2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همون عزیزم تو میتونی یه ماه نگهش داری افرین واقعا من مثلا روزانه میانگین ۲۰۰ نقدی دارم هشتاددرصدش ...

نه بابا خیالت راحت من اصلا نمیتونم نگه دارم😂😂😂😂😂

درجا خرج میکنم 

برای اینکه خرج نکنم اصلا خونه نمیارم میذارم سرکارم بمونه

سکه هم من فقط از سکه فروشی میخرم جای معتبر اردیبهشت امسال هم هرچی داشتم فروختم هیچکدوم ایراد نداشت به راحتی خریدن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام روزتون به شادی 😘خانوما به نظرتون خرید طلا تو این وضعیت به صلاح هستش ؟ چون اگه وضعیت جنگی الان ...

من جای شما باشم امروز که وامم درومد یکساعت بعدش طلافروشیم

هر اتفاقی هم که بیوفته نگهداری طلا خیلی راحته شما الان صد میلیون داشته باشی باید تو کیف بریزی ببری اما میشه ٢۵ گرم طلا که اندازه‌ی یک دستبنده

همین فردا تهران بمباران بشه اول از همه بانک بسته میشه چجوری میخوای رو پول حساب کنی چجوری میخوای سرمایه رو از بانک بکشی بیرون اصلا کدوم بانکی همچین پولی رو داره که بخواد بده

ببخشید من خیلی تلخ گفتم خواستم ته ماجرا رو ببینی

وگرنه که جنگی در کار نیست الکی خودت رو نترسون طلا هم ارزون نمیشه

همینجوری ادامه بده و پس‌انداز کن که به اهداف قشنگت برسی❤️

عزیزم براخریداپارتمان چهارواحده همکف بهتره یااپارتمان اسانسوردار؟قیمتهای دیوارواقعین یابیشترزدن؟

والا من که چیزی بلد نیستم ولی آپارتمان آسانسور دار رو ترجیح میدم و فکرکنم گرونتر هم باشه 

دیوار یکمی گرونتره 

کلا الان مالک هایی که میخان بفروشن با شرایط فروشنده کنار میان تاحدودی 

چون خرید و فروش راکده 

عزیزم تهران هم کرایه اسنپ خیلی اومده پایین فقط به نفع اسنپ و‌مسافره شوهرمنم گاهی میره اسنپ ، شما که ...

سلام عزیزم من چون بیشترش قسط قرعه کشیه نقدی هم میدم به صاحب قرعه قبول میکنه من معمولا شوهرم میره اسنپ مثلاهم نقدی میدن هم تو کارت میریزن نقدیارو هر روز ازش میگیرم میذارم کنار واسه قسط اونایی که تو کارته دست خودش هست واسه خرج روزانه اگه هم زیاد شد باز یکمیشو برمیدارم واسه قسط اینجا هم خیلی کمه از این سر تا اونسر شهر میزنه ۴۰تومن باز ۵تومنشو اسنپ برمیداره میمونه ۳۵ یک ساعت باید تو راهو ترافیک باشی واسه۳۵ تومن

سلام به همگیچند نفر اینجا گفته بودن که طلاهاشون رو تو صندوق امانات بانک نگه میدارن...در واقع این صند ...

عزیزم سلام منم دنبالش بودم که بگیرم دقیقا شرایطش همین شده ١١٠ میلیون بابدپول سپرده کنی ک تا یکسال بهش دست نزنی تا کوچکترین سایز صندوق رو بگیری

برای من که اصلا منطقی نبود و اینکار رو نکردم در عوض طلاهایی که داشتم رو بانک کارگشایی گذاشتم ١١٠ گرم طلا رو برای یکسال گذاشتم بانک روش ٢٠ تومن وام گرفتم که سال بعد باید یکجا ٢۵ تومن بدم و طلا رو خارج کنم خب این برای من بصرفه‌تر بود اون ٢٠ تومن رو بدهکار بودم پرداخت کردم هر ماه هم دو و پونصد توی طلاسی خرید میزنم که تا سال آینده این ٢۵ تومن رو پرداخت کنم که روی پولم سود هم کردم چون طلا داره می‌ره بالا اما من همون ٢۵ رو باید پرداخت کنم

اینکار برای من منطقی بود اما برای دوستانی که می‌خوان صندوق بگیرن

من با رییس بانک صحبت کردم اگر حساب داشته باشین که گردش مالی بالا داشته باشه مثلا حساب دستگاه پوز مغازه قبول میکنن که با گردش حساب صندوق رو بدن

فقط گردش حساب باید بالا باشه

این شغل ها توی کوچیک اصلا نمیتونی بری دنبالش و اینکه من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکار این مدلی شو ...

ببخشید عزیزم من فکر کنم اشتباه روی پست شما ریپلای زدم چون یادمه داشتم با دوستمون اومیکرون🤣🤣صحبت میکردم شاید خواب و بیدار بودم اشتباه برای شما نوشتم 

ان شاالله که استخدام بشین و شغل خوبی پیدا کنین

عزیزم منم نظر خودمو میگم بعد خودت ببین چی صلاحهبنظرم بذار پولت توی بانک بمونههمه تحلیلگرا میگن طلا ت ...

