2777
2789

بچه ها جون 

من الان از طلاسی ده تومن خرید زدم با موفقیت هم ثبت شد اما رفتم تو پروفایلم، موجودی م رو صفر میزنه؟ 

طول میکشه بیاد تو پروفایل یا من یه اشتباهی کردم نکنه پولم از دیتم بره🙄🙄

میشه بگید موجودی رو کجا چک‌میکنین؟

خیلی خوشحال هستم زهرای عزیز تو به من لطف داری فدات شم ♥️ خوشحالم که خیلی خوب تونستی مسیر زندگی ات رو ...

عزیزم دستت درد نکنه که برامون تایپ میکنی ممنونتیم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه جون🌷🌷الان بانک به ما گفتن ۲۳ درصد حدودامن حساب کردم با اون اوراقی که میخریم سودش دقیق ...

نه عزیزم بازی نمیدن 

فقط یه پروسه ی چهل روزه کار داره که باید بری و بیای دنبال مارا باشی 

و پول اوراق رو از جیب باید بدی 

ما ضامن نداشتیم اون زمون پول ضمانت گذاشتیم برای ضامن 

بیست ملیون 

امیدوارم هرچه زودتر همه چی به ثبات برسه والا حقوقامون یه بار افزایش پیدا میکنن قیمت ها ثانیه ای هر چقدرم قناعت کنی از دیروز فقیر تری😣

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
سلام عزیز دلم خدا رحمت کنه پدر مادرت رو من باشم تکی میگیرم ...چون سهم ارث رو من دوست دارم مال خودم ب ...

ممنون از اینکه نظرتون‌گفتین‌بله درسته همون تنهایی میخرم بهتر و بی دردسر

بچه ها جون من الان از طلاسی ده تومن خرید زدم با موفقیت هم ثبت شد اما رفتم تو پروفایلم، موجودی م رو ص ...

ببینید الان ارزش کل دارایی ام ۹۹۰۰ هست اما موجودی طلا رو زده صفر گرم....چرا اینجوریه؟ ممنون میشم دقیق راهنمایی کنین من اولین باره خرید زدم یه کم استرس گرفتم مخصوصا که اینم بدهی بود گفتم تا موعد بازپرداخت لااقل یه کم روش سود کنم

بچه ها جون من الان از طلاسی ده تومن خرید زدم با موفقیت هم ثبت شد اما رفتم تو پروفایلم، موجودی م رو ص ...

فکر کنم چون وقت اداری نبوده به روز رسانیش به تاخیر افتاده

فردا دوباره چک کن

به به لذت بردم عزیزم ❤️ واقعا آدمهای با اراده ای هم پیدا میشنددبه خاطر همین که میگم خود کرده رو تدبی ...

معصومه جون ،عاشق حرفاتون هستم آدم مجذوب کلماتتون میشه.

مثلا همین جمله آخره این پست تون، فقط یه جمله نیست، یه کتابه، یه عمر تجربه س.

خدا خیرتون بده که این همه برامون خوب هستی.😘😘❤❤

خانوما یکم از حرکات اقتصادی جدیدتون بگید🫠قبلنا خیلی حرفای خوبی گفته میشدنکات قشنگمثلا شیداجون همیشه ...

در راستای صحبت شما درمورد برکت پول ،من همیشه میگم کم باشه ولی با برکت باشه،،چیزایی که برکت رو از بین میبره و من تجربه کردم یکیش غر زدن و شکوه و شکایت از اقتصاد و وضعیت روز و انرژی منفی دادن به همه چیز،،،یکیش نداشتن سهم نیازمندان اعم از خمس و صدقه ،واجب و مستحبش،،چشم تنگی اطرافیان که با محافظه کاری تا حدودی میشه برطرف کرد.....یکی هم بی هدفی و ریز ریز هدر دادن پول...میریم کلی خرت و پرت میخریم یهو میبینم پولمون دود شده و هنوز اول ماهیم...اما از مواردی که باعث زیاد شدن برکتش میشه یکی نماز اول وقت و داشتن طهارت هست و ایجاد معنویت تو خونه ،،اسفند دود کردن موقع صبح باعث زیاد شدن روزی و غروب باعث دفع شیاطین و انرژیهای بد میشه،،قبل از اذان مخصوصا مغرب با توجه به روز هفته دعا و زیارت و قران پخش کنیم ،مثلا شب جمعه دعای کمیل ،روزش ندبه و غروب جمعه دعای سمات ،شب چهار شنبه دعای توسل و الی اخر،،،میدونم که دوستان همه بهتر از من این موارد رو بلدن و انجام میدن صرفا جهت یاداوری و انگیزه بود....تلاش کنیم حال دلمون خوب باشه که اگه  خوب باشه همه چی بر وفق مراد خواهد بود....همه چی وصله به احساس ما و درون ماست...همه چی وصله به اون روزنه امیدیِ که به خدا داریم،،تلاش کنیم وقتی به مو رسید جا نزنیم... تکیه کنیم بخدا و به چیزی که مقدر کرده راضی باشیم قطعا که به صلاحمونِ

