2777
2789
دارم آموزش و پرورش ابتدایی میخونم پول شهریه رو‌خودم جمع کردم امروز شهریه رو واریز کردم هنوز انتخاب و ...

خوب شما بری سرکار که این آدم رفتارش بهتر نمیشه

برای پول شما هم نقشه می کشه و متاسفانه آدم ها عوض نمیشن شاید برای مدت کوتاهی نقش بازی کنند اما باز برمی گردند به شخصیت اصلی خودشون 

سلام دوستان.میخاستم نظرتونو بدونم .اگر ۱۰۰تومن داشته باشین میزارین بانک سود میگیرین یا میرین طلامیخرین؟؟؟

خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوچیک تر بخر اما سند دار وقتی همه ی موارد رو در نظر بگیری دیگه مشکلی نیست دیگه خیلی حساس بودی موقع ن ...

ممنونم دوست عزیز الان داشتم دیواره چک میکردم،اغلب خونه ها وام دار بودن،آگهی هارم همشون املاکی ها گذاشته بودن،

البته میدونم آدم بخواد بخره حتما باید خودش حضوری بره املاک و کامل پرس و جو کنه،ولی حرف خود املاکی هارو آدم زیاد نمیتونه اعتماد کنه،به خصوص من که کامله بی تجربه ام.

میدونید قضیه این وام ها چیه؟

نوشته بود وام و رهن مستاجر به عهده املاکی هست،

وام مطمئنه؟

سوده این وام ها خیلی زیاد در میاد؟

نظره من اینه آدم پول و کامل نقده بده حالا یه مقدارش رهن بهتر از وامه که احتمال زیاد بازپرداختش خیلی زیاد میشه،

چون من درآمد ندارم

سلام خانم گل های نمونه تاپیکچقدر دلم واسه این تاپیک و بچه هاش تنگ شده بودخانما نمیدونم منو یادتون هس ...

ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون

یه سوالی داشتم

دیروز یه چرخی تو دیوار زدم یه مورد مسکن ملی کلید نخورده پیدا کردم که معاوضه با ماشین هم داشتن 

قیمت ماشین ما ۱۳۰۰ هستش

ایشون به جز وام ۱۷۵۰ قیمت گذاشتن،۵۵۰ میلیون هم وام داره

اقساط دو سال اول ۵۹۰۰ هست از سال سوم افزایش پیدا میکنه

به نظرتون ارزش داره معاوضه کنیم 

اونموقع باید ۴۵۰ هم نقد بدیم

برای تجهیز هم فکر کنم حداقل ۲۰۰ تومن لازم داریم 

در واقع کل طلاهامم باید بفروشم

حالا همسرم میگه طلا داره میره بالا ماشین هم معلوم نیست یهو چقدر رشد کنه

از طرفی میگه دو تا ماشین لازم هست

همسرم حتما باید با ماشین بره سر کار 

منم وقتایی که ایشون نیست بچه ها رو با ماشین دوم کلاس میبرم 

اینو میتونم با کسی هماهنگ کنم مثل اسنپ بچه ها رو ببره و بیاره

شرایط خیلی سختیه نمیتونم تصمیم بگیرم

البته این آپارتمان برای سرمایه گذاری هست وگرنه خونه برای سکونت داریم 

سلام دوستان.میخاستم نظرتونو بدونم .اگر ۱۰۰تومن داشته باشین میزارین بانک سود میگیرین یا میرین طلامیخر ...

نمی دونم سودش چقدر میشه 

اما اگر به پول نیاز داشته باشم با مقداریش یک مهارت یاد می گیرم که بتونم درآمد زایی کنم 

بقیه هم طلا 

و در کل به هیچ کس هم نمی گفتم پول دارم 

یاس عزیز چقد خوشحال شدم ک رفتی دنبال هدفت تبریک میگم انشالله بیای از شرایط زندگی اونجا بگید تنها رفت ...

ممنون عزیزم اولش خودمم ترسیده بودم

نه شوهرم کارمند رسمی دولته نه میتونه شغلشو ول کنه نه پدر مادرشو

حالا بگذره ببینیم چطور میشه

اینجا خیلی گرونه و هزینه ها بالاست رشته منم اجازه کار نداره کلا بالینی و پزشکی هیچ کشوری تو کشور دیگه قبول نیست

احتمالا فعلا یه کار دم دستی شروع کنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما لطفاً بیاد منو دلداری بدید طلا و سکه فروختم خونه دوم خریدم برای سرمایه‌گذاری گذاری، اح ...

