2777
2789
اتفاقاالنگو خریدم دست دوم خواستم نداشت

تهرانی عزیزم؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلاسی چیه چجوریه

سلام عزیزم بانک طلای حقانی اینجوری هست که شما یه مبلغی پول میدی به گرم طلا برات ثبت می‌کنه تا هروقت که زیاد شد از خودش طلا بخری من ازش نخریدم خیلی وارد نیستم

ویپاد بانک مجازی پاسارگاد هست که اپلیکیشن رو نصب میکنید کارت براتون صادر میشه به ازای هر صد هزار تومن که هر بیست و چهار ساعت داخل بانک بمونه بهتون یک سکه میده تعداد سکه‌ها که بالا بره میتونین بدون ضامن ازش وام بگیریم یه مدل دیگه هم وام داره به این وام پلکانی که از یک میلیون تا سی میلیون به ترتیب براش درخواست میدین اونم بدون ضامن میتونین بگیرین

طلاسی هم یه اپلیکیشن خرید و فروش مجازی طلا هست که از صد هزار تومن میتونیم خرید کنیم به صوت طلا پس‌انداز رو نگه میداره با بالا رفتن طلا این پس‌انداز هم افزایش پیدا میکنه که هروقت بخواین میفروشین پول رو براتون واریز می‌کنه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
یعنی قشنگ کلاه گذاشته سرم درسته؟ حالم خیلی بده ازصب چیکارکنم خدایا

نه عشقم طلای نو همین درصد اجرت رو داره تا بالای ۴٠ درصد نرمال گرفته

شما طلای نو خریدی

مبارکت باشه❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

دوستای عزیزم اینم‌انگشتر من که از رضوان گرفتم هفت درصدبالای تابلو و ۴ گرمه و۱۸/۳۰۰ شد(گرمی ۴۵۷۵۰۰۰تموم شد)بااون پورتوفینو که مدنظرم بود فرق میکنه ولی  خب معلوم نبود ازاون مدلا تو‌بدون اجرتا باشه یانه منم همینو گرفتم کلا هیچ انگشتری نداشتم جز حلقه وخیلی دلم انگشتر میخواست حالا همینم فردا درمیارم میذارم توجعبه ولی خب بازم خداروشکر گرفتمش فکرم آروم شد 

الهی الهیییییی بهتر وبیشترش برای شما عزیزای دلم که باوجود شما من تو این مسیر طلایی افتادم❤️🙏

ممنونم دلگرمم کردین

اتفاقا به نظرم خیلی مناسب حساب کرده 

شهر ما طلای نو حتی النگو رو با اجرت و سود و‌ مالیات کمتر از ۲۰ درصد نمیدن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
دوستای عزیزم اینم‌انگشتر من که از رضوان گرفتم هفت درصدبالای تابلو و ۴ گرمه و۱۸/۳۰۰ شد(گرمی ۴۵۷۵۰۰۰تم ...

چقدر شیک و‌برازنده 

مبارکت باشه عزیزم 

من بیشتر از خودت ذوق کردم که خریدی 

اخه خیلی تو‌دلت بود انگار 

ان‌شالله به خوشی استفاده کنی 😍

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم من باپول وام وپس اندازی ک داشتم امروزرفتم ۲۲گرم وخورده ای طلای نوخریدم ۱۱۱م حساب کردبرام همش ا ...

عزیزم داری میگی طلای نو ، ۱۷ درصد بالای خام طلا گرفته سود و اجرت داره طلای نو 

حالا اگه خوشگله ودلخواهته خوشحال باش 

مم گاهی بدون اجرت که میگیرم اصلا باب دلم نیست

چقدر شیک و‌برازنده مبارکت باشه عزیزم من بیشتر از خودت ذوق کردم که خریدی اخه خیلی تو‌دلت بود انگار ان ...

قربونت برم عزیزم ان شالله بهتروبیشترش روزی شما باشه

اره مگه میتونستم ازفکرش دربیام 🥲

عزیزم داری میگی طلای نو ، ۱۷ درصد بالای خام طلا گرفته سود و اجرت داره طلای نو حالا اگه خوشگله ودلخوا ...

بله عزیزم خوشگله فقط سایز ۲گرفتم نرفت دستم شایدم فروشنده نتونست دستم بندازه گذاشتمش جعبش ببینم بعدا چی میشه

خانما یه مشورت

بیمه ماشینمون یکم تمومه حقوق این ماه شوهرم اصلا باب دل نیست بخاطر جریمه هایی ک میزنن مطمئنم چنگی ب دل نمیزنه بالاترم گفتم خونمونو یکم دستکاری کردیم یه خروار بدهی داریم ک حقوق یک سوم بدهی رو هم کفاف نمیده

چند روز پیش النگوی دختر یسالم اتفاقی مامانم متوجه شد ک شکسته کامل شانس اوردم مامانم دید وگرنه معلوم نبود کجا از دستش بیوفته

من میخواستم این النگو رو یادگاری نگهدارم اما حالا ک شکسته ارزشی نداره برام و کلی گریه کردم براش شوهرم میگه نگهش دار از قرض ک دراومدیم تعویض کنیم سنگین ترشو براش بخریم البته این النگو وزنی هم نداره در حد ۳گرم حدودا بود

حالا من ب شوهرم پیشنهاد دادم طلا که بالاس النگوی شکسته رو بفروشم نصف بیمه رو بده بقیشو قسطی بده باقی پول النگو رو هم نگهدارم تو ویپاد هم سکه بگیرم هم طلا اومد پایین تر روش پول بزارم یکی دیگه سنگینترشو بردارم برا دخترم

بنظرتون اینکار درسته یا نه نگهش دارم؟

بله عزیزم خوشگله فقط سایز ۲گرفتم نرفت دستم شایدم فروشنده نتونست دستم بندازه گذاشتمش جعبش ببینم بعدا ...

مبارکت باشه من  دستبند النگویی رو سایز یک میگیرم بسختی میره تودستم ولی شیکتره اینجوری  حالا شمامیگی دو هست با دستکش نایلونی ومایع ظرفشویی راحت میره دستت 😘

2810