2777
2789
منم هر دو دانشگاه رو تجربه کردم. فقط اساتید و منابع نیست که فرق میکنه. دانشجوها بیشترین تاثیر رو دار ...

من خودم دو مقطع رو سراسری خوندم لیسانس خواجه نصیر بودم ارشد شریف 

تو شریفم به تمام معنا پوستم کنده شد واقعا بیشتر از صد بار به انصراف فکر کردم حالا فکر کن ورودم به ارشد با عقد کردنم و خرید جهیزیه و کارهای عروسیم هم یکی شد بعد هم که اومدم سر خونه زندگی از سال دوم سرکار هم به طور تقریبا کامل می رفتم 

ولی واقعا داغون شدم مجبور بودم کتاب ها رو پیش خوانی کنم که بفهمم. استاد سرکلاس چی میگه 

کتاب ها هم همه زبان اصلی 

امتحانات کلا به زبان انگلیسی بود 

استادها هم بهمون می گفتن ما لطف می کنیم بهتون فارسی درس میدیم منابع که همه کامل کاش یه کتاب بود چند تا سرفصل میدادن می گفتیم از کدوم کتاب بخونیم ده تا رفرنس معرفی می کردن که تو اینا هست برید بخونید 

سال اول که من کلا تو کتابخونه بودم چون واحدهای درسی بود که باید پاس می کردیم تو کتابخونه همه بچه ها کنکوری بودن یا برای کنکور اول یا ارشد فقط من دانشجو بودم همه تعجب می کردن مگه دانشجوها آنقدر درس میخونند می گفتم ما نخونیم راحت ما رو میندازن 

در صورتی که همسر خود من ارشدش رو دانشگاه آزاد گرفت من میدیدم واسه هر امتحانی فقط دو سه روز میشست درس میخوند اون هم از روی یه جزوه چهل پنجاه صفحه ای شاید هم کمتر 

ولییییییی 

آنقدر ها توی کار موثر نیست 

من خیلی زود و راحت تونستم کار پیدا کنم اون هم به خاطر دانشگاهم بود ولی تو خود کار خیلی بین دانشگاه ها تفاوت نیست 

واقعا الان کسی نمیگه فلانی دانشگاه آزادی بوده فلانی دانشگاه سراسری 

مگر دانشگاه های سراسری خاص گفته بشه که اون هم همه میگن مهم نیست مهم مهارت هست که طرف داره یا نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فقط خواستم بگم رشته ی اموزش ابتدایی اینده شغلی داره خیلی از دوستای من از طریق همین رشته الان م ...

چقدر خوشحال شدم از پیامتون 

ممنونم 💚

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم باید سپرده گذاری انجام بدید .سقف طرح مهربانی ۳۰۰ میلیون و طرح اعتبار ملی ۵۰۰ میلیون هست .

مامان سبحان جان من که گفتم مهربانی رو تازه گرفتم 

پلن بعدی ام امتیاز برای ویپاد هست 

به نظرت بعد ویپاد مجددا برای مهربانی معدل بگیرم یا اعتبار ملی ؟؟

مهربانی مو یکساله برداشتم این برنامه ای که میگم برای مهر آینده اس 

سلام خانما

من خونه تکونیمو تموم کردم و حسابی همه جا تمیز شد و مدتها لذتشو میبرم

این ماه عروسی رفتیم و یکم خرج اضافی بود برامون

اخر هفته ام یه مسافرت کوچولو داریم که خب اونم پولل میخواد

من شیش ماه اول سال رو طلا خریدم و شیش ماه دوم سال رو تصمیم  دارم به دلخوشیام برسم اما از فکر خرید طلام نمیتونم بیام بیرون چون هیچ سرمایه ی اضافه ای نداریم و همین طلاها باعث دلگرمی مونن.

از اسنپ پی اعتبار داشتم میخواستم یه تیکه طلا بخرم اما دو دل شدم و اخر سر خرج خرت و پرت خونه کردم.البته که خیلی وقت بود دلم میخواست بخرم و کلی براشون ذوق کردم😍

بنظر من با همین حقوق و درامد معمولی ما سالی ۴۰،۵۰ گرمم بتونیم با وام طلا بخریم هنر کردیم پس زیاد خودمو اذیت نمیکنم.

یه فکرایی برای افزایش درامدم داریم که امید وارم جواب بده و یکم خیال راحتتر برای دلخوشیامون خرج کنیم.

راستی من یه فکری از سرم میگذره مدام،یه مدتیه همه جا خیلی تبلیغ خرید طلا میبینم قبلا انقدر تبلیغ نمیشد،یاد بورس زمان روحانی میفتم که همه سرمایه گذاری کردن یهو فرو ریخت میترسم طلام همونجور بریزه بنظرتون امکانش هست؟

ادامه بدیم به خرید طلا یا دست نگه داریم؟

یکی از اشناهای من مقداری پول قرض میخواد یا امتیاز وام میخواد که تصمیم دارم توی دو سه ماه آینده پولی دستم اومد بدم به ایشون.چون در شرایط زندگیشم و میدونم چقدر لازم داره،با خدا معامله میکنم که برکت تو پول و کار من بیاره  و تن سالم بده تا بتونم کار کنم و دستی بگیرم❤

بنظرتون این پول رو مث اقساط قرعه بدم مثلا پنجاه تومن جور کنم ماهی سه یا ۴ بده تا پنجاه رو پر بشه.

