2777
2789
نمیدونم والا چند سال پیش قصدمون سوئد بود ولی پشیمون شدیمحتی با وکیل صحبت مکردیم برای کارای اقامت و و ...

اگر شرایطش رو دارید برید بخدا ایران هر روز بدتر میشه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام به روی ماهت...بنظرم یه النگو ازهمین بخر بایه دستبند..چون النگوقبلی ها سود کردن تعویض نکن اگرتعو ...

اتوسا طلای شکسته بهتر بخریم یا سکه بهار ازادی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهر ماه تموم شد و یه خلاصه از کارایی که کردم و بدم 

۱- وام مهربانی و گرفتم و باهاش ۴ تا تمام و دو تا ربع خریدم 

۲- لباس فصل برای بچه ها گرفتم 

۳- تولد برای پسرم گرفتم 

۴- اقساط  و ‌پرداخت کردیم 

۵- در جهت رسیدگی خودم : باشگاه و بعد از یک ماه از عملم دوباره استارت زدم ، لیزرم‌ و رفتم 

۶- رستوران رفتم و ماه هاست کنترل کردم و این ماه فقط یه صبحانه بیرون رفتیم

۷- پس انداز طلاسی ام به ۲۰ تومن رسیده منتظرم ۱۵ تومن دیگه ام فعال بشه و بقیه هم از همسر برسه و یک سکه تمام بشه بخرم🥹

✳️ من این ماه نتونستم خیلی مدریت کنم اول بخاطر اینکه آخر شهریور عمل کرده بودم هم باید استراخت میکردم هم مهمون زیاد داشتم 

✔️تولد پسرمم بود که اونجا خیلی غذا ها رو با برنامه درست کردیم و خیلی حیف و میل نشد ،فقط سوپ شیرم و سالاد الویه اضافه اومد که فرداش خوردیم 

✔️و چون اول فصل بود باید برای بچه ها خرید میکردم که فقط ضروری ها رو خریدیم البته همونم شش هفت تومن شد 

من یه خانه کودکان بدسرپرست هم میشناسم که هر وقت بتونم کمک میکنم دو تا ناهار نذر داشتم که براشون ببرم که جمعه یکی شو آماده کردم 

سالاد الویه خیلی خوشمزه براشون درست کردم و با نون باگت براشون بردم 

----------------

برای آبان مهم ترین پلن ام این هست که قسط هامو بتونم یکی جلو بندازم 

۵۰ تومن قرض داریم که باید پرداخت بشه 

یه تور کیش برای آذر ماه رزرو کنیم 

بچه ها رو چکاپ دکتر غدد ببرم ، دخترم و ژیمناستیک ببرم ایشالله از امروز 

برنامه کلاس های فوق برنامه پسرمو مرتب کنم 

ایشالله آبان خرید لباس برای بچه ها نداریم فقط خودم یه شلوار جین و یه کتونی و شال لازم دارم 

🌺 خدا به تن همه سلامتی و جیب همه مون پول با برکت و حال دل خوب بده 

من شاغلم و میخوام تجربه 7سال زندگی رو بگم اکثر مردا (نه همه) نمک نشناس هستند . من خودم خیییییییییییلی سادگی ها  داشتم ولی دیگه سرم به سنگ خورده و دارم طلا میگیرم . نمیدونم کارم اشتباهه یا نه ولی جدیدا ی کاری یاد گرفتم ازین گردنبند پهلوی ها که اکثر کردها میندازن زنجیر خالی اون رو برج 10سال پیش گرفتم که ظرفیت 15سکه پهلوی رو داره از برج10تا الان خداروشکر 13تا سکه ربع خریدم دادم طلا فروش انداخته زنجیرگردنبند .هم  ی طلای شیک و اصلیلی هست (استفاده نمیکنم چون ی دونه گردنبند قبلا پر کردم 15سکه ای و ی دستبند 13سکه ای )خانم های که شاغلید قدرتتون رو با طلا و ملک ببرید بالا بقران شیرین ترین دشمن زن ... همسرشه . نمیخوام بدبین باشید .همه چیز ر و رو نکنید من الان حدود 500میلیون طلا دارم که همسرم نمیدونه

مهر ماه تموم شد و یه خلاصه از کارایی که کردم و بدم ۱- وام مهربانی و گرفتم و باهاش ۴ تا تمام و دو تا ...

احسنت مامانی وام مهربانی چیه

اتوسا طلای شکسته بهتر بخریم یا سکه بهار ازادی؟

سکه همیشه ارجحیت داشته نسبت به چیزهای دیگه...

کاری که من خودم انجام میدم اگرپولم کم باشه پارسیان میخرم که البته برای اون سود میگیرن ولی بهترازاینکه پولم خرج بشه...بعدکه زیادبشه بالای موردنظر تعویض میکنم واقعیتش از طلاشکسته میترسم یه موقع طلافروش برنداره یا بازی دربیاره ..

من همیشه طلای بدون اجرت  خریدم بنظرم مطمئنه..سکه هم که دوستان اینجامیگن سوددهی نسبت به طلای بدون اجرت بیشتره..

من خودم تقریبا دوسه هفته پیش یه سکه گرمی بانکی خریدم ۷۵۰۰که الان فکرکنم شده۸۷۰۰..حدود۱۲۰۰توسوده حالااگه طلافروش ۲۰۰تومنشو موقع فروشم کم کنه ۱تومن سودکردم..

مهر ماه تموم شد و یه خلاصه از کارایی که کردم و بدم ۱- وام مهربانی و گرفتم و باهاش ۴ تا تمام و دو تا ...

