2777
2789
سلام عزیزانممیخوام داستان زندگی خودمو براتون بگممن چندساله ازدواج کردم اون اوایل که کلی طلا و پول و ...

عریزم شوهر شما اینطور که معلومه چیزی به اسم شما نمی زنه ، طلاهات را اصلا رو نکن، برای خودت نگه دار ، به یه حدی رسید بفروش به نام خودت یه آپارتمان بخر که بتونی اجاره بدی و ماهیانه درآمد داشته باشی 

حالا باز خداروشکر همسرتون پول حروم نمی کنه و پس انداز می کنه ،، بعضی آقایون که بدهی هم بالا میارن ...

زیاد نیست یه پلاک از مادرشوهرم دارم وزنش خوبه که میخوام یادگاری نگهش دارماینو کم کنیم کلا میشه ۳۷گرم ...

خب پس پلاک رو دست نزن اصلا.

نمیتونید وام بگیرید که طلاهاتونو دست نزنید؟

ما هم ماشینمون خیلی تو خرجه، سال 98 هم یه تصادف خیلی خیلی بد کردیم خدا بهمون رحم کرد ولی با همین سر کردیم دست به طلاهام نزدم تا یه وام ازدواج جور شدو تونستیم یه ماشین جدید بخریم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدا قوت ممنون از پست قشنگ و مفیدت آره واقعا همه دوره فروش شدن یا اینستا رو سرچ می‌کنی میبینی ی ...

من بارها برام پیش اومد یه بلغی رو کمک کردم و دقیقا ده برابرش برام رسیده، این ده برابر اومدنش خیلی برام عجیبه، مثلا

یه بار چندین سال پیش ۸۰ هزار تومن برای کسی گوشت خریدم همون روز بعدازظهرش یه پروژه برام رسید ۸۰۰ هزارتومن، خیلی ازاین موارد پیش اومده، و به اینکه خدا گفته هر کار خیر رو چند برابر برمیگردونه اعتقاد پیدا کردم 

ماشین الانم نصف پولشو من دادم نصف پولو شوهرم داد البته نصف پولی ک من دادمم طلاهایی بود ک شوهرم برام ...

الان خونه و ماشین راکده اگر میتونی بدون فروختتن طلاهات ماشین بخری عالی میشه

ممنون از راهنمایی های ارزشمندتونیه سوالی داشتمدیروز یه چرخی تو دیوار زدم یه مورد مسکن ملی کلید نخورد ...

بنظرم مسکن ملی اونقد نمیتونه سوداور باشه ک بخواین ماشین و طلا بفروشین

بنظرم با این پول یه زمین بتونی پیدا کنی بخری بهتر باشه

بسلامتی و دل خوش انشاءالله ... راستش من یه ریع سکه دارم امشب رفتم بفروشم طلافروشه گفت میخرم ولی فردا ...

اگه آشنا باشه اشکال نداره. ماهم 500تومن طلا و یه سکه رو دادیم به طلافروش و اومدیم خودش واریز کرد 

یا خداااا🙄از گرفتاری مردم چه سو استفاده ای میکننهم پول ارزیاب هم اوراق هم سود😑

هم دفتر خونه 40 تومن میگیره. 

اگه وام نگیری کمتر میگیره اگه وام بگیری با توجه به مبلغ بازپرداخت وام یه پول درشت ازت میگیرن. 

سلام عزیزانممیخوام داستان زندگی خودمو براتون بگممن چندساله ازدواج کردم اون اوایل که کلی طلا و پول و ...

شما هم برای خودت پول خرج کن 

یعنی چی که پول داره و فقط ۵ ت به شما بده 

همون هم ازش قبول نکن بگو خودت برو خرید 

به من فقط اندازه مخارج خودم بهم پول بده 

شما هم باید یکم به خودت برسی که ببینه خرج داری 

برو باشگاه آرایشگاه لباس بخر و غیره 

اما کم کم انجام بده شک نکنه

اصلا اصلا این کارو نکن نذار بفهمه چی داری نداری رو نکن طلاهاتو 

خودت پس انداز تو زیاد کن ی واحد نقلی بخر انشاالله ب امید خدا

سلام خانما کسی از زیپاد وام گرفته؟ چطور میشه نقدش کردفقط باید کارت کشید؟

چطور می‌شه ازش وام گرفت؟؟ 

واسه من تبلیغ اومد که زیپاد نصب کن وام بگیر نصب کردم ولی خبری از وام نیست انگار

سلام و روز بخیر دوست عزیزمن نظر خودم رو میگم،اولویت اولتون خرید یه ماشین سبک باشه،با اون کار هم کنه ...

