویسم تا بقیه هم بهره ببرند 

ممنون بابت این پیام 

خیلی مفید بود برام ❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم ، به نظر من وقتی همسرتون خودش داره پس انداز میکنه دیگه نیازی نیست شما به خودتون سخت بگیری ...

عزیزم شما با این طرز فکر خیلی میتونید ب من کمک کنید تاپیک آخرم رو لطف میکنید بیاید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی شهر ما رشدشون خوبه این موردی که ما دیدیم منطقه خوبی هست و جای رشد زیادی دارهو به شدت توی ساختش س ...

تو استان ما مسکن ملی ها رو تو یه شهر با فاصله ۱۰ دقیقه ای با مرکز استان ساختن،خدایی خیلی خوشگله و به نظر مهندسی ساز.شبیه مسکن مهر نیست اصلا

ولی وامشو تقریبا ۳ برابر پس میگیرن

البته ما نتونستیم پولاشو بدیم و امتیازمون سوخت.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
خیلی لذت میبرم و یاد میگیرم از این گونه پیام ها کاش همه ما با توجه به آگاهی ای که داریم اینجا بنویسم ...

خوشحالم به کارتون اومد❤️

اینجا همه جمع شدیم از همدیگه چیزای خوب و مفید یاد بگیریم

هر وقت داستان های زندگی رو میخونم که به این شکل هستند دلم میخواد مثل زن اول داستان شما نباشم ولی خیل ...

زندگی باید تعادل داشته باشه

حالا تعادل زندگی هر کسی متفاوته

یکی تعادلش در آینه ماهی یه بار یه رستوران در حد نفری ۵۰۰ تومن بره یکی دیگه ساندویچ در حد ۱۰۰ تومن

پیدا کردن این تعادل وقتی درآمد کم باشه خیلی سخت‌تره 

چون چیز خاصی نمیمونه تا خانم برای خودش هزینه کنه

اگر اشتباه نکنم شما خودت حقوق داری و غیر اون شاغلم هستی

من خیلی اسن کاربری ها یادم نمیمونه

عزیزم برای خودت بدون عذاب وجدان هزینه کن

حالا هر چی  دوست داری 

هرچیزی که حالت رو خوب میکنه

من قبلا به شدت علاقه به لباس داشتم همیشه هم در حال خرید بودم 

الان لباس رو در حد معقول میخرم(به گفته اطرافیان تیپم خوبه)

ولی الان رستوران و فست فودی حالمو بهتر میکنه

بیشترین هزینه ام در حال حاضر توی این قسمته

حالا شاید چند سال دیگه علایقم عوض بشه

عزیزم شما الان جوونی و از خرید لذت میبری

بعد یه سنی دیگه علایق کم کم فروکش میکنن

شما هم علاقه خودت رو پیدا کن

اولش کم کم خرج کن آروم آروم راحت تر خرج میکنی

تمام اون داستان رو یکی از دخترای اون آقا برام تعریف کرده بود

میگفت پدرم پول نمی‌داد مادرم سکوت میکرد توی تنهایی هاش گریه میکرد

میگفت کاش مادرم دعوا می‌کرد تا ما هم ازش حمایت میکردیم

میگفت مادرم من غرق ثروت بود ولی ذره ای از اون سهم نداشت

و همه رو دو دستی تقدیم زن دوم پدرم کرد 

تو استان ما مسکن ملی ها رو تو یه شهر با فاصله ۱۰ دقیقه ای با مرکز استان ساختن،خدایی خیلی خوشگله و به ...

مگه شهر شما چقدر میگیرن؟

خدایی مفته که

من پرسیدم ۵۵۰ واریز کردن در طی دو سال 

الان راحت ۱۲۰۰ بالاتر دارن میفروشن

عزیزم ببخشید من جواب میدم، منم مثل شمام.اتفاقا یه ویژگی مثبته در نظر همسرمهر کسی بر اساس طرف مقابلش ...

