2777
2789
عزیزم در دراز مدت خونه خب امن تره. بهر حال هرچی طلا بخریم بعد یک مدتی نگهداریش سخت میشه و برای امنیت ...

هیچی نداره  فقط پکیج نصب کردن

باید کمی تجهیز کنیم که بتونیم رهن بدیم

رادیات و سینک و چند تا کابینت باید بخریم

پرده هم هست 

مامان سبحان جان من که گفتم مهربانی رو تازه گرفتم پلن بعدی ام امتیاز برای ویپاد هست به نظرت بعد ویپاد ...

عزیزم اعتبار ملی امتیازدهی اش سریع تر هست ولی خوب مهربانی هم سود کمتری داره اگر سریع گرفتن وام براتون مهم نیست همون مهربانی خوبه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینجا که گفتی آزادی بیان رو واقعا موافقم باهات❤️اما خواهشا به مردم برای اینکه تو این دوره زمونه ب ...

سلام لیلیثث عزیزم 

اولین بار هست من با شما هم صحبت میشم 

عزیزم دوست عزیزمون عنوان کردن در جهت پربرکت شدن پولم و سلامتی و رضای خدا میخوام پول قرض بدم یعنی قرض الحسنه باشه 

قرض الحسنه هم که سود نمیگیرن 

حالا ربای بانکی و بانکداری اسلامی و ...بحثش جداست 

همه هم مرجع تقلید دارن احکام رو میدونن دیگه این زمان هیچکس نمیتونه بگه اطلاعی نداشتم 

چون دوستمون دنبال رضای خدا و برکت بود دوست دیگرمون گفتن حرامه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
هیچی نداره فقط پکیج نصب کردنباید کمی تجهیز کنیم که بتونیم رهن بدیمرادیات و سینک و چند تا کابینت بای ...

خب عزیزم یک راه دیگه هم هست اینه که طلاهات رو بفروشی و خونه رو بخرین و تجهیز کنین و باز پول رهن رو برای خودت برداری و طلا بخری.

این خونه رو بخر برای اینده بچه هاتون

خونه ای که الان دارین خب برای زمان پیری خودت و همسرت هست دیگه. عملا این خونه در بزرگسالی کمک حالشون نمیشه

اما خونه دیگه که بخرین میتونه بعد ازدواج، 100 تا پله جلو بندازتشون

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم شوهر من کلا زده شده از کار این برام سختهمیگه برم دکترامو بخونم اخه درس به چ دردش میخوره وقتی ب ...

اگه اینجوریه که اره واقعا براتون سخته این وظیفه شوهرتون خرج شمارو بده نه شما یه مدت خرج نکن شاید یه فکری کرد یا مرخصی بگیر سرکار نرو چند وقتی شاید چون شمامیری سرکار خرج کردی عادت کرده

سلام لیلیثث عزیزم اولین بار هست من با شما هم صحبت میشم عزیزم دوست عزیزمون عنوان کردن در جهت پربرکت ش ...

عشقم من کلا با سود گرفتن مخالفم

حرفم چیز دیگه‌ای بود☺️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ببین هر جوز صلاح خودته. ولی تو که بچه شیر میدی خیلی خیلی باید مواظب سلامتی خورد و خوراک باشی. بچه ات ...

میدونم عزیزم ولی چه میشه کرد ماهم از نظر خورد و خوراک به همه چیز می‌رسیدیم نمیگم زیاد ولی بود ولی الان یه ماهه که بیکاره شوهرم مجبوریم فعلا مایحتاج ضروری رو بخریم تا ببینیم خدا چی میخواد

خب عزیزم یک راه دیگه هم هست اینه که طلاهات رو بفروشی و خونه رو بخرین و تجهیز کنین و باز پول رهن رو ب ...

منم هدفم همینه

ولی شوهرم همیشه نه میاره

دخترم گریه میکرد من این ماشین و دوست دارم ۱۱ سالشه😊😊

همسرمم چند سال بعد بازنشسته میشه و حقوقش خیلی میاد پایین

میگم چند سال بعد بچه ها دانشگاه میخوان برن خرج دارن

حداقل میتونم روی کرایه اش حساب باز کنیم

خونه الانمون هم دو واحده است

یک واحد رو میگفتم بدیم اجاره بازم قبول نمیکرد بلاخره دادیم رهن 

پول همونو طلا خریدم کلی سود شد

البته کمی پختمش ولی خودمم میترسم

چون فعلا سند ندادن و ممکنه دو سالی طول بکشه 

از بنگاهی پرسیدم گفت یه دونه چک ضمانت به دو برابر مبلغ باید از فروشنده بگیری

امروز رفتیم املاکی ،چند تا مرد نشستن هر چی به شوهرم گفتم بیا با هم بریم نیومد من تنها رفتم 

واقعا که مردها خیلی جالبن

بعدش مادرشوهرم میگه

همه کارا رو پسرم میکنه تو چه کاره ای؟؟😁😁😁😁🙃🙃

منم هدفم همینهولی شوهرم همیشه نه میارهدخترم گریه میکرد من این ماشین و دوست دارم ۱۱ سالشه😊😊همسرمم چ ...

امیدوار جون جای دیگه نمیشه یک خونه کوچولوتر بخری اما همه چیزش شسته رفته باشه؟

یا همین مسکن ملی رو با یک مشاور اقتصادی یا وکیل حرف بزن تا هیچ بند و پاراگرافی توی قراردادتون نباشه که به دردسر بندازتتون

میدونی من سریال اقای قاضی رو میبینم و یکم از این سندهایی که مثلا 2 سال دیگه اوکی میشه میترسم. برای همین مشورت کن تا یک موقع به مشکل نخوری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چند تا مورد بازار طلا بازار جهانی هست مثل بورس نیست اصلا که بخواد یهو از بین بره شما در بدترین حالت ...

بازار جهانی هم اصلاح داره. فقط مربوط به بورس ایران نیست. هر بازاری هیجانی بره بالا حتما بعدش ریزش داره. به ما آماتورها میگن ریزش نداره چون خودشون دارن میفروشن، کی باید بخره؟ ما که از همه جا بی خبریم باید بخریم.

من هبچ وقت اینجور مواقع خرید نمیکنم. بازار هیچ وقت فرار نمبکنه. فعلا پولمو رو یه چیز دیگه سرمایه گذاری میکنم، تا انشالله بازار طلا به ثبات برسه. دیر یا زود میریزه یا اگه هم نریزه حتما یه مدت طولانی ثابت میمونه. من همون موقع میخرم.

کوچیک تر بخر اما سند دار وقتی همه ی موارد رو در نظر بگیری دیگه مشکلی نیست دیگه خیلی حساس بودی موقع ن ...

همکار همسرم زمین خریده با سند اوقاف، آخر، آن فرد فوت شده و قانون میگه فقط بخشی از اموالتان رو میتونی وقف کنی، نه همشو، الان باید ۳۰۰ میلیون به وراث بده

2810