2777
2789
شما پیشنهادتون خرید ملک هست یا نگهداری طلا؟

من پولم به اندازه‌ی خونه برسه قطعا میخرم

مخصوصا الان بهترین فرصت هست چون خونه رکوده

طلا خیلی خوبه اما طلا پس‌انداز راکده

با خونه شما میتونی درآمد داشته باشی خونه پس‌انداز نیست داراییه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

((منوجواب میدی لطفا)) سلام دخترا راهنماییم کنید لدفن😍😍😍من ی مبلغی ب حقوقم اضاف شده میخوام فرضش نک ...

سلام عزیزم

ودیعه خونه به کسی که سند به نامش نباشه تعلق میگیره فکر میکنم همه‌ی بانک‌ها هم بدن 

من باشم این پنج تومن رو تبدیل به قسط وام میکنم اون پول وام رو طلا میخرم تا بعد

وام هم میتونی بخری مثل وام ازدواج یا رسالت یا اگه تونستی قرعه‌کشی خونگی بذار که اولین نفر خودت برداری

منم تو شرایط خودتم مستأجرم شهریور موعد خونم بود اما من ترجیح دادم پول پیش رو اضافه نکنم اجاره رو بردم بالا چون بعد سال خیلی از ارزش پول کم میشه

باز بسنج ببین کدوم به صلاحته❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
الان خونه و ماشین راکده اگر میتونی بدون فروختتن طلاهات ماشین بخری عالی میشه

نه اصلا امکانش نیست

همسرم یه تیکه زمین دارن کاش میشد اونو فروخت تبدیل به مغازه و ماشین کرد ولی متاسفانه راکده

مهربانی یه نوع حساب تو بانک ملی هست که با معدل حساب بهت وام ۴ درصد میدن همه مراحل از افتتاح حساب تا ...

طلای مجازی ؟ قابل اعتماده ؟چطوریبه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام دخترا 😍😍😍من ی مبلغی ب حقوقم اضاف شده میخوام فرضش نکنم جمعش کنمکل اقساطم ماهانه 28میلیونه بال ...

دست راستت سر ما کدوم ارگانی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام عزیزم ، به نظر من وقتی همسرتون خودش داره پس انداز میکنه دیگه نیازی نیست شما به خودتون سخت بگیری ...

عزیزم ، خدای نکرده اگه مرد با این وضعیت خراب جامعه شلوارش دوتا شد و‌زن بیچاره که هیچی هم به نامش نیست از خونه بیرون کرد تکلیف چیه 

زندگی هزار بالا پایین داره ، خدا نکنه اون روش رو به آدم نشون بده 

من یک همکاری داشتم شوهره هر روز کتکش می زد ولی چون جایی نداشت بره و چیزی به نامش نبود نتونست ازش جدا بشه مجبور شد بسوزه و بسازه 

خواست مهریه اش رو اجرا بزاره وکیل بهش گفت خانم چیزی دستت رو نمی گیره فقط اسیر دادگاه ها میشی ...

ولی اگه مرد به نام نمیزنه جنگ و دعوا فایده ای نداره خودش پس انداز کنه برای روز مبادا 

عزیزم آدرس میدی

شرمنده گلم ،چون دختران بین ۷ تا ۱۲ سال هستند و بد سرپرست هستند نه بی سرپرست ،خونه شون مستقیم نمیشه رفت و آمد کرد 

حتما باید شناخته شده باشی 💔

اگه قصد کمک دارین من سوال میکنم چه طور ارتباط بگیرین بهتون اطلاع میدم 

بنظرم مسکن ملی اونقد نمیتونه سوداور باشه ک بخواین ماشین و طلا بفروشینبنظرم با این پول یه زمین بتونی ...

توی شهر ما رشدشون خوبه

این موردی که ما دیدیم منطقه خوبی هست و جای رشد زیادی داره

و به شدت توی ساختش سخت گیری شده 

از اقواممون جز مهندسین پروژه اونجا هستن 

میگفت همه مصالح و اصول فنی خیلی رعایت شده 

زمین به این قیمت اصلا تو شهرمون وجود نداره

زمین کنار همین مسکن ملی ها از ۸ میلیارد شروع میشه 

سلام عزیزم مزون نگاه تو الهیه خیلی ارزون تر و بهتر میتونی پیدا کنی من3 تا پیراهن ازش دو سال پیش خریدم مناسبت های نزدیک داشتم الان بعد از دو سال تو هیچ مهمونی شبیه شو ندیدم چه تهران چه شهرستان هم شیکه هم قیمتاش خوبه

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
2810