دید خانواده همسرم به من تغییر کرده ولی همسرم نه اوایل خیلی خوب پیش رفتم ولی الان دوباره به حالت قبلم برگشتم باید تلاش کنم مثل قبل بشم با این کارام متوجه میشه که من به فکر زندگی هستم ولی مطمئنا ته دلش این اخلاق منو دوست نداره

مثلا همسرم ماشین نبرده بود با تاکسی اومد ولی اگه من مسیرم اونجا بود اتوبوس سوار میشدم
پس من هر چی پس انداز کنم اون به راحتی خرجش میکنه
 ماشین که پولشو خودم دادم به نامم خونه هم به خاطر وام 3 دنگ 3 دنگ شده ، بعید میدونم اگه چیز دیگه ای بخریم ب اسم من بزنه

عزیزم ، خدای نکرده اگه مرد با این وضعیت خراب جامعه شلوارش دوتا شد و‌زن بیچاره که هیچی هم به نامش نیس ...

عزیزم حرف شما متین ، اگه دوباره متن رو بخونید ، من چندین بار نوشتم که قصد ندارم برای دیگران نسخه بپیچم و نمیخوام هیچ کی مثل من باشه ،من هیچ‌کس رو از پس انداز منع نکردم فقط خواستم منو ببینه و غصه نخوره ❤️ 

نوشتم که من یه دیوونه ی بی آزارم تو این دنیا و از هیچ عاقلی انتظار نمیره مثل دیوونه ها رفتار کنه و ازش الگو بگیره 🤕

، ولی اینم بگم ها ، چون تا حالا غصه دنیا و اموالش رو نخوردم (همیشه میگم مال دنیا اسمش روشه دیگه برا دنیاست بنام دنیاست ، پس مال ما نیست ) همیشه حالم خوبه ، به قول معروف سرخوش ترین و الکی خوش ترین آدم دنیام ، با هر چی که خدا بهم داده خوشم 😃 ولی یک لحظه از شکرگزاری غافل نمیشم ، همیشه خونمو مقدس ترین جای دنیا میدونم و هرگز بدون وضو تو خونه قدم نمیزنم ، برا من لذت بخش ترین قسمت دنیا امروزه ، دیروز از دستم رفته و فردا رو هیچ کی ندیده ، امروز رو با تمام وجودم زندگی میکنم ، من نه در حد و اندازه ای هستم که کسی رو نصبحت کنم و نه به خودم اجازه نصبحت میدم ، فقط با اجازه دوستان راجع به خودم و زندگیم مینویسم و همیشه تأکید میکنم قصدم نصیحت نیست چون هر کسی قبله خونش رو بهتر از بقیه میشناسه ❤️

چون تاپیک اقتصادی هست یه چیزی هم راجع به تاپیک بگم که تو ۲۱ سال زندگی مشترک با همسرم همیشه امانت دار مال و ناموسش بودم و هرگز افراط نکردم ، همیشه در حد توانم سعی کردم مدیریت کنم و حواسم به پس انداز بوده ، پول حلالی که همسرم با زحمت کشی و شب و روز کارکردن تو خونه میاره رو قدر ریال به ریالش رو دونستم ، همسر من پدر و مادر نداره و وقتی ازدواج کرد چند ماه بود که سر کار میرفت و دقیقأ چند ماه بود پدرومادرش رو از دست داده بود و نه تنها پس انداز و پشتوانه ای نداشت بلکه پر از قرض بود و دست تنها با خواهرهای کوچک و مجرد که باید سر و سامانشون میداد، ولی لطف خدا شامل حالمون شد و عشق تو زندگیمون معجزه کرد ، زندگی که از زیر صفر شروع شده بود الان به آسایش رسیده ، نمیگم تو کاخ زندگی میکنم و خودرو خارجی زیر پامه ، ولی خونه کوچکم پر از عشق و حال خوبه😍  خدا خودش شاهده هر مهمانی که به خونم پا میذاره ، میگه چقدر دل کندن از اینجا سخته ، چرا این خونه اینقدر حس خوب داره ؟ 😍میگم آخه من پیش خدا پارتی دارم (پارتی واقعی دارم ها ، قربونش برم خانوم ام البنین هر روز و هر ساعت و هر لحظه دستمو میگیره و پیش خدا وساطتم میکنه😍) برا همونه خدا هوای خودم و خونه زندگیم رو داره ، منم به همین راضیم ، من از دنیا آرامش میخواستم که بهم داده ، مال و اموال رو هم انشاالله به همه اونایی که آرزوش رو دارند بده و همه تو زندگی حالشون خوب باشه,🤲

