2777
2789
عزیزدلمی ارادتمندم😘😘وقتی کاربرای با سابقه و قدیمی تاپیک بهم میگن دروغگو و توهمی حقیقتا دل و دماغی ...

فدای سرت

زندگی جدیدت مبارکککک😍😍😍😍

البته اگه نگن من اکانت دوم توام😂😐

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من باپول وام وپس اندازی ک داشتم امروزرفتم ۲۲گرم وخورده ای طلای نوخریدم ۱۱۱م حساب کردبرام همش ا ...

عزیزم هر گرم ۵ تومن پای شما افتاده تقریبا ۱۶ یا ۱۷ درصد

واسه طلای نو خوبه 

مبارکتون باشه به شادی استفاده کنید

خب همون عزیزم تو میتونی یه ماه نگهش داری افرین واقعا من مثلا روزانه میانگین ۲۰۰ نقدی دارم هشتاددرصدش ...

اگر میتونی بریز کیف پول میلی بزار بمونه مصلا بعداز یک هفته خرید بزن.البته اگر میتونی😅

اگر میتونی بریز کیف پول میلی بزار بمونه مصلا بعداز یک هفته خرید بزن.البته اگر میتونی😅

چجوری اخه عشقم وقتی پول نقده 😁 تمام تلاشمو میکنم بیهوده خرج نکنم دیگه😀

بچه ها کی یکی دو روز اخیر پارسیان گرفته؟ مثلا برای یه پارسیان ۱۰۰ سوتی چقد بالای وزن طلا پول میدیم ؟

حالا بنظرتون عوضشون کنم که یه تیکه باشه بهتره یا همینطوری نگه دارم

نه نکن

کلی کسر میشه .چون قیمت خام ازت می‌خرن دوباره دستبند رو با کارمزد ومالیات و حق فروش بهت میفروشن.فک کن ۱۵ درصد حداقل از طلات کم میشه

اگه خرج خونه رو با سود اون پول میدی که عزیزم راهی نداری بهتر همش رو تبدیل نکنی چون فقط خودت اذیت میش ...

نه همش رو نمیتونم تبدیل کنم چون پولی بهم نمیمونه ماهانه 

و منم شدیدا بهم میریزم 

تا قبلش سر بی پولی افسردگیم شدید بود 

همه چی تو دلم عقده شده بود 

منی که مجردی کلا خیلییییی ولخرج بودم بهترین لباسا بهترین کرم ها بهتریم مدرسه بهترین کافه و رستورانا و خلاصه خیلی لازم زندگی میکردم تا اینکه ازدواج کردم 

وای نگم انرژی منفیش رو همه میتونن حس کنن 

الانم به شوهرم امیدی نیست 

پولداره اما برای من نه 

منم بالاخره غرور ‌ و شخصیتی دارم از ماه قبل دارم هر روز میگم پول لازم دارم هی دروغ سر هم میکنه که فردا پول میاد به حسابت 

خودمم ۵ میلیون قرضش دادم به اسم داداشم 

هی میگم داداشم لازمش داره 

میگه منتظر واریزیم 

پولی که قرار بود ۴ روزه بده الان یکماهه نداده 

یعنی درمان باید به فکر کسب درآمد باشم چون با بی پولی انگار دارم جون می‌کنم روزا 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
ما هنوز نخریدیم عزیزمیعنی فعلا پول نقدی نداریم😁ولی چیزی که مد نظرمون باشه یه آپارتمان حدود ۵۰ متری ...

سلام گلم. انشاالله که به هدفتون میرسید و صابخونه میشید بزودی🙏🙏

بله فداتشم ما با همین وام خونه خریدیم.😊🙏

ببین این وامو ،وقتی شما اوراق بخرید بانک موظف به پرداختش هست.برای ما که تقریبا یه ماه طول کشید.

ارزیاب که بیاد میخواد قیمت ملک رو تخمین بزنه که آیا ملک موردنظر انقدر می ارزه که بانک تقریبا یه تومن وام بده برای خریدش.

نگران تایید کردنش هم نباش.ما روزی که ارزیاب رفته بود برای ارزیابی باهامون تماس گرفت و همسرم باهاش صحبت کرد و گفت که برای خرید خونه واقعا به این وام نیاز داریم و خداروشکر ایشونم تاییدش کرد.که البته ارزش ملک هم واقعا همین بود.منظور اینکه ارزیاب هم باهاتون راه میاد.

حالا از چندتا بانک مسکن شهرتون بپرس ولی این وامو بانک حتما میده.

یکی دو روز بعداز خرید اوراق وامو بهتون میدن.

براش متن سازی کن تایپیک بانو آرتمیس بخون دقیقا خیلی از مثال های واقعی توش اومده خیلی برای من جالب بو ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی 

من تموم تاپیک های بانو آرتمیس رو خوندم 

چندین بار هم اینجا معرفی کردم 

ولی دوست خوبم شوهر من در این مورد خیلی مقاومت به خرج میکنه و آدم شدیدا ولخرجیه 

الان به رستوران شاید ۵-۶ میلیون بدهی داشته باشه 

به عالم و آدم بدهکاره 

قرض میگیره بعد با قرض ، قرض آدم قبلی رو میده 

دو سال پیش چندتا کلاهبرداری میلیاردی ازش کردن اما بازم آدم نشده 

کلا زیاد امیدی بهش ندارم 

هر شب با فکر جدایی میخوابم ولی فرداش میگم دخترم چی پس حیفشه 

خیلی دوست دارم یه روز بیام اینجا بنویسم که توی این ۵ سال من چیا دیدم و تجربه کردم شاید درس عبرتی باشه برای جوونای مجرد اما میگم شاید زیاد مرتبط با بحث اقتصادی نباشه 

ممنون بابت راهنمایی ازت اما واقعا شرایط زندگی من نرمال نیست 

منم از اون دسته زنایی هستم که باید خودم تنهایی فکر اینده خودم و دخترم باشم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
نه نکنکلی کسر میشه .چون قیمت خام ازت می‌خرن دوباره دستبند رو با کارمزد ومالیات و حق فروش بهت میفروشن ...

بله عزیزم درست میگید خیلی رو مخم رفته بود اینکارو انجام بدم یا نه اینجا مطرح کردم با کمک شما دوستان منصرف شدم همون پول اجرت و مالیات و میدم یدونه پارسیان 

سلام عزیزم چه جالب اخه گفتی مدیرشون گفته اجباری در کار نیستولی اینجا (مشهدی هستم) موقع ثبت نام کلاس ...

اصلا موضوع اجبار و اختیار به کنار کارهایی که بچه ها تو پیش انجام میدن رو نمیشه همه رو تو خونه انجام داد سرمایه گذاری فقط پول و طلا نیست آینده بچه ها هم پوله

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

خانومای گل سلام من اولین نفری بودم که توی تاپیک میلی رو بهتون معرفی کردم تا پس انداز های اندک رو هم به طلا تبدیل کنیم خوشحال میشم اگه به واسطه پست من با میلی آشنا میشید کد منو بزنید دل منم خوشحال کنید حمایت کنید ازم  بعضیام به دروغ میگن میگن کد من و بزن هم به تو پنج میلی هدیه میده هم به من(آخه چرا دروغ همه ما عقل و شعور داریم ) ،من دروغ نمیگم فقط به کسی که کدش رو وارد میکنید هدیه میده 

اینم کد منه برنامه رو از بازار دانلود کنید و ده هزار تومنتون روهم به طلا تبدیل کنید کد منم بزنید حلال باشه این همه براتون نوشتم و معرفی کردم😁😘😊

milli-hiax5

2810