2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما برای پرینت جزوه تو مشهد چیکار کنم خیلی گرون شده چندتا برگه گرفت صد تومنی جایی میشناسید ارزون ب ...

سلام ، انتشارات کتابخانه استان قدس رضوی که داخل خود حرم هست برین خیلی مناسب تر هست اونجا، رفتین حرم برای منم دعا کنین

مهر ماه تموم شد و یه خلاصه از کارایی که کردم و بدم ۱- وام مهربانی و گرفتم و باهاش ۴ تا تمام و دو تا ...

عزیز اگر تهران هستی میشه آدرس این خونه کودکان رو بدید ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
بدی به شوهرت؟ماشین و بنامت میکنه؟

ماشین الانم نصف پولشو من دادم نصف پولو شوهرم داد البته نصف پولی ک من دادمم طلاهایی بود ک شوهرم برام خریده بود

اما موقع سند خودش یدفعه گفت بزنید ب اسم خانمم

الانم میزنه ب اسمم شوهرم اصلا مادی نیست حقوقشم واریز میشه ۵۰۰خودش میگیره باقی رو میزنه ب کارتم 

چقدر قشنگ نوشتی عزیزم ، بهترین ها رو گلچین کردی و گفتی ، با اجازت منم یه بند اضافه کنم ، دوستان از ن ...

ممنونم که بهم یاداوری کردی نمازشب رو

یه مدتی هست که تنبلی میکنم تو خوندنش بخاطر درس و مشق بچها انرژی ندارم اخر شبها و معمولا از ساعت ۱۱به بعد میخونم چون نمیتونم قبل اذان بیدار بشم

باید بگم‌فقط اونایی که میخونن متوجه معجزه اش میشن

تو بدترین شرایط چنان نوری به قلبتون میتابونه که صبرتون امیدتون میره رو هزاااار...هر چی که دارید از پول تا خوراکی و جنس یخچال فریزر اینقد با برکت میشه که خودتون حس میکنید....خالی هیچ وقت نمیشید،،،از دو رکعت شروع کنید به نیت نماز شب،،،بعد شفع و وفتر ،،،بعدش بیفتید رو دور و همه ۱۱رکعت،،،اگه شغل خوب میخواید،،،همسر و فرزندان مطیع میخواید خونه میخواید و هرچی که در دل دارید بر نماز شب مداومت کنید و خسته نشید

پس انداز طلاسی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهربانی یه نوع حساب تو بانک ملی هست که با معدل حساب بهت وام ۴ درصد میدن همه مراحل از افتتاح حساب تا ضامن اینترنتی هست 

طلاسی هم یه اپلیکیشن هست که باهاش طلای مجازی میخری 

ممنون عزیرم از توجه ات ❤️

بله من خانه دارم ۳۳ ساله ام هست و دو تا بچه ۹ سال و ۳/۵ سال دارم 

@masumehjoon بیا و راهنماییم کن ک خیلی نیازم اینم بگم ک برای خونه جدید باید دوتافرش۱۲ متری و رادی ...

سلام و روز بخیر دوست عزیز

من نظر خودم رو میگم،اولویت اولتون خرید یه ماشین سبک باشه،با اون کار هم کنه وسیله استفاده هم باشه

با کارکرد ماشین به عنوان شغل دوم،رهن خونه رو جمع کنید،انشالله وقتی خونه خودتون مستقر شدین،کم کم وسیله میگیرین،وسیله رو میشه بذارین اولویت آخر

مهم تو خونه خودتون بودنه،که از جیبتون اجاره نره

انشالله بهترین نصیبتون بشه و به زودی زود همه چی حل بشه 

خب پس عزیزم یه ماشین سرپا بخرید ولی سعی کن همه طلاهاتو نفروشی

زیاد نیست یه پلاک از مادرشوهرم دارم وزنش خوبه که میخوام یادگاری نگهش دارم

اینو کم کنیم کلا میشه ۳۷گرم شاید با اون تا ۵۰میرسه اما نمیخوام پلاکه رو بفروشم

سلام و عرض ادب همه ی خانومای عزیزو کاربلددوست عزیزم ببخش رو پست شما ریپ زدم چون واقعا خودمم گیر کردم ...

سلام عزیزم، روزت بخیر و خوشی

سوال سختی پرسیدی🤭 کاش جوابشو بلد بودم، 

ببین عزیزم الان واقعا کسی از ما مردم معمولی جواب این سوال رو نمیدونه، ولی خب معمولا اینطوره که وقتی بازار هیجانی بالا میره بعد یه مدت یه کوچولو پایین میاد، الانم هیجان شدتش زیاده... 

من خودمم ۳۰ تومن دارم و تصمیمم خرید نیم سکه است ولی فعلا چند روزی دست نگه داشتم تا ببینم تا فردا یا اوایل هفته آینده اوضاع چطور میشه، زود به زودم قیمتها رو چک میکنم به محض اینکه قیمتش پایینتر از این یک هفته اخیر شد خرید میکنم، البته من هدفم بالای ۵ یا ۶ ماه هست، و این پول مخارج زندگیمونه، بعد از خریدم اگه بالا رفت و سود کردم میفروشم دوباه، 

شما هم با توجه به اینایی که گفتم و اینکه هدفتون از گرفتن وام چی هست و تا چه مدت پول رو نیاز ندارید تصمیم بگیرید، 

اگه تا یک سال بهش نیاز ندارید پیشنهاد من اول خرید سکه است، یا طلای با حداقل اجرت، 

یا اینکه بذارید صندوق درآمد ثابت، سودش هر ماه حدود ۲۴۰۰ یا ۵۰۰ میشه تا زمانیکه قیمتها اصلاح بشه شایدم نشه، شرایط ریسیکه ولی به هرحال نذارید پول همینطور تو حساب بمونه چون زودتر از اون چه که فکرشو کنید ممکنه خرج بشه. 

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم🌸

2810