2777
2789

سلام به همگی 

خانم ها من اپلیکیشن میلی رو نصب کردم و روزانه یه مقدار ثابتی سوت می خرم 

از کجا بدونم تا حالا چقدر واریز کردم  و چقدر سود داشتم ؟

بعد موقع فروش ۲ درصد کل پول کم میشه درسته ؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزانم

میخوام داستان زندگی خودمو براتون بگم

من چندساله ازدواج کردم  

اون اوایل که کلی طلا و پول و وام خودم بود شوهرم همه رو ازمن گرفت

حالا سر سادگی و بی تجربگی خودم بود قبول دارم مثلا اون موقع فک میکردم با این کار بیشتر خوشحال میشه و بیشتر قدرمو میدونه

امان از خیال باطل 😕

خدای منو و شما شاهد هست که حتی یه تشکر هم نکرد

کلا شوهر من آدم نمک نشناس و خود خواهی هست

همیشه از آدم طلبکاره و همه چیز رو برای خودش میخواد

کلا توی زندگی هر پول درشتی که دستش میاد میره سریع طلا میخره

یعنی اصلا فرصت نمیده من متوجه بشم

فقط در حد خرجی خونه در حد ماهی ۸ تومن میده به من کلا خرید خونه با منه دیگه کاری به اون نداره

با اینکه درآمدش خوبه تقریبا برای دونفر

اما یه زندگی خیلی معمولی داریم

تفریح و مهمانی که اصلاااا

لباس هم فقط من دوماه یکبار مثلا یک تیکه بخرم

حالا من توی این چند سال از همین خرجی ها مدیریت کردم حدود ۲۰۰ تومن الان طلا دارم که کسی ازش خبر نداره

من از بابت اینکه بهش بگم بازم مشکلی ندارم

چون قرار نیست جایی دیگه خرج بشه

حالا من مشکلم اینه که شوهرم نسبت به درآمدی که داره به من سخت میگیره و فقط طلا جمع میکنه در نهایت بعد دوسال تبدیل میکنه به خونه ولی هیییچی حتی یک دانگ هم به اسم من نمیزنه

یعنی یه جورایی کلا خودش رو جدا از من میخواد ببینه

من شدم یه نردبان برای اون

الان هم میخواد ماشین بخره

کلی وام گرفته یعنی از این به بعد من باید با ماهی ۵ تومن سر کنم ولی در نهایت چیزی هم به اسمم نمیشه و کلا دلسرد شدم

نمیدونم چیکار کنم این ماشین رو به اسمم بزنه

اوایل دو دانگ یه ۲۰۷ به اسمم زده بود

بچه ها بخدا دو ماه سر هرچی بامن بهونه و دعوا گرفت تا بالاخره من تسلیم شدم بهش پسش دادم

نمیدونم شایدم من ضعیفم و سیاست ندارم

شما منو راهنمایی کنید که چیکار کنم به اسمم بزنه چیزی اون وقت منم ۲۰۰ رو بهش میدم واقعا

سلام و عرض ادب همه ی خانومای عزیزو کاربلددوست عزیزم ببخش رو پست شما ریپ زدم چون واقعا خودمم گیر کردم ...

سلام عزیزم اگه برای کوتاه مدت میخای اون طلا رو بخری که ریسک نکن ،  و  فعلا نقد نگه دار 

ولی 

حتی اگه نظرت ۶ ماه به بالا و سال دیگه به بعد باشه به تابلو نگاه نکن و بخر 

یه چیز دیگه اینکه تو همین لحظه طلا قیمتش با انس جهانی بالا رفته ولی سکه اس که خیلییی حباب داره 

شما طلا بخری اگه پایین هم بیاد اونقدری فرق نمیکنه 

ولی خرید فروش سکه الان با ریسک بیشتری هست 

البته من خودم با همه تفاسیر بازم ترجیح ام سکه اس و تو اول اوج گرفتن ها  چند تا خرید کردم واسه منم اتفاقا پول وام بود  

الانم تا چند روز دیگه احتمالا پولم کامل بشه و یکی دیگه بخرم ولی دیدم ۱/۵ سال به بالاس

راستش بازار الان جوری شده تحلیل گر های حرفه ای هم عاجز شدن و نمیتونن درست تحلیل کن چون بازار بیشتر با خبر بالا پایین میشه 

من تازه این برنامه رو نصب کردم ، خانم هایی که مدتیه با میلی کار می کنند لطفا راهنمایی کنند ...

