2777
2789
یا خداااا🙄از گرفتاری مردم چه سو استفاده ای میکننهم پول ارزیاب هم اوراق هم سود😑

دقیقا از گرفتاری مردم سو استفاده میکنن.

زمانیکه میری دفترخونه واسه سند زدن،اونجا حساااابی غافلگیر میشی.😬

ما که رفتیم شنیده بودیم ممکنه تا دوازده تومن ازمون بخوان ولی در کمال ناباوری گفتن که باید ۲۸ تومن بدید.شانس آوردیم که یه روز قبلش رفته بودیم دفترخونه و پرسیدیم وگرنه واقعا پولی برامون نمونده بود که ۲۸ تومن بخوایم بدیم.

همون یه روز قبلش افتادیم به قرض گرفتن و با مکافات جورش کردیم.میگم مکافات چون تا همون مرحله هم کلی قرض گرفته بودیم. 

ولی خداروشکر بیشتر قرض ها رو تا الان پس دادیم😊 ولی بازم مقداریش مونده😢 که انشالله  اونم تسویه میشه 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طلا دارم،حاصل چندین سال کار کردنم و پس اندازم و در واقع تنها داراییمه،دوست دارم خونه بخرم،ولی کس ...

کوچیک تر بخر اما سند دار 

وقتی همه ی موارد رو در نظر بگیری دیگه مشکلی نیست 

دیگه خیلی حساس بودی موقع نوشتن قرارداد با خودتون یک وکیل ببرید 

بله عزیزم حتما 🌺😘 البته من الان وام فعال دارم تو ویپاد ۵۰ تومنی ۶ ماهه گرفتم که بهمن آخرین قسطش هس ...

سلام عزیزم وام پنجاه تومنی و ویپاد راحت بهت داد؟من سکه هام ۱۵۰۰۰تا مونده تا بشه وام ۵۰ تومنی میخام بگیرم طلا بگیرم باهاش میخام ببینم راحت میده؟

۶ماهه نداره فکر کنم دیگه ویپاد الان ۱۲ماهه فقط داره 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دارم آموزش و پرورش ابتدایی میخونم پول شهریه رو‌خودم جمع کردم امروز شهریه رو واریز کردم هنوز انتخاب و ...

عزیزم شرایطت سخته و از خدا برات طلب صبر میکنم، ولی

ببین همون که خودت گفتی درسته، اگه بری سرکار و درآمد داشته باشی این مرد دیگه اصلا دست به جیب نمیشه،

مگر اینکه کاری رو شروع کنی که در زمانهای نبودن ایشون در منزل انجام بدی و وقتی اومد جمع شده باشه و متوجه نشه درآمد داری اونم برای اینکه پشتوانه ای داشته باشی،

در مورد اون ۲۰۰ تومن هم پیشنهاد من اینه که هر وقت قیمتها اومد پایینتر یه سکه امامی بخر و بقیه پول رو بذار تو بانک بمونه تا هزینه هاتو پوشش بده فقط اگه همسرت از وجود این پول خبر نداره سعی کن به همچنان پنهان باقی بمونه

دارم آموزش و پرورش ابتدایی میخونم پول شهریه رو‌خودم جمع کردم امروز شهریه رو واریز کردم هنوز انتخاب و ...

عزیزم جمله آخر رو نخونده بودم که بحث رو تموم کرده بودی ولی به هر حال دوست داشتم منم پیشنهاد خودمو بهت بگم.

برات بهترین آرزوها رو دارم

۴ سال پیش دقیق همین موقع بخاطر شرایط و ... طلا تا ۱۴۰۰ رفت بالا ولی اخر بهمن شد ۹۰۰ تومن بعد دیگه نز ...

یاس عزیز 

چقد خوشحال شدم ک رفتی دنبال هدفت 

تبریک میگم 

انشالله بیای از شرایط زندگی اونجا بگید 

تنها رفتی یا با همسرت

عزیزم با توجه به اوضاع و اخبار الان حقیقتش من ترسیدم برم سمت خرید خون،من خونه رو برای سرمایه گذاری م ...

دوست عزیز اتفاقات آینده که کسی خبر نداره 

من یه عکس با مادرم دارم ،عکس بچه گی 

مادرم دست و گردنش پر از طلا بوده بهش گفتم اینهمه طلا رو چکارش کردی؟‌

گفت شرایط جنگی بود ترسیدم همه رو فروختم   

میگفت نا امن بود از جونم ترسیدم 

پولش هم خرج کرده بودن 

اگه میداد زمین یا مغازه الان خیلی ارزش داشت 

مثلاً زمین که از نیاکان ما به ارث رسیده با اینهمه اتفاقات و جنگ و ..همچنان برامون محفوظه 

اگه من طلاهام اندازه یه زمین یا مغازه بود همین فردا تبدیل میکردم ‌،از استرس نگهداری هم رها میشدم 

این نظر شخصی منه 

شما خودت تصمیم بگیر  

.

دقیقا از گرفتاری مردم سو استفاده میکنن.زمانیکه میری دفترخونه واسه سند زدن،اونجا حساااابی غافلگیر میش ...

خدا کمک کنه به همه فقط.خیلی شرایط بدی داره این وام،کاش یکم به فکر اونی که مجبوره وامو بگیره بودن 

ولی طبق نظر اکثر افراد هر وامی بگیریم باز به نفعمونه با این شرایط

خدا روشکر عزیزم که قرضاتون تسویه شدن🌹

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام خانمامن خونه تکونیمو تموم کردم و حسابی همه جا تمیز شد و مدتها لذتشو میبرماین ماه عروسی رفتیم و ...

قضیه بورس ایران با طلا فرق میکنه، قیمت طلا در کشور ما هم به قیمت جهانی و هم به اتفاقات منطقه ربط داره ولی بورس اینجا داخلیه و با بورس جهانی مرتبط نیست به همین خاطر هیچ اعتباریم بهش نیست، 

طلا همیشه معتبر و اکثر مواقع صعودیه

2810