پس انداز طلاسی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونم و پشیمونم از اینکه چرا همون سال نرفتیمشرایط کاری همسرم دست و پامونو بسته وگرنه معطل نمیکردیم

الانم دیر نیست ایران درست شدنی نمیست

شما چند سالتونه؟ خانه دارید؟ بچه هاتون چند سالشه ؟ چثقدر از پیامت حس خوب گرفتم

دوستان من یک پولی داشتم که می تونستم باهاش طلا بخرم 

اما ترجیح دادم برای پوستم خرجش کنم 

و الان خیلی خوشحالم این کار رو کردم 

چون واقعا رو اعتماد به نفس تاثیر داره 

فعلا دارم روی سیاهی آرنج و زانو کار می کنم اگر محصولات خوب بود بهتون معرفی می کنم 

ورزش/ اب/ ضد آفتاب رو فراموش نکنید🌷

سلام دخترا 😍😍😍من ی مبلغی ب حقوقم اضاف شده میخوام فرضش نکنم جمعش کنم

کل اقساطم ماهانه 28میلیونه بالاپایین حالا ی سری اقساطم درحد3تومن ماه دیگ تمومه

مستاجرم حدود500میلیون وام دارم ک پیش خونه گذاشتم و ماشین خریدم

8ماه دیگ موعدخونمه تنها وامی ک میتونم بگیرم ودیعه مسکنه ک اونم نمیدونم چ بانکی زود میده

الان 5میلیون ب حقوقم اضاف شده چطوری تواین 8ماه جمعش کنم ک بتونم حداقل 150میلیون تا200 رو پیش خونم بذارم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام به روی ماهت...بنظرم یه النگو ازهمین بخر بایه دستبند..چون النگوقبلی ها سود کردن تعویض نکن اگرتعو ...

قربونت عزیزم 😘😘

خودمم نظرم همینه،  خیلی دوس داشتم این سه تا النگو رو بزارم کنار واسه پس انداز برم النگوی جدید بخرم ولی اونروز که یه النگوی نازک و گفت ۲۸ میلیون دیدم نمیتونم الان اینکارو کنم ولی فکر کنم اون مغازه هم خیلی کشیده بود روش، 

چون الان حساب کردم اون دستبندی که گفت ۲۶٠ میلیون گرمی ۶ میلیون حساب کرده😐😐😐

حالا میگم برم پیش همینی که همیشه ازش خرید میکنم هم باانصافه هم طلای بدون اجرت و کم اجرتم داره شاید بتونم چیز جدیدی بخرم اینارو هم نفروشم... 

شوهرم هی میگه برو بخر من میگم خیلی گرون شده الان🥲🥲

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم حرف شما درسته اما ماهم نمونه شو داریمخواهر همسرم ا زمانی که من ازدواج کردم همیشه ناله میکرد ...

اینا رو که خوندم یاد یکی از آشناها افتادم...ایشون وقتی  خیلی جووون بود همسرشون فوت کرد با دوتابچه...دخترش رو تو سن ۱۳_۱۴شوهر داد وقتی اومد مستاجرماشدبا پسر کوچیکش بود...بدون پول پیش وبااجاره ی خیلی کم... تو تاالار کار میکرد همه چی از تالارمیاور غذا،میوه،شیرینی،آبمیوه،شربت،ژله.... منظور این که تقریبا هیچ خرج خوردوخوراکی نداشت وانقد غذا میاورد که اضافه میومد....بشدت کثیف وشلخته...بی برنامه... هرمغازه ای تو کوچه های اطراف باز میشد میرفت خرید میکرد قسطی...اونم چیزای چرت وپرت مثل اون ندیدم یعنی هرچی که خوشش میومد رو میخریدبدون اینکه نیاز داشته باشه واستفاده کنه چون که قسطی بود تا خوشش میومد میخرید...همیشه لنگ پول بود همیشه...لباس که نگم خیلییییی میخرید اصلا هم خوب نیگه نمیداشت همیشه لنگه به لنگ میپوشید،خودش کارمیکرد هم حقوق شوهرش میومد حسابش....با دوتا منبع درامد همیشه لنگ پول بود نه خونه زندگی درست درمون داشت نه تیپ نه قیافه چرا میگم قیافه؟چون بجای اینکه اینهمه مجسمه ی دکوری و لباس قسطی بخری نمیرفت دندوناشو درست کنه....الان واقعاواقعا یه دندون تو دهنش نداره....مثل معتاداشده....تازه یه خونه ی ۱۲۰متری هم تو کوه شوهرش براش گذاشته بود...۱۰سال پیش مستاجرمون بود ورفت ولی هنوزم مستاجرهست وهمچنان لباس میخره ولی قیافه وجیب....برا همین داستانایی که معصومه تعریف میکنه رو من به چشم دیدم بله فضایی وتخیلی هستن چون تو عقل نمیگنجه تا به چشم نبینیم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

جادوی نظم وبرنامه ومدیریت رو دست کم نگیریم...اینا خیلی مهم هستن...خوردن وپوشیدن وگشتن یه حدی داره...من انقد آدم هستن تو اطرافیانم که ازهمون اول زندگی ارث زیاد بهشون رسیده رنگ مستاجری ندیدن ولی ۵۰سال از زندگیشون میگذره وهنوزم همون ارث رو نیگه داشتن دریغ از یه ذره پیشرفت...نه مالی نه علمی...همون هستن که بودن....فقط خوردن وخوردن و ببینینشون اصلا شبیه مایه دارا نیستن....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810