من میخوام طلا و ماشین بفروشم خونه برای سرمایه گذاری بخرم

اینجوری گفتید خودم که شک داشتم الان شک ام بیشتر شد

ولی وقتی خریدی دیگه ناراحت نباش

اینجا همیشه همینه هیچی معلوم نیست

خود من هر هفته دو روز میگم خونه بخریم ۵ روز میگم بی خیال ولش کن 😁🤩😁😁

من میخوام طلا و ماشین بفروشم خونه برای سرمایه گذاری بخرماینجوری گفتید خودم که شک داشتم الان شک ام بی ...

اصلا معلوم نیست اوضاع چند چنده  

هر طرفی دست ببریم باز در نهایت میبینیم ضرر کردیم 

دوستان توصیه های خوبی کردن 

داشته هارو عشق است من کلا بیخیال شدم مطمئنا خیر من تو این خرید بوده 

ایشالا برای شمام بهترین ها اتفاق بیوفته

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
هرچی مرجع تقلیدها بگیرن جلاله بقیه حرومواقعا این حرف‌ها زشته این چندمین باره من میبینم تا یکی تصمیمی ...

دوست عزیزم اینجا همه عقاید خودشون رو دارند و دیگران با طرز فکر خودشون بقیه رو راهنمایی میکنند ، ما مسلمانیم و اولین هایی که از اول می آموزیم توحید و حقانیت خدا و نماز و روزه و حلال و حروم هست ، نمیشه بخاطر شرایط حاکم در کشور اصل دین رو زیر سوال برد ، هرگز امر به معروف و نشر سخن خدا زشت و ناپسند نیست و هیچ وقت هم کسی دیگری رو مجبور به کاری نمیکنه ، ایشون فقط راهنمایی کردند و اتفاقأ راهنمایی درست هم کردند وقتی کسی از حلال و حروم حرف میزنه حتمأ اعتقاد داره و خودش هم رعایت میکنه ، شما چطوری اینقدر با اطمینان میگید هر وقت به نفعتونه سکوت میکنید و هر وقت به ضررتونه حرف میزنید ، طلا هم اگر برای استفاده و زینتی باشه خمس نداره و اگر برای پس انداز بیشتر از یکسال باشه خمس داره و صدالبته اونی که اعتقاد داره رعایت میکنه ، ولی وقتی شما اعتقاد نداری نباید کسی رو که معتقده سرزنش کنی ، ایشون نظر خودشون رو گفتند و شما هم چند بار نظر خودتونو گفتید و کسی با شما تند برخورد نکرد ، بذاریم آزادی بیان باشه و هر کسی راحت عقایدش رو بیان کنه ، دوست نداشتم دیگه تو این تاپیک پیام بذارم ولی از اونجایی که شما دوست خوب من هستید جسارت کردم و براتون نوشتم ، امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم و شما به خانومی خودتون منو ببخشید. 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام دوستان.میخاستم نظرتونو بدونم .اگر ۱۰۰تومن داشته باشین میزارین بانک سود میگیرین یا میرین طلامیخر ...

طلا بخر و بعد همه طلاهات رو بذار بانک کارگشایی و وام بگیر از روش

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممنون از راهنمایی های ارزشمندتونیه سوالی داشتمدیروز یه چرخی تو دیوار زدم یه مورد مسکن ملی کلید نخورد ...

عزیزم در دراز مدت خونه خب امن تره. بهر حال هرچی طلا بخریم بعد یک مدتی نگهداریش سخت میشه و برای امنیت بالاتر باید تبدیل به خونه و زمین بشه

نمیشه رهن بدین که اون ما به تفاوت رو از روی پول رهن پرداخت کنین و طلاهاتون فروخته نشه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوست عزیزم اینجا همه عقاید خودشون رو دارند و دیگران با طرز فکر خودشون بقیه رو راهنمایی میکنند ، ما م ...

نه اینجا که گفتی آزادی بیان رو واقعا موافقم باهات❤️

اما خواهشا به مردم برای اینکه تو این دوره زمونه با این گرونی و تورم دنبال راه‌هایی برای زندگی هستند عذاب وجدان ندیم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810