با تمام وجود درکت می کنم
و اتفاقا با کسایی که میگن نمی دونم با زبون خوش با غذای خوشمزه با لباس س ک سی و نمیدونم با مسائل زناشویی راضیش کن پول بده کاملا مخالفم
مردی که نخواد پول بده با هیچ کدوم اینا نمیده
و قطعا شما هم همه این راه ها رو خودت رفتی و به نتیجه نرسیدی
کلا من جنس مردا رو خوب میشناسم اونی که پول بده نیست نمیده
اعتماد و زبون خوش و غذای خوشمزه و اینا روش تاثیری نداره
مثلا خود من هم کار می کنم هم حواسم به زندگی هست از شوهرم هم پول نمی گیرم همه تو تاپیک میدونن یعنی بعد هفده سال همسرم من رو نشناخته
هیچ وقت پولش رو نمیاد دو دستی تقدیم من بکنه در صورتی که بده هم من ذره ای از اون پول رو مخفی نمی کنم
در صورتی که خیلی از آدم هایی که میان میگن ما اعتماد شوهرمون رو جلب کردیم می بینید اتفاقا خیلی هم پس انداز مخفی دارند
پس به اینا نیست ما هم خودمون همه راه ها رو رفتیم 😂😂😂
شوهر من یه کارت به من داده که اگه خرید خونه داشتم از اون کارت خریدهای خونه رو انجام بدم من تا حالا یک ریال از اون کارت رو برای خودم خرج نکردم اگه هم خرج کردم به خودش گفتم حتی نمیدونم چقدر تو کارت پول هست فقط میخوام برم خرید بهش میگم پول تو کارت هست باشه که هیچی نباشه میریزه به حسابم بعد هم میاد کاملا چک می کنه من چی خریدم البته دیگه خودش میدونه من از اون پول برای خودم خرج نمی کنم
چند بار هم گفتم برای من به شخصه اصلا مهم نیست که بهم پول نمیده میخوام بگم آقایون خیلی با هم فرق دارند
و کاملا شرایط شما رو درک می کنم خود من هم از اینایی هستم که بی پولی به شدت به همم میریزه به خاطر همین همیشه باید ته حسابم پول باشه انگار اون پول بهم آرامش میده و هیچی هم مهم تر از آرامش آدم نیست میخوام صد سال طلا نخرم پس انداز نکنم وقتی اعصاب و روانم بهم میریزه بخوام افسردگی بگیرم
به نظر من جنگ با شوهرت رو تموم کن اون پول نمیده فقط اعصاب خودت که این وسط داغون میشه
همون سود پولت رو بگیر و استفاده کن به جای دو تومن طلا خریدن صد میلیون رو بده طلای آب شده بگیر با دو درصد هم میتونی بخری اندازه ای هم نداره بیست و چند گرم میشه راحت میتونی هر جایی قایمش کنی
سود صد تومن دیگه هم بگیر برای خودت خرج کن اینجوری هم طلا داری هم پول که تو دستت هست یه ماه دو تیکه لباس بگیر یک ماه لوازم آرایش بگیر هر ماه ببین چی لازم داری
فقط امیدوارم بتونی سرکار بری یعنی با تمام وجود برات آرزو می کنم که یه شغل خوب پیدا کنی اونجوری کلا سیستم زندگیت روحیه ات همه چی تغییر می کنه
برای پول با شوهرت نجنگ ولی برای سرکار رفتن بجنگ زور خودت رو تا جایی که میتونی بزن که بری سرکار
می بینی همه چی درست میشه