ببخشید بازم رفتم رو منبر و پر حرفی کردم ، خلاصه این آدم الکی خوش و تنبل و شاگرد آخر کلاس رو هواشو داشته باشید چون با شما و در کنار شما حالش خوبه ، شما درساتونو خوب بخونید ، منم با طلاها و خونه ها و داراییهای شما حالم خوبه ، عکس هر طلایی که میذارید از ته دلم براتون ذوق میکنم الهی هزار برابر بشه داراییهاتون🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم ببخشید من جواب میدم، منم مثل شمام.اتفاقا یه ویژگی مثبته در نظر همسرمهر کسی بر اساس طرف مقابلش ...

چیزی به نام پدرشون نبود که بخوان مهریه مادرشون رو بگیرن

خانم خرد خرد همه رو به نام خودش زده بود

حتی خواستن شکایت کنن پیش چند تا وکیل هم رفتن ولی مدارک زن دوم کامل بود

و آخرین دارایی رو دو سال قبل از مرگش به نام زن دوم زده بود

سلام و صد سلام خدمت دوستان گلحالتون خوبه دیگه انشالله.عصر پاییزی همگی بخیر و نیکی ❤️چه خبرا ؟چه خبرا ...

سلام معصومه جونم ،خوش اومدی 

عزیزم ما عاشق خودت و پستهای بلند بالاتیم   

معصومه جان اگه امکانش هست دستور شیر برنج تو تاپیک اشپزی برام بزاری، تا حالا درست نکردم ،دوست داشتم با دستور شما یاد بگیرم...

برای اقتصادی بودن پستم ،به دخترم پس انداز کردن یاد دادم ،مقداری از پولش رو تصمیم گرفت طلا بخره ،منم پول گذاشتم و یه گوشواره ۱.۷ خریدیم ..

چندکیلویی پیاز رنده کردم با دستگاه ،سرخ کردم و تو یه درب سربسته ریختم ودفریز کردم ،برای روزهای سرد زمستونی ان شالله ...

سلام معصومه جونم ،خوش اومدی عزیزم ما عاشق خودت و پستهای بلند بالاتیم معصومه جان اگه امکانش هست دست ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

شما لطف داری گلم 

چشم الان اونور مینویسم یه ربع بعد چک کن 

تو گروه آشپزی 

زندگی باید تعادل داشته باشهحالا تعادل زندگی هر کسی متفاوتهیکی تعادلش در آینه ماهی یه بار یه رستوران ...

بله حقوق دارم و شاغلم
ولی الان ماهی 45 قسط داریم که همه درامد میره برای قسط
البته اونم نبود خیلی دستو دلم به خرج کردن نمیرفت
به لطف این تایپیک خیلی خوب شده بودم ولی بعضی وقتا از دستم در میره و گاف میدم

کدوم بانک رو سند خونه وام میده و شرایط چیه؟! ضامن چی میخواد!؟ عایا اطلاع دارین

بانک مسکن برای سند وام تعمیرات میده 

چهار سال پیش که من گرفتم هشتاد ملیون بود 

الان خبر ندارم عزیزم 

پرس و جو کن 

بگو وام جواله یا همون وام تعمیرات می‌خوام 

2810