2777
2789
سلام خانم گل های نمونه تاپیکچقدر دلم واسه این تاپیک و بچه هاش تنگ شده بودخانما نمیدونم منو یادتون هس ...

هم قدم جان والا ماهم دلمون میخواد خونه بخریم ولی سرمایه امون نمیرسه😥😥و این موضوع یه کوچولو باعث استرسمون میشه😬😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که خدا آگاهش کنه میشه بی زحمت بگی کدوم بانک پولتو خوابوندی

بانک رفاه عزیزم 

ان‌شاالله خدا به عقل همه برکت بده به شوهر منم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
با تمام وجود درکت می کنم و اتفاقا با کسایی که میگن نمی دونم با زبون خوش با غذای خوشمزه با لباس س ک س ...

دقیقا 

منم چهارصد میلیون گذاشتم صندوق درامد ثابت افران حدودا ماهی ده میلیون میگیرم 

برای خرج و امور روزمره ام

اگ طلا بخرم باهاش 

اونوقت باید استرس بی پولی بکشم.

اون طلا توی کمد حالم رو خوب نمیکنه

اون ده میلیون ماهیانه بهم اعتماد به نفس میده و حالم رو خوب می‌کنه 

هر کسی شرایطش فرق میکنه

برای همه یک نسخه نپیچید

ک پول نقد اصلا و ابدا و فقطططط طلا!

خیر 

اگ خدای نکرده جنگ بشه ادم ب پول نقد هم نیاز داره 

شماها هم همه پولاتون رو تبدیل ب طلا نکنید

حداقل مقدار کمی نقد نگه دارید

هیچی معلوم نیس چی پیش میاد

عزیزم منم نظر خودمو میگم بعد خودت ببین چی صلاحهبنظرم بذار پولت توی بانک بمونههمه تحلیلگرا میگن طلا ت ...

به نظر من هم ماها که تا الان نخریدیم اگه تا عید بذاریم بانک با سودش طلا بخریم و بعد اگه تا 4300یا 4500بیاد پایین طلا بخریم سودش بیشتره، خودم میخوام اینکارو بکنم  یه پولی قراره دستمون برسه حدود 200تومن بذارم بانک و امتیاز وام بگیرم و نزدیکای عید که طلا اصلاح داد طلا بخرم 

ممکنه نظرم هم اشتباه باشه یا نصف پولو طلا بخرم بقیشو بذارم بانک  

دوس دارم نطر دوستان رو بدونم

غصه نخور عزیزم خدابزرگه شوهرمنم کارش همینجوریه یه روز هست یه روز نیست ولی الان دیگه کلا یه ماهه بیکا ...

عزیزم شوهر من کلا زده شده از کار این برام سخته

میگه برم دکترامو بخونم اخه درس به چ دردش میخوره وقتی بیکاره

سرمایه ی ما یه خونه بود تو شرکت های خودرویی ثبت نام کرد  پولش رفت بدبخت شدیم 

اصلا شوهرم زیر بار کار نمیره خیلی سختمه

ارزوی مسافرت به دلم مونده

خودم شاغلم از مجبوری برای بچم میخرم اخه نخرم بچم گرسنه میمونه

حقوقمم 10تومنه از این 10 تومن4 تومن میمونه که خرج خودمو و بچمو میدم  یک سالشه زوده برای گرفتن از پوشک

یاسی تعریف کن چطو شد رفتی؟

تحصیلی واسه دکترا اومدم کانادا عزیزم 

ممنون از همه پیامای پرمهر شما و بقیه دوستان که تو صفحات قبل برام نوشتن ببخشید دونه دونه ریپلای نزدم که تاپیک شلوغ نشه❤

اینم یه عکس از روزای آخری که تهران بودم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
آدرس پیجش رو میدی؟

معمولا جنساش عالیه من همیشه تو پیجش میبینم میرم حضوری میخرم

یه جنس ۱۶۰تومنی اورده بود من دیدم از نزدیک خوشم نیومد ولی ۱۹۸تومنیش جنسش عالی بود ۵دست گرفتم مدلای مختلف

غصه نخور عزیزم خدابزرگه شوهرمنم کارش همینجوریه یه روز هست یه روز نیست ولی الان دیگه کلا یه ماهه بیکا ...

ببین هر جوز صلاح خودته. ولی تو که بچه شیر میدی خیلی خیلی باید مواظب سلامتی خورد و خوراک باشی. بچه ات رو بیشتر غذا بده.

@masumehjoon بیا و راهنماییم کن ک خیلی نیازم اینم بگم ک برای خونه جدید باید دوتافرش۱۲ متری و رادی ...

عزیزم من دوقلو دارم همون یکسالگیشون گفتن بیت رهبری هدیه میده خیلی پیگیر شدم به بعضیا داده بودن در حد سی میلیونو.حتی بیشتر، ولی نوبت من که شد گفتن اگه ای وی اف کرده باشید میدیم منم پیگیر نشدم باز گفتن بهزیستی به دوقلوها کمک هزینه میدن رفتم پیگیر شدم حالا ماهانه حدود دو تومن به کارت همسرم از طرف بهزیستی واریز میشه نمیدونم مال بیت رهبریه یا بهزیستی جداست، چون بعد از یه سال مه من مدارم بذدم دیدم یهو با نام واریزی بهزیستی واریز شده دقیق نمیدونم مال کجاست احتمالا تا شش، سالگی پرداخت میشه. کمیته امداد هم رفتم همون موقع یه بن مارت مه ماهانه 250تومن بود برام در اومد جون همسرم همکاری نکرد منم لج کردم پیگیری نکردم، الان احتمالا بیستر از پونصد تومنه این حرف سه سال پیشه شما هم به ممیته امداد و هم به بهزیستی سر بزنید برای جند قلوها کمک هزینه دارن  

2810