2777
2789

داستان پایین زندگی یکی از اقواممون هست

یه خانم خیلی مهربون ساده با مردی از یک شهر دیگه ازدواج میکنه

اسم خانم مطهره 

آقا علی

البته هر دوشون فوت شدن 

علی آقا از مال دنیا هیچی نداشت آروم آروم با دست فروشی و تلاش زیاد و صد البته قناعتهای زیاد خانمش یک مغازه خیلی کوچیک خریدن

وقتی مطهره بچه هاش بزرگ شدن و ازدواج کردن وضعیت مالی شون خیلی عالی شده بود

اما آقا خسیس بودن طوری که دختراش یواشکی از پول شوهراشون برای مادرشون لباس میخریدن 

اون خانم هم خیلی ساده بود نه غر میزد نه ناله می‌کرد 

آقا هم که یک دیکتاتور به تمام معنا بود

این آقا عشق پسر بود 

و اولین بچه اش پسر بود

برای پسرش و عروس و نوهای پسری حسابی خرج می‌کرد

خونه داده بود

و به هر مناسبت برای عروسش کادو طلا می‌داده

مطهره خانم یکبار که رفته بوده خرید چون پول تاکسی نداشته توی بارون شدید پیاده برمیگرده خونه 

همون میشه یه سرماخوردگی شدید 

که دکترا گفتن ذات الریه کرده( سال ۱۳۷۰)

ایشون به همین راحتی فوت شدن

این موقع علی چند تا خونه و چند تا مغازه و کلی زمین داشت

چون شهر کوچیک بوده همه می‌دونستن فلانی که پولداره همسرش فوت کرده

یک خانم مطلقه که ۴ تا بچه داشت اینو میشنوه

خلاصه ایشون هر روز به یک بهوونه میره مغازه آقا

آقا اینجا ۶۰ ساله بود این خانم ۲۹ ساله

خلاصه اینقدر رفت و آمدهای این خانم ادامه داشت که آقا تصمیم گرفت با ایشون ازدواج کنه

خانم اولش خیلی با بچه ها و نوهای آقا مهربون بود

کم کم حسادتهای پسر علی آقا و نوه های پسریش گل کرد

هر روز جنگ و دعوا

علی اقل به خاطر اینکه صدای هر دو طرف رو بیاره پایین

به هر دو طرف رشوه میداد

هر چقدر خانم اولش بی زبون و مهربون بود 

امان از دومی

ادامه 👇👇👇👇

سلام عزیزمودیعه خونه به کسی که سند به نامش نباشه تعلق میگیره فکر میکنم همه‌ی بانک‌ها هم بدن من باشم ...

منم همین کارو میکنم پول پیش نمیبرم بالا ولی واقعنی پدل پیشم کمه ب نسبت خود امسالم کم بود شانس بام یاربود

وام رو نمیدونم از کجاهابگیرم الانم 500میلیون وام دارم ک قسطشو دارم میدم 

رسالت بخوام امتیاز بخرم میگ یکساله صدتومن میدم 18میلیون میفروخت تاچندماه پیش 

الان 3میلیون ببرم تو همین طلا انلاین هاک میگی؟ 

کدوم اپلیکیشن بهتره؟ 

رفتم پاسارگادگف توبانک من ثبت نام نکن 700جلوته بهت نمیدم اولویتم بانیروهای خودمه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست راستت سر ما کدوم ارگانی

شمااز زحماتم درگیرهام اعصابو فشارخون بالا و قندعصبیمم بگو بازم تماسهای پی درپی مرخصی نرفتن براحتی درگیری هاحتی تومرخصی وسط تنش و درگیری هابودن و گاهی تمام روز تا11شب کارکردن و ماموریت کاری تا دیروقتو

میخوای دست راستم رو سرت باشه!!!!!!؟؟؟؟؟ هیچ مزدی بی زحمت نیست

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
دوستان من یک پولی داشتم که می تونستم باهاش طلا بخرم اما ترجیح دادم برای پوستم خرجش کنم و الان خیلی خ ...

سلام کار خوبی کردین

منم اول ماه قبل 20ت دستم اومد اول گفتم یه تیکه طلا بخرم بعد گفتم ولش کن بهتره روی چیزای دیگه خرج کنم 

یه وسیله واسه خونه میخواستم خریدم و رویه ی مبلامم عوض کردم و واسه همسرم هم کفش و کاپشن خریدم 

خیلی راضی هستم از خریدام و حالم با همون وسیله های خونه ام خوشه ،🥰🥰

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

دومی حسابی از شوهرش پول می‌گرفت تا شوهره خساستش میخواست بیدار بشه این خانم چنان جیغ و دادی راه مینداخت

که این آقا از ترس همسایه ها که نگن زن جوون گرفته کلی طلا میخریدم تا خانم ساکت بشه

از اون ور پسرش هر دفعه میومد یکی از زمین ها رو از دست پدره می‌گرفت و میرفت

این خانم  بعد چند سال تصمیم گرفت از علی بچه بیاره 

رفت ای وی اف کرد دوقلو پسر شد

علی که  توی ۶۵ سالگی صاحب دو تا پسر دیگه شده بود

دیگه مثل خمیر تو دست زن دوم شد

اون خانم کم کم پای دخترا رو از اون خونه برید

کم کم رفت هر دفعه یکی از بچه هاش رو آورد خونه علی

علی که دلش نمیومد زن اولش یدونه نون بخوره الان داشت خرج چهار تا بچه قبلی خانم رو میداد