در راستای صحبت شما درمورد برکت پول ،من همیشه میگم کم باشه ولی با برکت باشه،،چیزایی که برکت رو از بین ...

چقدر قشنگ نوشتی عزیزم ، بهترین ها رو گلچین کردی و گفتی ، با اجازت منم یه بند اضافه کنم ، دوستان از نماز شب غافل نشید ، به نقل از یکی از بزرگان : اگه دنیا میخوایین نماز شب بخونید ، اگه آخرت رو میخوایین نماز شب بخونید . اصلأ رزق و روزی و برکت رو نزدیک سحر تو قنوت نماز وتر  سخاوتمندانه تقسیم میکنند ، شما ازش بخواین ببینین چطوری با لطف و کرمش بهتون میبخشه ، من که عاشق قنوت نماز شبم ، کل زندگیم یه طرف ده دقیقه آخر شب و نزدیکای سحر یه طرف.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
من خودم به شخصه حاضر نیستم ماشین بفروشم خونه بخرم چون خودم کاملا به ماشین نیاز دارم بعد حدود چهارده ...

عزیزم شما خیلی خانم عاقل و فهمیده ای هستی❤️

من خودم اهل پس اندازم و ولخرجیو نمیپسندم

منتها اینجا خیلییییی ها اصلا اعتدال ندارن بخدا

گاهی این تاپیک برام بروز میشه و ۳ _ ۴ صفحشو

میخونم

بخداااا که اعصابم خرد میشه از حماقت بعضی ها😣😣

به این میگن گدا پروری ... به این میگن خساست

پس انداز خوبه ولی در حد اعتدالش

نه که طرف گشنگی و بدبختی بکشه

که چی خودتو بکشی  واسه طلا

حالا خوبه رو ۳۹۰۰ فروخته اگر کمتر می بود

که حتما خودکشی میکرد😄😄😄😄

منم طلا فروختم اردیبهشت ماه ملک خریدم

ولی دیگه اینکه بشینی و مقایسه کنی واقعا

مضحک و مسخره اس😄 

حالا این یه نمونه خوبشه

شما بشین پیاماشونو بخون ببین چجوری به خودشون و بچهاشون سختی میدن.

ببینید الان ارزش کل دارایی ام ۹۹۰۰ هست اما موجودی طلا رو زده صفر گرم....چرا اینجوریه؟ ممنون میشم دقی ...

شما فقط  کیف پولتون شارژ کردید باید قسمت خرید و فروش طلا برید و خرید بزنید

نه عزیزم بازی نمیدن فقط یه پروسه ی چهل روزه کار داره که باید بری و بیای دنبال مارا باشی و پول اوراق ...

سلام معصومه جون❤

ما ضامن میتونیم ببریم.خیلی خوشحال شدم گفتی اون پول ضمانتو نمیگیرن

هنوز هیچ کاری نکردیم ولی .گفتم اطلاعاتم کافی باشه اگر خواستیم بگیریم.

راستی دوستمون گفتن ۸ تومن ارزیاب میگیره و حدود ۲۵ دفترخونه 

از شما نگرفتن؟

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیز دلم مثل اینکه داستان رو نگرفتی اولا که داستان واقعی بود نه فضایی این دیدگاه از شنا بود که ...

عزیزم ما لذت میبریم از داستانهات🌹

خود من خیلی جاها ازشون استفاده کردم

ما مسئول چشم و گوش خودمونیم.میتونیم اگر چیزی رو باور نداریم رو ازش گذر کنیم،نخونیم نبینیم و نشنویم.رویا حونم اولین پست همینو گفتن

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810