2777
2789
من خودم دو مقطع رو سراسری خوندم لیسانس خواجه نصیر بودم ارشد شریف تو شریفم به تمام معنا پوستم کنده شد ...

منم ارشدمو آزاد خوندم خداییش ما اساتید زبان اصلی تدریس میکردن برای یه درسمون کتاب ۳۰۰ صفحه ای رو ترجمه  کردیم آزادم اینقدر راحت نیست برای پایان نامه بچه ها شب تا صبح تو آزمایشگاه میموندن‌ درسته دولتی  سختگیرتره اما آزادم دیگه جزوه دو صفحه ای نیست 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک بازار لجوج و چند توصیه مهم!

با ادامه تنش‌های سیاسی و اقتصادی و افزایش قیمت دلار و علیرغم اینکه خبردرمانی  بانک مرکزی موجب هراس کم تجربه ها و کند شدن حرکت سکه شد اما بازار لجوجانه حاضر به اصلاح نشد تا نشان دهد اصلاح واقعی فقط در سایه آرامش امکان پذیر خواهد بود.اما نباید فراموش کرد بازار خصوصا سکه به سقف های اقتصادی امسال خود رسیده اند و افزایش بیش از این صرفا مدیون تنش‌های منطقه ای خواهد بود! هر چند خرید ۶ ماهه و میان مدتی در همین قیمتها هم سرمایه‌گذاری سودآور خواهد بود اما دوستان کوتاه مدتی بهتره با ورود پلکانی و تعقیب تحولات سیاسی ریسک سرمایه‌گذاری را به حداقل برسانند. روند بازار صعودی و با اصلاحات کم عمق هست و همچنان به دوستان خانگی توصیه به پرهیز از نوسان گیری دارم. علیرغم سقف زنی سکه سال طلا هنوز به پایان نرسیده است و معتقدم این بازار جذاب باز هم آماده غافلگیری معامله گران خواهد بود!

تحلیل از تحلیلگرطلا مردبازار امیدوارم برای دوستانی که تصمیم مهم میخوان بگیرن به کارشون بیاد

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
یسری نشانگر های قران هستن تو طرحای مختلف دخترونه و پسرونه ی جذاب.دونه ای ده تومن میفتن و پرس و محکم ...

ممنون دوست مهربون

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
دوستان من تابستان رفتم دخترم رو پیش دبستانی ثبت نام کنم گفتن شهریه 3 تومن چون دولتی بود🤩حالا میگن ن ...

دختر منم دولتی میره همینقدر پیش دبستانی

دبه نکردن از اول گفتن ۳۵۰۰میگیرن بخش نامه جدید بیاد قیمت نهایی چقدره واقعن حیفه چرا نباید بره وقتی همه میرن 

فقط کتاب نیست که کلی کنار بچها کاردستی و آداب کلاس بودن میاد میگیره

ندارید حسرتش تودلش میمونه

دیگه بچه آوردیم فکر اینجاهم باید‌کنیم

دارم آموزش و پرورش ابتدایی میخونم پول شهریه رو‌خودم جمع کردم امروز شهریه رو واریز کردم هنوز انتخاب و ...

انشالله که خدا آگاهش کنه 

میشه بی زحمت بگی کدوم بانک پولتو خوابوندی 

دختر منم دولتی میره همینقدر پیش دبستانیدبه نکردن از اول گفتن ۳۵۰۰میگیرن بخش نامه جدید بیاد قیمت نهای ...

آره راس میگین.من دخترمو پیش دبستانی دولتی بردمش. ولی الان هر از گاهی میگه چرا منو مهد نبردی. آخه نیاز نبود. چون اون زمان من خونه بودم و نیاز نبود مهد بره. چون بچه های دیگه رو میشنوه که مهد رفتن فکر میکنه چه خبره😂

سلام خانمامن خونه تکونیمو تموم کردم و حسابی همه جا تمیز شد و مدتها لذتشو میبرماین ماه عروسی رفتیم و ...

ببخشید عزیزم ولی طلا و بورس هیچ ربطی به هم ندارن طلا الان جهانیش بیشتر بالا می‌ره به خاطر آشوبی که در کل جهان هست نرخ بهره آمریکا و دلارش و...

ش

ما بخری کار خودشو می‌کنه نخری هم همینطور

آره راس میگین.من دخترمو پیش دبستانی دولتی بردمش. ولی الان هر از گاهی میگه چرا منو مهد نبردی. آخه نیا ...

بچهای من مهد رفتن اصلن انقدر از اونجا خاطره دارن سرشون گرم میشه وهرروز آدمای دیگه میبینن آداب ومعاشرا یاد میگیرن

واقعن حیفه بچه آوردیم بعد از ابتدایی ترین نیازشون بگذریم

پارسال مهد دخترم سه برابر پیش دبستانی که میرفت شد ولی انقدر اون دوره خوشحال وفعال شده بود 

کامل نمیتونست صحبت کنه کلی توپیشرفتش تاثیر داشت

الان پسرم کلاس اوله معلم میگفت چند نفر نرفتن پیش خیلی وقتمو توکلاس میگیرن خیلی اذیت میکنن که اگه پیش میرفتن این مسایل نبود 

مامان سبحان جان من که گفتم مهربانی رو تازه گرفتم پلن بعدی ام امتیاز برای ویپاد هست به نظرت بعد ویپاد ...

عزیزم فکرمیکنم شما اولین کسی باشید که وقتی ویپاد وامشو به سقف ۲۰۰ملیون برسونه بتونید دریافتش کنیدمیشه لطفا اگرگرفتیدبسلامتی.بیایداینجاراجبش توضیح بدین...چون گویاچک الکترونیک هم میخوان من ازش سر در نمیارم...

خیلی ممنونم.

کیفیتش خوبه؟لباس کودک ایرانیه؟

عزیزم کیش کالارو تو اینستا سرچ کن مغازش تو شهر ماس برای لباس بچه

من ۵دست لباس خریدم برا بچم دستی ۱۹۸ چه جنس عالی داره یدست روگذاشتم کنار برای حمام عیدش 

قمقمه که بیرون دارن ۲۰۰به بالا من اینجا واس بچهام گرفتم ۱۳۰ دونه ایی چقدم شیک و قشنگه

مبارکت باشه عزیزم چقدرخریدیی؟من وبگوخیلی ناراحتم 16گرم طلافروختم گرمی 3580وگزاشتم بانک باماباقی پوله ...

من کاملا درک میکنم🥲 همه مشکلات دارن با این اوضاع و احوال هر روز استرس و نگرانی😐

دیروز رفتم مدرسه  بچم  مدیر میگه چندین ساله کار میکنم به این شدت مشکلات بین بچه ها ندیدم همشون احتیاج به مشاوره دارن افسردگی و استرس غوغا میکنه بین بچه ها بس که خانواده ها از بی پولی و گرونی حرف میزنن🤐

منم میگم خوب بچه ها ی این دوره خودشون زرنگن همه چی میفهمن و میدونن وقتی شوهرت میاد خونه میگه ببین فلان چیز خریدم اینقدر گرون تر شده فلان چیز خریدم اونقدر خوب معلومه که بچه میفهمه  دور از جون خر که نیست😐

من خودم اینقدر طپش قلب دارم گلهی وقتا فکر میکنم قلبم الان میفته بیرون از سینم 🙂‍↕️

چه شانسی داشتیم که این دوره متولد شدیم و سوختیم کاش تموم بشه زودتر 😓

2810