2777
2789

سلام دوستان ،ممنون میشم یه راهنمایی کنید ما نزدیک دوسال ماشینمون فروختیم،الان میخوایم با وام فروختن طلا ماشین بخریم،منتها وام نزدیک عید درمیاد فکر کنم اسفند،به نظرتون طلا نزدیک عید میاد پایین یا میره بالا،من الان بفروشم طلا خوبه یا همون نزدیک عید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه یا رو ...

معصومه عزیزم من تبریک میگم.

من کارشناسی رو دانشگاه دولتی شیراز شهر خودم خوندم ارشد و دکتری رو دانشگاه دولتی شهرهای دیکه که همگی تراز اول بودن. 

تجربه من از خوابگاه عالی بود. زندگی با آدم‌های دیگه از قومیت و فرهنگهای مختلف از من شخص منعطف تری ساخت. زندگی خوابگاهی من رو مستقل تر و آینده نگر تر کرد. باعث شد بتونم راه تعامل با دنیا و آدمای اطرافم رو یاد بگیرم و به اصطلاح گلیم خودمو از آب بکشم.  

سطح علمی دانشگاه دولتی زمین تا آسمون با دانشگاه‌های دیگه فرق داره. من تجربه تدریس تو دانشگاه دولتی و غیر دولتی رو دارم‌. اصلا قابل مقایسه نیستن. جو دانشگاه بار علمی دانشجوها خیلی متفاوته‌.

اگر دخترت قصد ادامه تحصیل و مهاجرت و .... داره. دانشگاه دولتی بهترین گزینه است.

اگر هم میخواد مدرک بگیره نزدیکترین دانشگاه به محل زندگیتون بهترینه براش.

امیدوار جون جای دیگه نمیشه یک خونه کوچولوتر بخری اما همه چیزش شسته رفته باشه؟یا همین مسکن ملی رو با ...

دقیقا مشکل همینه

و منم دست تنهام

همسرم باهام میاد ‌ولی میگه من دخالت نمیکنم 

خودت میدونی 

خونه های کوچیکتر وام دار پیدا نکردم

اینم چون وام داره میتونیم بخریم

یاس جان چن سالته؟ فاند گرفتی یا بورس؟ یا با هزینه خودت؟ کی اقدام کردی؟

۲۶ سالمه عزیزم

فاند گرفتم ولی کمه یعنی فقط شهریه رو برام ویو کردن و خوابگاه رایگان 

البته خوابگاه پره باید صبر کنم یکی دوماه که ناچارا خونه گرفتم یعنی یه اتاق تو یه خونه مشترک با بقیه

بقیه خرجا هم با خودمه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه یا رو ...

به نظر من هیچ وقت دولتی با آزاد قابل مقایسه نیست. به نظرم که دولتی ثبت نامش کنین . خوابگاه هم بره. خوبیش اینه که چون تو استان خودتونه هفته ای یبار حداقل میاد خونه. و زیاد ازتون دور نیست.

تو دختر فوق‌العاده قویی حتما موفق میشی و لیاقت اینکه طعم خوشبختی رو بچشی

عزیزی ایشالا که روزای خوب میاد برای همه ❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810