2777
2789
آها دقیقا مرسی فقط ی سوال وام خوب چی میدن الان ترجیحا وامی که تسویه یکجا باشه چون من همسرم باید خونش ...

سلام عزیزم در مورد وامی که سررسید یک جا باشه وام مضاربه هست که اون هم معمولا بانکها همینطوری نمیدن شرایط خاصی داره که برای هر بانک فرق داره .

فقط بانک رسالت رو من میدونم که با سپرده گذاری میتونید به جای وام معمولی وام مضاربه بگیرید . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها منم یه گزارش بدم از خودماول اینکه یه تشکر ویژه از معصومه جان عزیزم که بزرگترین تاثیر رو ...

سلام در مورد این جیمشو توضيح میدین چ

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
دورت بگردم❤️ خیره ان شالله بهترین ها در انتظارته عزیزم😍🙏🙏🙏

ایشالا سالن بزنی سعادت اباد بیام موهامو رنگ کنم😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم در مورد وامی که سررسید یک جا باشه وام مضاربه هست که اون هم معمولا بانکها همینطوری نمیدن ش ...

مامان سبحان عزیزم

الان کدوم بانک بدون ضامن وام میده

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید یک میلیارد پول داشته باشی به سودش احتیاج داشته باشید چکار می کنید تور ...

عزیزم چقدر سود؟

اگه هر شهری جز تهران باشی میتونی با این پول یک واحد نقلی بخری و اجاره بدی

حتی تهران هم باشی میتونی شهرهای اطراف بخری. 

با این پول بدون پول رهن حدودا ماهی 10 میلیون میتونی اجاره بگیری. در عوض پولت جای امنی هست و از ارزش نمیفته. چه بسا با افزایش قیمت خونه پول تو هم بیشتر شه.

اما اگه این مبلغ برات کمه میتونی بانک بذاری و اگه اشتباه نکنم ماهی 20 میلیون میده بانک.

در اخر هم با یک مشاوره اقتصادی مشورت کن. حق مشاوره میگیرن و با توجه به زندگیتون میگن کجا سرمایه گذاری کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نه همش رو نمیتونم تبدیل کنم چون پولی بهم نمیمونه ماهانه و منم شدیدا بهم میریزم تا قبلش سر بی پولی اف ...

با تمام وجود درکت می کنم 

و اتفاقا با کسایی که میگن نمی دونم با زبون خوش با غذای خوشمزه با لباس س ک سی و نمی‌دونم با مسائل زناشویی راضیش کن پول بده کاملا مخالفم 

مردی که نخواد پول بده با هیچ کدوم اینا نمیده 

و قطعا شما هم همه این راه ها رو خودت رفتی و به نتیجه نرسیدی 

کلا من جنس مردا رو خوب میشناسم اونی که پول بده نیست نمیده 

اعتماد و زبون خوش و غذای خوشمزه و اینا روش تاثیری نداره 

مثلا خود من هم کار می کنم هم حواسم به زندگی هست از شوهرم هم پول نمی گیرم همه تو تاپیک میدونن یعنی بعد هفده سال همسرم من رو نشناخته 

هیچ وقت پولش رو نمیاد دو دستی تقدیم من بکنه در صورتی که بده هم من ذره ای از اون پول رو مخفی نمی کنم 

در صورتی که خیلی از آدم هایی که میان میگن ما اعتماد شوهرمون‌ رو جلب کردیم می بینید اتفاقا خیلی هم پس انداز مخفی دارند 

پس به اینا نیست ما هم خودمون همه راه ها رو رفتیم 😂😂😂

شوهر من یه کارت به من داده که اگه خرید خونه داشتم از اون کارت خریدهای خونه رو انجام بدم من تا حالا یک ریال از اون کارت رو برای خودم خرج نکردم اگه هم خرج کردم به خودش گفتم حتی نمی‌دونم چقدر تو کارت پول هست فقط میخوام برم خرید بهش میگم پول تو کارت هست باشه که هیچی نباشه میریزه به حسابم بعد هم میاد کاملا چک می کنه من چی خریدم البته دیگه خودش میدونه من از اون پول برای خودم خرج نمی کنم 

چند بار هم گفتم برای من به شخصه اصلا مهم نیست که بهم پول نمیده میخوام بگم آقایون خیلی با هم فرق دارند 

‌و کاملا شرایط شما رو درک می کنم خود من هم از اینایی هستم که بی پولی به شدت به همم میریزه به خاطر همین همیشه باید ته حسابم پول باشه انگار اون پول بهم آرامش میده و هیچی هم مهم تر از آرامش آدم نیست میخوام صد سال طلا نخرم پس انداز نکنم وقتی اعصاب و روانم بهم‌ میریزه بخوام افسردگی بگیرم 

به نظر من جنگ با شوهرت رو تموم کن اون پول نمیده فقط اعصاب خودت که این وسط داغون میشه 

همون سود پولت رو بگیر و استفاده کن به جای دو تومن طلا خریدن صد میلیون‌ رو بده طلای آب شده بگیر با دو درصد هم میتونی بخری اندازه ای هم نداره بیست و چند گرم میشه راحت میتونی هر جایی قایمش کنی 

سود صد تومن دیگه هم بگیر برای خودت خرج کن اینجوری هم طلا داری هم پول که تو دستت هست یه ماه دو تیکه لباس بگیر یک ماه لوازم آرایش بگیر هر ماه ببین چی لازم داری 

فقط امیدوارم بتونی سرکار بری یعنی با تمام وجود برات آرزو می کنم که یه شغل خوب پیدا کنی اونجوری کلا سیستم زندگیت روحیه ات همه چی تغییر می کنه 

برای پول با شوهرت نجنگ ولی برای سرکار رفتن بجنگ زور خودت رو تا جایی که میتونی بزن که بری سرکار 

می بینی همه چی درست میشه 

عزیزم خونه اتون مبارک باشه به خوشی ان شاالله برین زیرش 😍😍 میگم دولت بهتون زمین میده برین راه و شهر ...

ممنون عزیزم

اره عزیزم ماهم برای ثبت نام زمین رفتیم ولی متاسفانه زمین جایی میدن ک سکونت داری ماهم مشهد ساکنیم شانس ما سایت مشهد بسته بود 

این ک پام میدن جای زمین نه اینجوری نیست درضمن زمین میدن با وام ک بسازیش هر چهل پنجاه روز باید مبلغ سی یا چهل میلیون واریز کنی رایگان نیست مثه مسکن ملیه

ممنون از راهنماییت دوستم❤️❤️

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید 

جشن قرآن کلاس اول میخان برگزار کنن

گفتن هدیه یا یه چیزی بگیرین واقعا موندم سلیقه برای چیز درست کردم ندارم 

خریدنی هم ک هزینش زیاد میشه 

چیکار کنم بنظرتون

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزدلمی ارادتمندم😘😘وقتی کاربرای با سابقه و قدیمی تاپیک بهم میگن دروغگو و توهمی حقیقتا دل و دماغی ...

یاسی تعریف کن چطو شد رفتی؟

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
2810