2777
2789
من دلم میخواد طلاهامو بدم ماشینمون رو عوض کنیم

بدی به شوهرت؟ماشین و بنامت میکنه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام عزیز دلم ❤️ به سلامتی انشالله خونه ی نو مبارک 😍 به نظر من تمرکزت رو بذار فعلا رو رهن خونه که ...

معصومه جون خونه ای که خریدیم شش دانگ نیست قولنامه ایه

ولی از صاحبش مطمنم اشناست طبقه اول خودش میشینه دوم پسرش سوم کسی دیگه چهارم ماخریدیم اسانسور داره ولی سند شش دانگ نداره قولنامس

شش دانگ خیلی قیمت بالاس نمیشه خرید

من نمیدونم پول رهن چجوری جورکنم لطفا راهنماییم کن❤️ممنون از راهنمایین خدا خودت و دخترات و همسرت رو حفظ کنه عشق منی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه جون🌷🌷الان بانک به ما گفتن ۲۳ درصد حدودامن حساب کردم با اون اوراقی که میخریم سودش دقیق ...

توروخدا منم راهنمایی کن وام مسکن برداشتی ؟چیکار کردی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام عزیزانممیخوام داستان زندگی خودمو براتون بگممن چندساله ازدواج کردم اون اوایل که کلی طلا و پول و ...

با توجه به اخلاق شوهرت هیچ وقت طلاهاتو رو نکن. چون دیگه اعتمادش از بین میره و همین خرجی خونه هم نمیده. چون میگه این میره جمع میکنه.

سلام خانماااا 

من چندروز پیش گفتم این ماه وام به اسمم دراومده ۶٠ میلیون(بجز این،  سه تا ۶٠ تومن دیگه هم نوشتم که یکیش بهمن درمیاد ولی اون دوتا سال بعد) 

من قصدم این بود بزارم بانک نقد بمونه یا سپرده کنم واسه وام همسرم میگه حتما برو طلا بخر حتی شده بیشتر از این پول بردار من چک میدم بقیشو... 

واسه سپرده هم ان شاءالله اسفند یا فروردین یه پولی دستمون میرسه میتونیم اونو بزاریم بانک و وام بگیریم... 

حالا بنظر شما طلا بخرم الان یا نه؟  

بعد من الان سه تا النگو دارم اونموقع سه تاشو باهم ۴۵تومن خریدم الان گفتم تعویض کنم گفتن حدود ۶۲_۳ تومن برمیدارن، 

حالا دودلم اینارو تعویض کنم چندتا النگو جدید بردارم یا نه همینو زیاد کنم؟ البته اگه از اینا داشته باشه بازم... 

جز اینا هم طلایی ندارم خودم میگم یه دستبند واسه اون یکی دستم بردارم تقریبا ۶_۷ گرمی،  یدونه هم از النگوهام زیاد کنم؟؟؟ 

راهنماییم کنید😁

النگوهای الانم اینه👇هرکدوم تقریبا ۵ گرمه... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
والا در بلاتکلیف ترین حالت ممکنیم.دیشب شوهرم میگه هر چی داریم بفروشیم و بریم.

کجا

سلام و صد سلام خدمت دوستان گلحالتون خوبه دیگه انشالله.عصر پاییزی همگی بخیر و نیکی ❤️چه خبرا ؟چه خبرا ...

سلام معصومه جون ...خوش برگشتی خانم...همش میگفتم این دخترکجامونده پس...کی میاد .دلم برای پستات تنگ شده بود...

خب با اجازه منم یه گزارش بدم ...

اقساط برج ۷پرداخت شد...یه مهمونی داشتم که با۲تومن مخارجش بسته شد..برنج وترشی اینا توخونه داشتم بغیرازاینا ۲تومن شد...۲۲نفربودیم....شام جوجه بود ...بادوم ونوشابه وترشی۳مدل وپیازوفلفل دلمه....

برای پذیرایی هم تخمه بود وهمسرم از زمین دوستش بلال آورده بود که حیاطدورآتیش جمع  شده بودیم جاتون سبز چسبید..

قراربود پول قرعه های ماه بعدرو هم این ماه یه مقدارش جمع کنم که فقط تونستم ۲تومنشو جمع کنم چون واقعا کارهمسرم بشدت کم شده...روی هم رفته حدود۲۲یا۲۳تومن قسط دادیم وحدود۱۰تومن برای چک این ماه جمع کردم...البته پول چک ۷۵ملیونع که باجمع کردن طلبهامون حدود۵۰جوره ۲۵تومنم کمه که من تا۲۲ابان وام ویپادهمسرم حدود۳۰یل۳۵تومنی میشه رومیگیرم ولی بهش نگفتم چون تلاششو کم میکنه ...۲۵تومنشو ازاون میدم بخاطرهمین خیالم راحته وفقط تمرکزم رو اقساط این ماه هستش...

