2777
2789
سلام در مورد این جیمشو توضيح میدین چ

تلویزیون یک سری برنامه داره مثل فیلیمو تماشاو...اینم یکیشه که کلا ورزشه  و باید اشتراک بخری 

البته مثل اینکه رو  همه تلویزیون‌ها نصب نیستن باید چک کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا همه جای دنیا بچه ها از ۱۵ سالگی میرن پی سرنوشتشون والدین ایرانی به اسم دلسوزی بندناف بچه رو از ...

دقیقن منم خوابگاه بودم بهترین دورانم بود دیگه بچه ۱۸ساله باید یاد بگیره حتی محیط بدم‌بود راه خودشو‌انتخاب کنه 

وگرنه توخوابگاه یه سری ها یواشکی یه کارایی میکردن بالاخره از هر ده نفر سه نفر اینجوریه قرار نیست بقیه هم باشن به ذات خود بچه س

سلام خانم گل های نمونه تاپیکچقدر دلم واسه این تاپیک و بچه هاش تنگ شده بودخانما نمیدونم منو یادتون هس ...

شما و دوستان عزیز گروه لطفا اگه کسی در این مورد تحلیلی خونده بگه که تا کی رکود بازار ملک ادامه خواهد داشت؟؟

ما نفری یدونه مداد خریدیم با روبان سبز تزیین شده بود

ببخشید شرمنده بقیه چی آورده بودن ک توجهت جلب کرد کم هزینه هم باشه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

گل دخترا سلام لبتون خندون جیبتون پر پول

میشه بیاید تاپیک آخرم

میخاستم دور همی مشکلم رو بگم ولی خاستم مطالبی ک دوستان میگن بمونه تو تاپیکم بعدا بیام بخونم واسه همین تاپیک جدا زدم

کاش معصومه جونم میومد چند روزه نیست

کلا نماینده واسه همه نفری یدونه مداد خریده بود ی سبد نارنگی شکلات و والس همین

ممنون ک وقت گذاشتی 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
گل دخترا سلام لبتون خندون جیبتون پر پولمیشه بیاید تاپیک آخرممیخاستم دور همی مشکلم رو بگم ولی خاستم م ...

معصومه جون فکر کنم رفتن مسافرت چند روزه.تو آخرین پستشون گفتن

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
با تمام وجود درکت می کنم و اتفاقا با کسایی که میگن نمی دونم با زبون خوش با غذای خوشمزه با لباس س ک س ...

دقیقا همینه

بعضی آدمها قلق ندارن

اگه خیلی خانمها میگن قلق شوهر رو به دست آوردیم

آقا پتانسیلش رو داشته  این خانم با کمی سیاست قلقش رو بدست آورده

سلام دیدم اینجا اکثر دوستان در مورد دانشگاه ها حرف میزننن گفتم تجربه خودمو بگم من تجربه هر دو دانشگا ...

منم هر دو دانشگاه رو تجربه کردم. فقط اساتید و منابع نیست که فرق میکنه. دانشجوها بیشترین تاثیر رو دارن. من دانشگاه غیر انتفاعی خوندم، اساتید خیلی خوبی داشتم ترم اول. ولی بچه ها نمیذاشتن استاد درس بده. اذیت میکردن. اخترام نگه نمیداشتن. بالاخره یجورایی انگیزه استاد رو از بین میبردن. یادمه ترم اول یه استاد رو انداختن بیرون. منم گفتم ارشد حتما حتما باید دولتی بخونم. 

دولتی زمین تا آسمون دانشجوها فرق میکنن.‌ استاد درس میده بچها جلوتر تکالیفو انجام‌ میدن اصافه تر انجام میدن. تحقیق اضافه میکنن. بالاخره استاد رو مجبور میکنن بهشون درس بده. استادها هم وقتی میبینن ظرفیت بچها بیشتره، بیشتر درس میدن بیشتر کار میکشن. بیشتر تکلیف میدن. خلاصه پدرتو به معنای واقعی در میارن. 🤕😅

2810