سلام معصومه جون ...خوش برگشتی خانم...همش میگفتم این دخترکجامونده پس...کی میاد .دلم برای پستات تنگ شده بود...
خب با اجازه منم یه گزارش بدم ...
اقساط برج ۷پرداخت شد...یه مهمونی داشتم که با۲تومن مخارجش بسته شد..برنج وترشی اینا توخونه داشتم بغیرازاینا ۲تومن شد...۲۲نفربودیم....شام جوجه بود ...بادوم ونوشابه وترشی۳مدل وپیازوفلفل دلمه....
برای پذیرایی هم تخمه بود وهمسرم از زمین دوستش بلال آورده بود که حیاطدورآتیش جمع شده بودیم جاتون سبز چسبید..
قراربود پول قرعه های ماه بعدرو هم این ماه یه مقدارش جمع کنم که فقط تونستم ۲تومنشو جمع کنم چون واقعا کارهمسرم بشدت کم شده...روی هم رفته حدود۲۲یا۲۳تومن قسط دادیم وحدود۱۰تومن برای چک این ماه جمع کردم...البته پول چک ۷۵ملیونع که باجمع کردن طلبهامون حدود۵۰جوره ۲۵تومنم کمه که من تا۲۲ابان وام ویپادهمسرم حدود۳۰یل۳۵تومنی میشه رومیگیرم ولی بهش نگفتم چون تلاششو کم میکنه ...۲۵تومنشو ازاون میدم بخاطرهمین خیالم راحته وفقط تمرکزم رو اقساط این ماه هستش...
یه کارت برای پس انداز داشتم که حدود۴۷۰۰جمع کردم فعلاباشه تاببینم چی میشه..احتمالا ماشین همسرم خرج داشته باشه..
وباید پس انداز اون کاتوزیادکنم...
خرج خونه اون ماه هم حدود۴۵۰۰ شد...
البته گوشت قرمز نخریده بودم چون داشتیم ولی مرغ خریدم.
که دیروز اول ماه گوشت چرخی وخورشتی خریدم.شد۱ملیونو۲۰۰..که تاماه بعدنسویه میکنم...
تادهم باید حدود۱۱ملیون قسط بدم که فقط ۱تومنش جوره خداخودش کمکم کنه...
یه دفتربرداشتم همسرم هرچقدر نقدی درحد۲۰تومن تا۲۰۰هزهربیاره تودخل حساب نمیکنم ومیره لای اون دفتر...
یه کارت هم برای نذری سال بعد وعیدی هاگذاشتم کنار چون مااسفندماه بشدت دستمون خالی میشه ازالان بفکرش باشم بهتره...
برنج هم فعلا این ماه رودارم انشاله برسه...
سبزی قرمه هم ماه پیش خریدم ۵کیلوخردشده...
فعلاطلایی نخریدم چون میترسم کم بیاریم خیلی احتیاط میکنم..
یه قرعه ۵ام اینماه دارم ببینم خداچی میخواد درمیاد یانه...اگردربیاد بهتون میگم..
فعلاهمینا یادم بود...
واینکه خدابه همه تن سالم دلخوش رزق وروزی فراوان عطابفرماید...
امین یارب العالمین
خدایا بابت همه داشته هاونداشته هامون ششکرررررت خدای خوبم...