2777
2789
سلام روزتون به شادی 😘خانوما به نظرتون خرید طلا تو این وضعیت به صلاح هستش ؟ چون اگه وضعیت جنگی الان ...

عزیزم یه سوال من وام ده تومنی ویپاد رو قسط بستم همیشه ده روزه پرداخت میکردم بنظرتون بعد اتمام اقساط وام ۱۵تومنی باز میشه یا چون اقساطی کردم روی ده تومن میمونه  ؟

سلام عزیزاندوستان خیلی وقته من یا جسته گریخته میام میخونم یا گاهی با دقت میخونم اما حال نوشتن ندارم، ...

باعث افتخار که شما و عزیزانِ تاپیک از من به نیکی یاد کنید 😍🙏

چقدررررر خوشبختم من ♥️😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، وام دجی کالاچجوریه کسی میدونه راهنمایی کنه من میخوام باهاش سکه بخرم بعدبفروشم به پولش ن ...

دیج ی پی نصب کنید قسمت وام بزنید ۵۰تومنی چک صیادی میخواد تا ۳۰ میلیون با سفته الکترونیک میشه البته اعتبار سنجی میشد ک وام واستون فعال میشه یانه.

وام ک گرفتین ی پیش پرداخت داره مثلا واسه وام ۳۰تومنی حدودا ۳میلیون اول باید پرداخت کنید .

بعد توی دیج ی کالا ک خرید بزنید مرحله آخر پرداخت با وام انتخاب کنید.

عزیزم یه سوال من وام ده تومنی ویپاد رو قسط بستم همیشه ده روزه پرداخت میکردم بنظرتون بعد اتمام اقساط ...

تراکنش زیاد داشته باشید و چند روز ۱۵ میلیون ویا بیشتر تو حسابتون باشه وام فعال میشه

@masumehjoon سلام‌ به معصومه جون و بقیه دوستان لطفا خواهرانه راهنماییم کنین چون خواهر ندارم و مادرم ...

چون پول خودتونه برای خودتون جدا سرمایه گذاری کنین بهتره...البته بستگی به سبک زندگیتون داره ولی ارثیه س برای خودت باشه بهتره

عزیزم یه سوال من وام ده تومنی ویپاد رو قسط بستم همیشه ده روزه پرداخت میکردم بنظرتون بعد اتمام اقساط ...

من تا حالا اقساطی پرداخت نکردم ولی فکر نکنم مشکلی باشه فقط قانون جدیدش ۱۴ روز بعد تسویه می تونی وام برداری فرقی هم نمی کنه همون مبلغ ۱۰ تومن برداری یا ۱۵ تومن .

خواهرا من ۱۰ میلیون گذاشتم توی بلوی شوهرم تا وام ۱۰ میلیونی براش فعال بشه.  یکماه مونده که سه ماهش تکمیل بشه و وام تعلق بگیره. بنظرتون قید وامو بزنم و برم ۱۰ میلیونو طلای کم اجرت بخرم؟   یا یک ماه دیگه وام بگیرم؟؟؟ اخه قیمت طلا همینجوری درحال بالا رفتنه

سلام به همگی

چند نفر اینجا گفته بودن که طلاهاشون رو تو صندوق امانات بانک نگه میدارن...در واقع این صندوق ها رو اجاره یا رهن میکنن...من هم پیگیر شدم از طریق بانک ملی که یدونه بگیرم...منتها به من گفتن علاوه بر مبلغ رهن و اجاره که سالانه پرداخت میشه و هر سال هم به نسبت سال قبل بیشتر خواهد شد..باید ۱۰۰میلیون هم سپرده بکنم...که البته به سپرده سود ۲۲.۵درصد تعلق میگیره...

خواستم ازتون سوال بکنم که شرایط بانک شما چیه.؟؟..اونا هم سپرده سنگین میخواد..؟؟.اگه نه که لطفا شعبه و اسم بانک رو میفرمایید...

گرچه سود میده..اما خیلی کمه و اصلا به نسبت بی ارزش شدن پول به چشم نمیاد...

سلام به همگیچند نفر اینجا گفته بودن که طلاهاشون رو تو صندوق امانات بانک نگه میدارن...در واقع این صند ...

دقیقا منم میخواستم همین کار و کنم دو تا بانک زنگ زدم یکیش ۱۰۰ تومن اونیکی ۲۰۰ گفت باید سپرده کنی به نظر منم ارزش نداشت .

نمیشه عزیزممنم دنبال بودم چیزی که باشرایط اقتصادی جوردربیار وبرای من مادرپر ریسک نباشه نبودمتاسفانه ...

عهه منم می‌خوام اینکار رو بکنم

منتظرم یکم سرم خلوت بشه یه وانت بخرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
قطعا سودش بیشتره اما وقتی ماهانه پولی نداشته باشم زندگیم سخت میگذره مرسی بابت راهنماییت عزیزم محبت ک ...

عزیزم دنبال راهی باش که پولت برات کار کنه بنظرم صندوق طلا هم برای شما مناسب باشه

همین پول رو بجای بانک صندوق طلا بذار حداقل پولت بشکل طلا بمونه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810