2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم آموزش و پرورش ابتدایی میخونم پول شهریه رو‌خودم جمع کردم امروز شهریه رو واریز کردم هنوز انتخاب و ...

عزیزم فقط خواستم بگم رشته ی اموزش ابتدایی اینده شغلی داره خیلی از دوستای من از طریق همین رشته الان معلم و مشغول به کار هستن

امیدتونو از دست ندین.افسار زندگیتونو تو دستتون بگیرید

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید جشن قرآن کلاس اول میخان برگزار کننگفتن هدیه یا یه چیزی بگیرین واق ...

یسری نشانگر های قران هستن تو طرحای مختلف دخترونه و پسرونه ی جذاب.دونه ای ده تومن میفتن و پرس و محکم هستن

تعدا بالا بخرید ارزونترم میتونید بخرید

تو شهر ما یه نفر خودش میزنه حالا شما پیگیری کنید شاید بدرد خورد

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اها نداریم امتیاز حساب عزیزم من گفتم به بچه ها که از ماه بعد تا اسفند هر ماه 32 میلیون تومان قسط و چ ...

عزیزم نمیدونم واقعا قیمت طلا همچنان صعودی هست یا یک توقفی میکنه ولی من جای شما بودم ریسک نمیکردم و چون میگید به پول نقد برای پرداخت اقساط نیاز دارید طلاها رو نقد میکردم . 

عزیزم هرطوری هم اسنپ کار کنه نمیشه ماهی 32 آخه ما شهرستانیم اینجا اسنپ اصلا سود نداره شوهرم میرف یمد ...

اعان شهرستانید ما تهرانو کرج همسرم کار میکنه   راحت همچین پولی در میاد البته من شوهرم یکی دو ساعت کار میکنه شغلش چیز دیگس پلی براپردی که داره دو تومن صب بری تا شب در میاد نصف روز یک تومن

عزیزم نمیدونم واقعا قیمت طلا همچنان صعودی هست یا یک توقفی میکنه ولی من جای شما بودم ریسک نمیکردم و چ ...

نظرتون چیه امتیاز حساب بخریم بعد اندازه 150میلیون وام بگیریم مهر ایران یا فایده نداره باز

عه چقد خوب کاش بگم بره تهران اسنپ 😅 ببین اونجا برنامه اسنپ پورسانت زیاد برنمیداره؟

ما شمالیم همسرم چند  روزی محل   کارش نمیرفت از صبح ساعت ۸تا ۴عصر  اسنپ میرفت  ۷۰۰ تومن  میاورد خونه تازه همشم اسنپ  نبود وسطاش  دنبال  چک و  مغازه هم میرفت

2810