2777
2789
سلام دوستان به کمک تون خیلی نیاز دارم ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید من حدود ۲۰۰ میلیون ...

عزیزم همون اول باید اینکارو میکردی اخه آدم پول بی زبون رو میخوابونه تو بانک! قیمت طلا رو زیر نظر بگیر یه اصلاح داد خرید بزن 

خوب باید دنبال کار باشن حتی کارهای موقت تا وقتی که یک کار دائم پیدا بشه .... خودتونم همینطور.... نگه ...

این شغل ها توی کوچیک اصلا نمیتونی بری دنبالش 

و اینکه من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکار این مدلی 

شوهرم هم اصلا اجازه نمیده من سر کار برم میگه درس بخون استخدام شی 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم لطف کردی فردا میرم دنبال ۱۰۰ تومنش

عزیزم منم نظر خودمو میگم بعد خودت ببین چی صلاحه

بنظرم بذار پولت توی بانک بمونه

همه تحلیلگرا میگن طلا تا ۵ میره بعدم برمیگرده پایین

فرض کن طلا تا ۵ بره یعنی از همینجا مثلا ۱۵ درصد رشد میکنه

شما داری از بانک سود ۲۴ درصد میگیری

حالا اگر طلایی که میخری ۷ درصد هم بهت بفروشن کلا تا ۵ تومن طلا بشه شما ۸ درصد سود میکنی خوب این سود تا آخر همین امسال که ۵ ماه مونده بانک هم بهت میده

کلا با ۱۰۰ تومن ۲۳ گرم طلا میتونی بخری

حالا اگه پولت توی بانک باشه و هر ماه ۲ تا ۳ تومن طلا بخری توی یک سال ۵ گرم طلا میخری ۲۰۰ تومنت هم داری خرج ماهانت هم داری روحیت هم خوبه

عزیزم من فقط نظر خودمو گفتم حالا خودت هر چی صلاح میدونی انجام بده

من مدیون نشم

عزیزم همون اول باید اینکارو میکردی اخه آدم پول بی زبون رو میخوابونه تو بانک! قیمت طلا رو زیر نظر بگی ...

اره واقعا اشتباه کردم اواخر خرداد ماه تا الان ۱ تومن رفته روی هر گرم 🥲🥲🥲🥲🥲 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم منم نظر خودمو میگم بعد خودت ببین چی صلاحهبنظرم بذار پولت توی بانک بمونههمه تحلیلگرا میگن طلا ت ...

مرسی عزیزم محبت کردی 

ولی مشکل اینه من از اون ماهانه بخش زیادی رو‌خرج‌میکنم و‌تنها یکیش و‌طلا می‌خرم 

سلامببخشید کدوم بانک گذاشتید که سودش ۴ تومنه؟

بانک رفاه 

هر ۱۰۰ تومن ۲ تومن سود میده 

مرسی عزیزم محبت کردی ولی مشکل اینه من از اون ماهانه بخش زیادی رو‌خرج‌میکنم و‌تنها یکیش و‌طلا می‌خرم

خوب از این به بعد به محض اینکه سود واریز شد ۴۰۰ سوت طلا بخر بعد خرج کن اینجوری بودجه بندیت براساس پولیه که داری

وقتی هم پول کم داشته خلایقیتت واسه پول گرفتن از همسرت گل میکنه کافیه امتحانش کنی

مرسی از راهنماییتون دوستان 

تک تک‌ریپلی نمیکنم که تاپیک شلوغ نشه 

خیلی لطف کردین ❤️

سلام دوستان، وام دجی کالاچجوریه کسی میدونه راهنمایی کنه من میخوام باهاش سکه بخرم بعدبفروشم به پولش نیازدارم، حالانمیدونم چجوری بایدوامش روبگیرم واینکه خوبه بگیرم یانه اگه نگیرم مجبورم طلاهاموبفروشم؟؟ 

سلام روزتون به شادی 😘

خانوما به نظرتون خرید طلا تو این وضعیت به صلاح هستش ؟ چون اگه وضعیت جنگی الان تکلیفش به خیر روشن بشه که مطمئنا حسابی ریزش داره . اگه به شر باشه که دیگه طلا به چه دردی میخوره یکم پول نقد باید واسه اون شرایط نگه داریم دیگه . 

من تا هفته دیگه وام ۵۰ تومن ویپادم فعال میشه میخوام سریع بگیرمش چون ویپاد خیلی داره قانون های جدید در میاره و اذیت میکنه پول مخفیمم هستش نمیدونم چکاری به صلاحه ؟ 

والا قرار بوده از ماه پیش یکم بزنه بهم کلا ۵۰۰ زده اونم همش خرج دخترم شده نمی‌دونم واقعا کار درست چی ...

عزیزم هر کس شرایط خودش بهتر میدونه ولی به نظرم تو داری دست به عصا با همسرت کنار میایی اونم میبینه داری  می گذرونی از خداش بهت پولی نده . اابته اگه نداشته باشه حرف دیگه ای هستش اما اگه داره خواهرانه میگم از این ماه کلا فکر کن هیچ پولی نداری و نداشتی هیچی هیچی ...‌

حالا میخوای چیکار کنی ؟؟؟ 

برو همونو انجام بده ....

به قول معصومه جون شده به زاری به زوری هر طور که میدونی ازش پول بخواه  ولی پشتوانه ات محکم کن ....

آره راست میگی،فردا میرم و قالش رو میکنم،فقط عذاب وجدان دا م چرا قبل از این نرفتم براش طلا بگیرم

اره منم پیش خودم میگم این مقدار پول که داشتم چرا چند روز پیش نگرفتم که الان دیگه پولم نمیرسه بخرم ولی خب طلا برا اینده خوبه یکی طلا یکی مسکن 

2810