سلام خانما
من خونه تکونیمو تموم کردم و حسابی همه جا تمیز شد و مدتها لذتشو میبرم
این ماه عروسی رفتیم و یکم خرج اضافی بود برامون
اخر هفته ام یه مسافرت کوچولو داریم که خب اونم پولل میخواد
من شیش ماه اول سال رو طلا خریدم و شیش ماه دوم سال رو تصمیم دارم به دلخوشیام برسم اما از فکر خرید طلام نمیتونم بیام بیرون چون هیچ سرمایه ی اضافه ای نداریم و همین طلاها باعث دلگرمی مونن.
از اسنپ پی اعتبار داشتم میخواستم یه تیکه طلا بخرم اما دو دل شدم و اخر سر خرج خرت و پرت خونه کردم.البته که خیلی وقت بود دلم میخواست بخرم و کلی براشون ذوق کردم😍
بنظر من با همین حقوق و درامد معمولی ما سالی ۴۰،۵۰ گرمم بتونیم با وام طلا بخریم هنر کردیم پس زیاد خودمو اذیت نمیکنم.
یه فکرایی برای افزایش درامدم داریم که امید وارم جواب بده و یکم خیال راحتتر برای دلخوشیامون خرج کنیم.
راستی من یه فکری از سرم میگذره مدام،یه مدتیه همه جا خیلی تبلیغ خرید طلا میبینم قبلا انقدر تبلیغ نمیشد،یاد بورس زمان روحانی میفتم که همه سرمایه گذاری کردن یهو فرو ریخت میترسم طلام همونجور بریزه بنظرتون امکانش هست؟
ادامه بدیم به خرید طلا یا دست نگه داریم؟
یکی از اشناهای من مقداری پول قرض میخواد یا امتیاز وام میخواد که تصمیم دارم توی دو سه ماه آینده پولی دستم اومد بدم به ایشون.چون در شرایط زندگیشم و میدونم چقدر لازم داره،با خدا معامله میکنم که برکت تو پول و کار من بیاره و تن سالم بده تا بتونم کار کنم و دستی بگیرم❤
بنظرتون این پول رو مث اقساط قرعه بدم مثلا پنجاه تومن جور کنم ماهی سه یا ۴ بده تا پنجاه رو پر بشه.
یا با سودش بدم و بگم وام ویپاد گرفتم؟میدونید وام پنجاه تومنی ویپاد ماهی چقدره قسطش؟کسی جدول اقساطشو داره؟کامل برای ۱۲ ماه رو!
این بنده خدام که میگم درامدش خیلی خوبه اما جوون و مجرده و نمیتونه پس انداز کنه و دنبال پول درشته که هرماه قسط و قرعه بده.