یا با سودش بدم و بگم وام ویپاد گرفتم؟میدونید وام پنجاه تومنی ویپاد ماهی چقدره قسطش؟کسی جدول اقساطشو داره؟کامل برای ۱۲ ماه رو!

این بنده خدام که میگم درامدش خیلی خوبه اما جوون و مجرده و نمیتونه پس انداز کنه و دنبال پول درشته که هرماه قسط و قرعه بده.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی من تموم تاپیک های بانو آرتمیس رو خوندم چندین بار هم اینجا معرفی کرد ...

سلام عزیزم بیا بگو ماجرای شما چی بوده داستان چی بوده

و اینکه انشاالله مشکلت حل بشه

سلام خانمامن خونه تکونیمو تموم کردم و حسابی همه جا تمیز شد و مدتها لذتشو میبرماین ماه عروسی رفتیم و ...

چند تا مورد بازار طلا بازار جهانی هست مثل بورس نیست اصلا که بخواد یهو از بین بره 

شما در بدترین حالت هم با طلا سرمایه تو حفظ کردی از بی ارزش شدم نسبت به پول کشورت 

شما یه ارز جهانی رو داری میخری پس از این بابت نگران نباش 

مورد دوم عزیزم به نظرم شما به این کسی که میخوای پول بدی پول یه سکه تمام رو بخر بده و بگو من ازت پول یه سکه تمام رو میگیریم این بهترین حالته کلن به ریال به کسی پول قرض ندیم بهتره که نه طرف شرمنده بشه نه ما از پول قرض دادنمون پشیمون بشیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانما یادمه آخرای تابستون چالش خونه داری میذاشتین. الان دیگه نمیذارین؟ من تا الان نمیتونستم. پایاننا ...

هر پنج شنبه معصومه حون یه قسمت خونه رو مشخص میکنن برای تمیز کردن  و اطلاع میدن به بچه ها

احتمالا تو تاپیک برگزیده هم برید پیام های اخر در این مورد باشه توضیحات شون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانمامن خونه تکونیمو تموم کردم و حسابی همه جا تمیز شد و مدتها لذتشو میبرماین ماه عروسی رفتیم و ...

عزیزم در جواب سوالت 

شوهر خاله ی همسر من طلافروشی داره اتفاقا چندروز پیش ک دیدمش پرسیدیم گفت خیلی بعیده پایین بیاد 

فقط ی اتفاق بزرگ  میتونه یکم روش تاثیر بزاره بیاد پایین

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

سلامی مجدد به همه

من انگار از یه دنیای دیگه به دنیای دیگه اومدم طول میکشه که باهاتون هم مسیر بشم البته به کمکتون هم نیاز دارم

آدمی هستم هیچ وقت پول برام مهم نبوده عاشق کادو دادن ث سرویس دادن به بقیه هستم اونم زیاد

وضع مالی خوبی نداریم آنچنان اما مادرشوهر و خواهرشوهرم همیشه به من میگن ما جای تو بودیم الان ۳ تا خونه داشتیم چه قدر لباس و ….

شوهرم وقتی با من ازدواج کرد هیچی نداشت هیچی حتی یه موبایل خیلی تلاش کرد الان خدا رو شکر شریکی خونه و باغ و مغازه اینا داریم با داداشش که اونم مال همسرم بود داداشش اومد پیشش نصف همه چیزو داد بهش😔

خلاصش کنم از پس اندازم‌ن‌راضی هستم اما خیلی بیشتر از اینا میتونست باشه و کلی عذاب وجدان گرفتم یه تولد بزرگ‌ برای پسرم ۱۰ آبان گرفتیم انشالله اون تموم بشه دیگه تمام سعیمو میکنم

خب ۱ ماهه لباس نخریدم هیچی

و پول جمع کردم

و‌دیشب هم با همسرم بیرون بودیم یه پلاک پروانه ۱/۷۵۰ گرم خریدم ۸ تومن

اینها اولین هاش

اینم بگم من درآمد ندارم

من طلا فروختم خیلی مشتاق بودن واسه خریدن. گرمی 4110 فروختم چند روز پیش. واسه خرید خونه

بسلامتی و دل خوش انشاءالله ... راستش من یه ریع سکه دارم امشب رفتم بفروشم طلافروشه گفت میخرم ولی فردا میرم بانک پول برات واریز میکنم . منم گفتم فعلا نمیفروشم چون روم نشد بهش بگم چطور سکه رو بزارم و برم تا شما پولشو برام واریز کنید

یه پیشنهاد یه سایتی هست به اسم زیربیست شاید خیلی هاتون بشناسین از لباس کودک تا بزرگسال همه چی داره قیمتاش دقیقا نصف جاهای دیگس ون ۲ ساله تو خونه ای ها و گاها بیرونی ها رو از اونجا میگیرم از حراجاشم نگم پلیور مثلا ۹۹ هزار تومن برین ببینین و نظراتتون‌ رو بگین

2810