2777
2789
مرسی عزیزم محبت کردی ولی مشکل اینه من از اون ماهانه بخش زیادی رو‌خرج‌میکنم و‌تنها یکیش و‌طلا می‌خرم

اگه خرج خونه رو با سود اون پول میدی که عزیزم راهی نداری 

بهتر همش رو تبدیل نکنی چون فقط خودت اذیت میشی 

روان و اعصاب آدم از طلا و پول خیلی خیلی مهم تر 

اگه میتونی با دو تومن زندگی کنی 

صد تومنش رو تبدیل کن 

اگه تهران هم هستی من میتونم آدرس جایی رو بدم که طلای دست دوم بهت بدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من باپول وام وپس اندازی ک داشتم امروزرفتم ۲۲گرم وخورده ای طلای نوخریدم ۱۱۱م حساب کردبرام همش ا ...

باید فاکتور رو بزاری 

یا اینکه وزن دقیق طلا قیمت دقیق خریدتون و اینکه اون زمان که خرید کردید قیمت تابلو چقدر بوده که بالای فاکتور می‌نویسه 

یعنی قشنگ کلاه گذاشته سرم درسته؟ حالم خیلی بده ازصب چیکارکنم خدایا

عزیزم طلای نو اجرت داره دیگه 

خود طلافروش هم با اجرت می‌خره 

طلا ها رو خود طلافروش با اجرت ده درصد به بالا می‌خره 

دیگه اون همه سرمایه و مغازه و مالیاتی که میدن باید یه سودی هر براشون داشته باشه ولی کلا طلای نو تا بیست درصد هم به نظر من کاملا منصفانه است 

بالاتر هم بستگی به طلا داره طلاهای خارجی خیلی اجرت داره 

یاس بیوتی عزیزم اگه پیامم رومیخونی می‌خواد بدونی جات خیلی خیلی خالیه کاش دوباره ببینمت توتاپیک

عزیزدلمی ارادتمندم😘😘

وقتی کاربرای با سابقه و قدیمی تاپیک بهم میگن دروغگو و توهمی حقیقتا دل و دماغی واسم نمیمونه که ریپلای بزنم عزیزم ولی خاموش میخونم

از شنبه هفته پیش مشغول زندگی جدیدم هستم همه چیو باید از صفر شروع کنم

قبل اومدنمم ماشینمو فروختم ریال موند تو حسابم ،دلار و طلا کشید بالا فعلا به خاک سیاه نشستم😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستای عزیزم اینم‌انگشتر من که از رضوان گرفتم هفت درصدبالای تابلو و ۴ گرمه و۱۸/۳۰۰ شد(گرمی ۴۵۷۵۰۰۰تم ...

خیلی قشنگ مبارکت باشه 

من عاشق انگشترم اصلا خیلی انگشتر دوست دارم 

بعد دستبند بعد هم گردنبند 

النگو دوست ندارم 

ولی واقعا انگشتر خوشگلی اینا تو دست خیلی نما داره 

من هم منتظرم حقوق مهر رو بریزند برم طلا بخرم 

خیلی هوس طلا کردم 😂😂

من گرفتم خوب بود 30 م گرفتم دو تا ربع سکه خریدم الان قیمتش گرونتر شده سود کردم

از کدوم خریدی منم  وام رو گرفتم اما میترسم ربع سکه بخرم مشکل داشته باشه

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
همشون رو میشه تیکه تیکه دادفقط دوتا چک هست ۱۸تومن که باید یهو پرداخت بشنبدبختی اینه خرجمون جدیدا زیا ...

اعصابت ارزشش بیشتر از چند تا تیکه طلاست 

الان هم خداروشکر کن که اون طلاها هست 

تا لحظه آخر طلا نفروش دیگه طلا فروختن که کاری نداره راحت تبدیل به پول میشه 

ایشالله که پول قسط ها جور میشه و نیاز به فروش طلا نداری 

ولی هر وقت داشتی حرص میخوردی و هی حساب کتاب می کردی به خودت بگو واسه همین روزا و شرایط طلا خریدم خوب جور نشد طلا رو میفروشم 

بخدا هیچی ارزش حرص خوردن نداره 

استرس عامل بیشتر مریضی ها و مشکلاتی هست که اصلا فکرش رو هم نمی کنید دور از جون دور از جون همین استرس ها کوچک ترین مشکلی برای آدم پیش بیاره میگی پول و طلا چه ارزشی داره فقط خوب بشم 

خیلی قشنگ مبارکت باشه من عاشق انگشترم اصلا خیلی انگشتر دوست دارم بعد دستبند بعد هم گردنبند النگو دوس ...

عزیزدلمی سلامت باشی بی صبرانه منتظرم به دل خوش وتن سالم انگشتر خوشگلتوبخری وعکسشوبذاری 😍🙏

والا قرار بوده از ماه پیش یکم بزنه بهم کلا ۵۰۰ زده اونم همش خرج دخترم شده نمی‌دونم واقعا کار درست چی ...

براش متن سازی کن تایپیک بانو آرتمیس بخون دقیقا خیلی از مثال های واقعی توش اومده خیلی برای من جالب بود.

متن سازی یعنی روش غیر مستقیم برای تاثیر روی بقیه مثلا تو میای از یه شخص سومی داستان میسازی قصه تعریف میکنی.مثال: یه خانمی بود تو همسایگی مامانم اینا اون روز تو خیابون دیدمش داشت خرید میکرد و اینا میگفت شوهرم بهم ماهیانه پول میده منم خرج خودم میکنم خیلی خوب و راضی ام و دیگه سر پول هم با شوهرم بحث نمی‌کنیم.

یا اینکه با تلفن صحبت کن با یکی و بگو که ماهیانه بگیر از شوهرت اینجوری تکلیفت مشخص که چقدر پول داری‌.

یا مستقیم به شوهرت بگو دوستم یا فامیلی یا همسایه با شوهرش این مشکل دارن بنظرت اگر شوهرش ماهیانه بهش پول بده بهتر نیس؟؟؟

بعدش هم زیاد و مستقیم اشاره نکن.

تاثیر روی ناخودآگاه خیلی استمرار میخواد باید صبر داشته باشی💚

عذر میخواهم از بقیه دوستان🌹

2810