خانم دوم تمام مغازه ها و خونه ها و هر چی مونده بود رو به نام خودش کرد

وقتی آقا فوت شد 

از اون همه اموال حتی هزار تومن به بچه هاش چیزی نرسید

دوستان هیچ  آدمی قابل پیش بینی نیست

حداقل اگر چیزی به نام همسر اول بود از اون یه مبلغی به بچه هاش می‌رسید

حالا پسرش که تا تونسته بود از باباش گرفته بود

این وسط دخترا هیچ ارثی نبردن

زن دوم جلوی چشمای دخترا تمام اموال رو بالا کشید

دومی حسابی از شوهرش پول می‌گرفت تا شوهره خساستش میخواست بیدار بشه این خانم چنان جیغ و دادی راه میندا ...

هر وقت داستان های زندگی رو میخونم که به این شکل هستند دلم میخواد مثل زن اول داستان شما نباشم ولی خیلی وقتا موفق نمیشم
دلیل اولشم اینه همه چیو به همسرم میگم مثلا اگه وسیله ای با تخفیف میخرم باید قیمت اصلی و بگم که بدونه من برا خودم راحت خرج میکنم ولی نمیتونم
تو خیلی موارد هم موفق بودم ولی خصلت من اینجوریه و تغییر دادنش خیلی سخته

شما فقط کیف پولتون شارژ کردید باید قسمت خرید و فروش طلا برید و خرید بزنید

خداااا خیرت بده منم کلی وقته پول واریز کردم موقع طلا ارزونتر بود هی چک می‌کردم میدیدم هیچییی نیومده روش این چن روز  تا الان شما گفتین 

[QUOTE=357873625]تارا همه ی بانک مسکن ها این وام رو میدن ؟توروخدا من و دقیق راهنمایی کن[/QUOTE

از بانک مسکن شهرتون بپرس عزیزم ولی فک میکنم همه بانک مسکن ها این وامو داشته باشن

خانما برای پرینت جزوه تو مشهد چیکار کنم خیلی گرون شده چندتا برگه گرفت صد تومنی جایی میشناسید ارزون ب ...

عزیزم ایستگاه مترو پارک ملت اون قسمت که روبروی دانشگاه فردوسی هست دقیقا و نه لاین روبروی پارک ملت اگه سر بزنید یک مغازه هست که پرینت رو خیلی مناسب و دانشجویی انجام میده من اول تابستون جای خونه گفت برگی ۹۰۰۰ تومان اونجا از من ۸۰۰ تومن گرفت یعنی یک دهم هم کمتر البته شاید الان گرونتر شده باشه ولی به هر حال دانشجویی حساب میکنه. شب ها حتما بازه من حدود ۸ شب رفتم

دوستان من یک پولی داشتم که می تونستم باهاش طلا بخرم اما ترجیح دادم برای پوستم خرجش کنم و الان خیلی خ ...

این موضوع که برای خودمون هم هزینه کنیم خیلی واسه روحیه مون تاثیر داره من سالهای قبل زیاد اهل پس انداز نبودم و خیلی لباس می خریدم و کارهای پوستی مرتب انجام می دادم و عمل زیبایی کردم الان می بینم که همون ها هم چون نتیجه بخش بوده اصلا ضرر و زیان محسوب نمیشه امسال باز شکر خدا  و به لطف این تاپیک و دوستان عزیز اینجا رفتم تو خط پس انداز که تا الان حدود ۲۰ گرم طلا و دو تا نیم سکه و یک ربع سکه خریدم و راضی هستم هر چیزی جای خودش باشه آدم  لذت می بره ازش. 

سلام عزیزم اگه برای کوتاه مدت میخای اون طلا رو بخری که ریسک نکن ، و فعلا نقد نگه دار ولی حتی اگه ن ...

عزیزم شماپول وامتون که توویپاددبودسکه گرفتین یاهنوزنگه داشتین براوام؟من یه مقداردارم توبانک براوام ولی خیلی ناراحتم بااین سیرصعودی طلاودلار

چقدر مهربون و خوش انرژی هستیایشالا همیشه حال دلت خوب باشه❤️

قربونت برم دوست قشنگم ، دل مهربون شماست که مهربونی رو لمس میکنه ، خاک پای همه دوستان و خواهرهای عزیزم هستم🙏😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
هر وقت داستان های زندگی رو میخونم که به این شکل هستند دلم میخواد مثل زن اول داستان شما نباشم ولی خیل ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم، منم مثل شمام.اتفاقا یه ویژگی مثبته در نظر همسرم

هر کسی بر اساس طرف مقابلش باید سیاستشو پیش بگیره،یکی همسرش وقتی میبینه خانم به فکره اونم خرجای غیر ضروریشو کم میکنه.تو خانواده ما از وقتی من از اسنپ و... خرید میکنم بقیه هم مشتاق شدن حتی پدرم میگفت برام اسنپ فود نصب کن😄

یکیم باید پس انداز مخفی داشته باشه

ولی بچه های همین خانم میتونستن مهریه مادرشونو بگیرن،حالا مهریه اون خانم چقدره نمیدونم ولی تو این دوره زمونه دیگه ۱۰ تا سکه بلاخره هس ک

یا شما به همسرت بگو خونه رونصفشو بزنه به نام شما،یا ماشینو

البته ایشالا ۱۲۰ سال زنده باشی🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810