یه کارت برای پس انداز داشتم که حدود۴۷۰۰جمع کردم فعلاباشه تاببینم چی میشه..احتمالا ماشین همسرم خرج داشته باشه..

وباید پس انداز اون کاتوزیادکنم...

خرج خونه اون ماه هم حدود۴۵۰۰ شد...

البته گوشت قرمز نخریده بودم چون داشتیم ولی مرغ خریدم.

که دیروز اول ماه گوشت چرخی وخورشتی خریدم.شد۱ملیونو۲۰۰..که تاماه بعدنسویه میکنم...

تادهم باید حدود۱۱ملیون قسط بدم که فقط ۱تومنش جوره خداخودش کمکم کنه...

یه دفتربرداشتم همسرم هرچقدر نقدی درحد۲۰تومن تا۲۰۰هزهربیاره تودخل حساب نمیکنم ومیره لای اون دفتر...

یه کارت هم برای نذری سال بعد وعیدی هاگذاشتم کنار چون مااسفندماه بشدت دستمون خالی میشه ازالان بفکرش باشم بهتره...

برنج هم فعلا این ماه رودارم انشاله برسه...

سبزی قرمه هم ماه پیش خریدم ۵کیلوخردشده...

فعلاطلایی نخریدم چون میترسم کم بیاریم خیلی احتیاط میکنم..

یه قرعه ۵ام اینماه دارم ببینم خداچی میخواد درمیاد یانه...اگردربیاد بهتون میگم..

فعلاهمینا یادم بود...

واینکه خدابه همه تن سالم دلخوش رزق وروزی فراوان عطابفرماید...

امین یارب العالمین

خدایا بابت همه داشته هاونداشته هامون ششکرررررت خدای خوبم...

خانما برای پرینت جزوه تو مشهد چیکار کنم خیلی گرون شده چندتا برگه گرفت صد تومنی جایی میشناسید ارزون ب ...

شنیدم نزدیک دانشگاه آزاد قاسم آباد قیمت کپی مناسب تر البته خودم نرفتم

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
سلام شهر ماهم پیش۲اجباره و حتما باید تاییده داشته باشی تا ثبت نام کنن بچه رو کلاس اول مامانا حتما سو ...

دخترم جایی که پیش میره مدیرشون تابستون کلاس گذاشت واسه بچهایی که پیش نرفتن گفت اداره گفته همه باید برن

بعد از بین اینا یه بچه دوروز تابستون اومد دیگه نیومد پدرش هزینه شو نمیداد

سرکلاس اول معلمی بچه رو‌فبول نمیکرد هی پاس میدادم به هم

که مدیر پدرمادر بچه رو‌خواست بهشون گفت تقصیر شماس این بچه الان هیچ معلمی نمیخواد پدر بچه هم وضعشون میگفت بد نبود ولی از این عقایدداشت که بچه خونه باهاش کار میشه 

سلام به همه امیدوارم که حالتون خوب باشه جیب هاتون پر پول و کمدهاتون هم پر از طلا و سکه باشه آنقدر تو ...

سامیه ویپاد چیه

سلام خانماااا من چندروز پیش گفتم این ماه وام به اسمم دراومده ۶٠ میلیون(بجز این، سه تا ۶٠ تومن دیگه ...

سلام به روی ماهت...

بنظرم یه النگو ازهمین بخر بایه دستبند..

چون النگوقبلی ها سود کردن تعویض نکن اگرتعویض کنی اون سوده انگاری هیچ میشه بازبایدمنتظرباشی تا به سوددهی برسه...

طلا رو همیشه اضافه کنی بهتره درسته تعویض ضرر آنچنانی نداره ولی من همیشه میگم طلا حتی اگر شکست یاکج شد بزار کنار پول جمع کن یکی دیگه بخر هم برات یه چالشه هم افزایش سرمایه...

البته که شماخودت استادی من قط گفتم نظرمو بگم....

من درصورتی تع یض میکنم که پارسیان داشته باشم بخوام بایه تیکه طلا طاق بزنم...

هرتصمیمی گرفتی پیشاپیش مبارکتون باشه عزیزم...

عزیزم من برای گرفتن سکه پول توی حساب نمیخونمگردش حسابم رو آوردم تو ویپاداینجوری هم سکه میگیرم هم قسط ...

بمنم میبپگی ویپاد چیه

سلام گلم ببخشید من جواب میدم ،چون تجربه شو دارم گفتم بهت بگم عزیزم.😊ما بهمن پارسال این وامو گرفتیم. ...

تارا همه ی بانک مسکن ها این وام رو میدن ؟توروخدا من و دقیق راهنمایی کن

2810