2777
2789
متاسفانه من یه سوت طلا هم داشته باشم شوهرم میگیره میفروشه خرجش میکنه شرایط زندگیم جوری نیست که بخوام ...

میتونی قایمش کنی میتونی تحت عنوان بدل بندازی 

کی به کیه😁

Nanakargold.ir

فیلترشکنم وصل بشه ازصفحه اش عکس میزارم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستان به کمک تون خیلی نیاز دارم ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید من حدود ۲۰۰ میلیون ...

عزیزم نظر من اینه که اگه میتونی کل پولت رو طلا بخر و هزینه لوازمی که نیاز داری رو از همسر بگیر دیگه هرچقدر هم که دستشون تنگ باشه میتونن 2 میلیون به شما بدن برای تامین هزینه هاتون

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از قبل نقشه بچین براش بگو یه بدلی دیدم میخوام بگیرم همه طلا دارن و ...پول بدل رو هم ازش بگیر

خودش بلد راهه😂 

ان‌شالله که همه آدما تو زندگیشون کنار آدم امنی زندگی کنن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
میتونی قایمش کنی میتونی تحت عنوان بدل بندازی کی به کیه😁Nanakargold.irفیلترشکنم وصل بشه ازصفحه اش عک ...

ریسک نمیکنم 😂 بفهمه کلا اون‌پول هیچ میشه 

طلاهای مجردیم که یادگار مامانم بودن رو فروخت 

چه برسه به اینا 

مرسی عزیزم دیدم پیجشو‌

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم نظر من اینه که اگه میتونی کل پولت رو طلا بخر و هزینه لوازمی که نیاز داری رو از همسر بگیر دیگه ...

والا قرار بوده از ماه پیش یکم بزنه بهم 

کلا ۵۰۰ زده اونم همش خرج دخترم شده 

نمی‌دونم واقعا کار درست چیه 

نمیخوامم روحیه ام خراب شه 

سلام دوستان به کمک تون خیلی نیاز دارم ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید من حدود ۲۰۰ میلیون ...

اره برو طلا بخر با نصفش  البته یه وقت نرم زیر دینت با نظرم یهو دیدی تنش ها یه کم خوابید طلا هرگرم سیصد چهارصد اومد پایین 

اخه سود بانکی که اصلا ارزشی مداره عزیزمسال دیگه این موقع ارزش دویست میلیونت شده ۵۰ میلیونمن جای شما ...

خب شاید این خانم پول دیگه ای نداره و مجبوره برای رفع نیازهاش سپرده کنه ناچارا 

اخه اونجوری دیگه ماهانه پولی ندارم برای خرج کردن طلای ابشده هم آشنا ندارم میترسم سرم کلاه بذارن

اب شده ک من توصیه نمیکنم

کارکرده

یعنی طلای کهنه

معمولا پنج تا ده درصد سود بهت میفروشبرو طلافروشی بگو برای پس انداز میخوام 

بعضیا دارن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خب شاید این خانم پول دیگه ای نداره و مجبوره برای رفع نیازهاش سپرده کنه ناچارا

خب‌ بنظر من راه خوبی نیست در این شرایط

ضمنا گفتم پنجاه تومنشو نقد نگه داره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
والا قرار بوده از ماه پیش یکم بزنه بهم کلا ۵۰۰ زده اونم همش خرج دخترم شده نمی‌دونم واقعا کار درست چی ...

ازش پول ماهیانه نخواه چون احتمالا نمیده

مثلا بگو رفتم یه بلوزشلواربرای دخترمون دیدم ۵۰۰تومن وایی خیلی قشنگ بودفلان بود گفتم خداسایه باباشوازسرش کم نکنه برم بهش بگم نه نمیگه

اگرداد برویه لباس۳۰۰بخر اون ۲۰۰سیوبشه

برای خودت

خرج خودتو ازاون سودپول نده همونو اگر۲تومنه ۱تومنش نقدنگه دار دستت ۱تومنش پارسیان  بخر،بهش طرح نیازکن خرجتوبده وبعدازش کلی قدردانی کن  بازبونت باغذای خوشمزه ات بااتاق خوابت خلاصه بهش پاداش بده تاسری بعد بیشتربده

این سیستم پاداش دهی راهکارخوبیه

چون فکرمیکنه مثلاماهیانه ۵تومن خرجی بده دست زنش دیگه افسارزندگی ازدستش دررفته

اماخوردخوردپول بگیر

مثال برای خودت من لباس زیرنیازدارم برای عشقم بپوشم بادوتا ادا چاشنیش بروداخل مغازه اگرخودش کارتشوداد ببین میتونی نقدازفروشنده بگیری واضافشوکارت بکشی اگر نشد ریسک نکن اصلاوابدا اهسته وپیوسته بروجلو که اعتمادشو جلب کنی

تاسیاست های بعدی خدانگهدار😆

الهی ربی ومن لی غیرک💖
متاسفانه من یه سوت طلا هم داشته باشم شوهرم میگیره میفروشه خرجش میکنه شرایط زندگیم جوری نیست که بخوام ...

۹۰درصد مردا مغزشون فقط برای فروش طلا کار میکنه نه خریدن   

میدونم عزیزم ولی زندگی من خیلی پیچیدس خیلی تا حدی که من الان نمیتونم حتی بگم چند پول دارم هر ماه چون ...

خوب باید دنبال کار باشن حتی کارهای موقت تا وقتی که یک کار دائم پیدا بشه .... خودتونم همینطور.... نگهداری از کودک و سالمند، فروش در بازار روزانه شهرتون، کارهای خدماتی و ...

سلام

ببخشید کدوم بانک گذاشتید که سودش ۴ تومنه؟

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
عزیزم من پول نقدی که دستم میاد رو فقط میدم پارسیان می‌کنمچون اصولا مبلغ کمیهمیرم باهاش چرت و پرت میخ ...

خب همون عزیزم تو میتونی یه ماه نگهش داری افرین واقعا من مثلا روزانه میانگین ۲۰۰ نقدی دارم هشتاددرصدش بیخودی خرج میشه یعنی چون دم دستمه کارایی که اولویت هزارمم نیست رو باهاش انجام میدم فقط چون دم دستمه

برم توکار پارسیان ، میشه بگی چه برندی وچه شکلی بگیرم موقع فروش راحت بردارن؟ صد سوتی هم هست ؟ امروز استارتشو‌بزنم خدابخواد 

2810