دقیقا 

نمی‌دونم چرا تا اسم سود بانکی میاد همه گارد میگیرن که سود بانکی اصلا.. طلا بگیر فقط 

خب شاید طرف خرج روزمره اش رو با اون سود میگذرونه..

طلا بخره گاز بزنه؟!!!!

خب همون عزیزم تو میتونی یه ماه نگهش داری افرین واقعا من مثلا روزانه میانگین ۲۰۰ نقدی دارم هشتاددرصدش ...

خب میتونین هرچقدر روزانه نقدی دارین بدین دست مادری خواهری که بهش اعتماد دارین براتون نگه داره وقتی زیاد شد بگیرین

چقدر قشنگ و امیدوار کننده🥰منم دوست دارم دارم بجای درس عبرت الگو بگیرم.خواهش میکنم بیاین داستان های ...

پس منم داستان یکی از آشنا ها رو بگم 😍 

یکی از اقواممون یک دختر و یک پسر داشت که همسرشون فوت کردن سال ۸۰ فوت شدن و بچه هاش هم کوچیک بودن بچه بزرگش ۴ سالش بود  

بچه کوچیکه یک سالش بود همسرش هم شغلش آزاد بود در آمدی براشون به جا نذاشت

یک خونه داشتن که خانواده همسرش بالا کشیدن و به اینا چیزی ندادن 

این خانم موند با لباس تن و دوتا بچه چند تا تیکه طلا 

رفت تحت پوشش بهزیستی و رفت چند سال خونه پدرش ...پدرش هم وضع مالی خیلی خوبی نداشت که کمکشون کنه 

خلاصه با مستمری بهزیستی و وام های بهزیستی بهش داد تونست یک خونه خیلی کوچولو بخره 😍😍 خیلی قناعت میکرد سعی می‌کرد حتی هزار تومان هم هدر نده

بعداً که یارانه هم اومد طلا می‌خرید باش 

سال ۹۵ هم تونست علاوه بر اون خونه ای که داشت یک واحد بزرگتر تو جای بهتر شهر بخره😍 و چند جا مشغول به کار شد علاوه بر مستمری بهزیستی و یارانه کار هم شروع کرد (البته دهه ۹۰ رفت سر کار)درآمدش هم کم بود ولی راضی بود می‌گفت مهم اینه که هست خدا رو شکر 

دخترش ازدواج کرد  بهترین جهاز رو داد  سر عقد هدیه ۳۰ گرم طلا هدیه داد به دخترش پسرش بزرگ شد رانا پلاس صفر انداخت زیر پاش 🤌🏻🤌🏻😍  

۱۵۰ گرم این حدودها هم در حال حاضر خودش طلا داره 

۴۰ گرمی هم طلا برای عروس آینده خریده👌🏻👌🏻

هر وقت هم ما غر بزنیم میگه شما که از من بهترین من بین همتون صفر بودم هم خونه دار شدم هم ماشین دار عجله نکنیم به همه چیز میرسید اگه بخواین و تلاش کنید براش😍😍

واقعا با یک درآمد اندک به همه چیز رسید بهزیستی بیمه هم براش رد کرده چند سال دیگه بازنشسته میشه😁😁 

من خودم دیدم و دارم میبینم با درآمد اندک زندگیش رو جمع می‌کنه حتی الان اون با مستمری بهزیستی و یارانه خونه دار شد شما ها که دیگه الحمدالله وضع بهتری دارین مطمئن باشید سر وقتش شما هم به همه چیز میرسید فقط برنامه داشته باشین👌🏻👌🏻

سلام روزتون به شادی 😘خانوما به نظرتون خرید طلا تو این وضعیت به صلاح هستش ؟ چون اگه وضعیت جنگی الان ...

من جای شما باشم میخرم

احتمال ریزش خیلی کمه 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خواهش میکنم گلم.🥰😊 جسارتا شما قیمت ملک موردنظرتون چقدره؟

ما هنوز نخریدیم عزیزم

یعنی فعلا پول نقدی نداریم😁

ولی چیزی که مد نظرمون باشه یه آپارتمان حدود ۵۰ متری ۲ میلیارده.دعا کنید بتونیم بخریم چون مستاجری و کرایه برامون خیلی سخته

عزیزم میتونم یه سوال دیگه بپرسم چون شما فکر کنم وامو گرفتید

به نظرت ممکنه بانک وامو نده یا بیشتر از یه ماه طول بکشه؟

همسرم رفته سوال کرده گفتن مدارک بیارید ارزیاب بعد یه هفته میاد 

اگر بیاد تایید نکنه چی؟اصلا چی براش مهمه؟

ما میترسیم حالا بیایم همه زندگیمونو بفروشیم برای بیعانه و اوراقو و... بعد بانک وامو نده 

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810