اره منم همین فکرو میکنم

ولی حقیقتش میترسم چون خونه نوسازه میترسم دست مستاجر داغون بشه

نمیدونم گیج شدم اول رهن یا ماشین 

دوتاشم واجبه 

ممنون عزیزم از راهنمایی خوبت

سلام عزیزم ، به نظر من وقتی همسرتون خودش داره پس انداز میکنه دیگه نیازی نیست شما به خودتون سخت بگیرید ، زندگیتون رو محکم بچسبید و بجای اینکه ریز بشید رو عیبای همسر ، خوبیاشو برجسته کنید ، از هر کار کوچیکی که براتون انجام میده صمیمانه تشکر کنید ، برید از زندگی مشترک لذت ببرید ، تمرکزتون رو از پس انداز ببرید رو عشق و عاشقی ، دو روز دنیا مثل عاشقا سپری کنید ، دارایی زندگی مشترک چه تفاوتی داره به اسم کی باشه ؟ تا وقتی من و تو ما باشه زندگی قشنگه ، البته این نظر شخصی منه و هیچ کس مجبور نیست رعایتش کنه.

دوستان در جریان هستند که ما ماشین رو فروختیم و سایپا دوباره خودرو ثبت نام کردیم ، اونم با گواهینامه من و قراره به نام من باشه و همسرم هم خوشحاله و میگه ماشین که بنامت میشه بیا خونه رو هم بزنم بنامت ، ولی من هیچ وقت اینکارو نمیکنم و انشاالله وقتی خودرو رو تحویل دادند قراره با یه خودرو دیگه تعویضش کنیم و بااینکه همسرم مخالفه ولی صددرصد میزنم بنام همسرم ، دوست دارم ماشینی که زیر پاشه کارتش بنام خودش باشه ، اقتدار مردانه اش حفظ بشه ، منم اینجوری حالم خوبه ، پیش دیگران هرگز حرف نمیزنم ها ، ولی برا خودم همیشه پُز همسرم رو میدم ، برا جذبه و مردانگیش هزار بار افتخار میکنم ، هرشب قبل از خواب ،برا بودنش چند دقیقه خدا رو شکر میکنم ، دوست دارم تو خونه ی همسرم رفاه داشته باشم ، تو باغ همسرم قدم بزنم ، سوار خودرو همسرم بشم و تفریح کنم و ایشونم نازمو بکشه و بگه هر چی دارم فدای چشات 😍 

دوستان راجع به خودم گفتم ها ، هرگز انتظار ندارم حتی یک نفر مثل من باشه ، نوشتم که اگه همسرتون راضی نیست چیزی بنامتون کنه غصه نخورید ، یادتون بیفته یه دیوونه ای یه جای دنیا هست که خودش زوری سند ها رو میزنه بنام همسرش و کلی راضیه و حالش خوبه🤦‍♀️ نصیحتم نکنیدها ، تا حالا هیچ دیوونه ای با نصیحت عاقل نشده 🤕  دیشب نوشتم تو نمازشب از خدا بخوایین سخاوتمندانه بهتون میده ، خودم تو نمازشب دنیا و مال و اموالشو همیشه برا خانوادم و همسرم میخوام ، تا حالا از خدا دنیا نخواستم ، فقط از خدا میخوام این بنده ی گناهکارشو ببخشه و پاکش کنه قبل از اینکه خاکش کنه ، به قول سردار بزرگمون : خدایا مرا پاکیزه بپذیر🤲

حالا یه چیزی هم برا آرامش قلبتون بگم ، الهی زندگیاتون همیشه سرشار از عشق و آرامش و ثروت باشه و زندگی مشترکتون پربرکت باشه ، تا وقتی تو خونه همسر هستید هر چه دارید باهمدیگه لذتشو ببرید ، اگر خدای نکرده ، زبانم لال ، دورازجون ، روزی این زندگی به آخرش رسید ، با مهریه ای که خانوم داره بخش زیادی از اون اموال به خانوم میرسه و به لطف خدا میتونه به یه آرامش نصبی برسه ، که الهی هرگز چراغ هیچ خونه ای خاموش نشه و هیچ عشقی به پایان نرسه🤲 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام به همگی خانم ها من اپلیکیشن میلی رو نصب کردم و روزانه یه مقدار ثابتی سوت می خرم از کجا بدونم تا ...

آره عزیزم دو درصد کم می‌کنه 

کاری نداره برو قسمت واریزی‌ها مبلغ‌هایی که تا الان زدی رو جمع بزن با مبلغی که صوت طلا داری مقایسه کن میبینی چقدر سود کردی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810