اگه درصدی که کسر میشه بیشتر از سود پول باشه چه کاریه 🤔

همون پول رو میریزیم تو یه کارت دیگه که از خرج خونه جدا باشه 

ببخشید شرمنده بقیه چی آورده بودن ک توجهت جلب کرد کم هزینه هم باشه

سلام دوست عزیز من برای بچه م بسته بسکوییت کوچیکا از فروشگاه شیرین عسل گرفتم تعدادشون ۳۲ نفر بود پول زیادی نشد اگه فروشگاه شیرین عسل تو شهرتون هست یه سر بهش بزنید 

سلام عزیزانممیخوام داستان زندگی خودمو براتون بگممن چندساله ازدواج کردم اون اوایل که کلی طلا و پول و ...

شوهر منم لنگه ایشونه فقط با این تفاوت که پولا رو به باد میده از نظر خود رای بودن و نمک نشناس بودن مثل همن

الان به خاطر بدهی مجبوری خونه ای که دو میلیارد و صد اول سال میخریدن به ۱۷۰۰ فروخته اونم تو این وضع 

اول گفت یک تومن بدهی دارم حالا میگه ۱۲۰۰ 

خونمون طبقه ۴ بود با ۷۰ تا پله بدون آسانسور ولی من دوسش داشتم و کلی برای خریدنش زحمت کشیدم ولی دیگه بی خیال شدم از بس حرص خوردم صبح گاهی بیدار میشم دستام بی حس میشن یه سنگینی زیادی رو سینم حس میکنم انگار یه سنگ سنگین رومه

حالا میخوام هر جور شده همین ۵۰۰ تومنو خونه رهن کنم تا پولا از دستش بره هر چند میگه میخوام یه کاری راه بندازم 

منم گفتم محاله دیگه بزارم البته اگه حریفش بشم 

شما هم اصلا به هیچ عنوان طلا رو بهش نده خواهشا محکم باش 

شما هنوز بچه نداری خیلی کارا میتونی بکنی ولی امان از اینکه وقتی مادر باشی و دستت از همه جا و همه کس کوتاه باشه

سلام به همگی خانم ها من اپلیکیشن میلی رو نصب کردم و روزانه یه مقدار ثابتی سوت می خرم از کجا بدونم تا ...

این چیه؟به منم میگی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
در راستای صحبت شما درمورد برکت پول ،من همیشه میگم کم باشه ولی با برکت باشه،،چیزایی که برکت رو از بین ...

خیلی عالی بود ممنونم . 

از صبح بگم ، من اصلا حال رفتن سرکار نداشتم گفتم اسنپ میگیرم ، حالا وقت هست 🥲

بعد گفتم حالا بذار حداقل لباسم را بپوشم ، خودم را مرحله به مرحله گول زدم 🤭🤭. 

من باید دو تا اتوبوس سوار بشم تا برسم، گفت دختر به اتوبوس اولی که میرسی 😎😎 با اولی برو بعد اونجا اسنپ بگیر ، کمتر میشه 😊

تو اتوبوس اولی اسنپ را گرفتم گفتم اگه رسیدم اتوبوس رفته بود سریع درخواست را میزنم ، رسیدم اتوبوس بود🤭

نزدیک ۷۰ به نفعم شد ، حالا برای اولین بار می‌خوام برم تو طلاسی ببینم چیه

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
به نظرتون اگه جنگ بشه امکان خسارت به ملک وجود نداره؟

چرا نداره جنگه اسمش روشه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
خیلی عالی بود ممنونم . از صبح بگم ، من اصلا حال رفتن سرکار نداشتم گفتم اسنپ میگیرم ، حالا وقت هست 🥲 ...

طلاسی چیه؟

2810