2777
2789
سلام دوستان به کمک تون خیلی نیاز دارم ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید من حدود ۲۰۰ میلیون ...

درکت میکنم خیلی زیاد ولی ۱۰۰تومنش روطلابخر اونم کم اجرت

۱۰۰هم بزارتوصندوق های طلا ،سودشون بیشتره من اطلاعاتی ازشون ندارم فقط ازیه فردمطمئن پرس وجوکردم اینوگفت 

صندوق های طلا واینها سرچ کن بچه های اینجاهم اطلاعاتشون خوبه بپرس ازشون

الهی ربی ومن لی غیرک💖
مثلا چه کاری ؟ واقعا موندم که چیکار باید بکنم دوره های کیک خانگی رو شرکت کردم اما خب زیاد ادامه نداد ...

عزیزم من نمی‌دونم سبک زندگی شما چجوری هست

اما میتونین با این مبلغ آنلاین شاپ بزنین

میتونیم پراید بگیرین سرویس مدارس بشین

هر کاری بکنین بهتر از بانک هست حتی اگه کلش رو هم بدین طلا بخرین باز سودش خیلی بیشتر از پول نقد نگه داشتن هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با این مبلغ نمیتونی یه کسب و کاری برای خودت راه بندازی؟دویست تومن مبلغ خوبیه حیفه بی‌ارزش بشه

نمیشه عزیزم

منم دنبال بودم چیزی که باشرایط اقتصادی جوردربیار وبرای من مادرپر ریسک نباشه نبودمتاسفانه فقط من اینکاروکردم برای خریدماشین باربری باخواهرم کخ بهش اعتماددارم شریک کنم ۱۵۰طلا فروختم اونم ۱۵۰ هم ۳دونگ به نامم هم باهاش کارکنه هم مبلغ ماهیانه درامدش ۵۰/۵۰

اگراینجورفردی پیدابشه بادرنظرگرفتن استهلاک و...میشه فکری روش کرد اماکسب وکار خیلی ریسکه منم اهلش نیستم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم من تا حالا ندیدم طلا مبلغ قابل توجهی بیاد پایین که تا عید به نزدیکی ۵ تومن نرسه قطعا زیر ۴ توم ...

راستش من وام ویپاد رو از تیر تا الان رسوندم به ده تومن برا همون چک دم عید این ماه میشد ۱۵تومن اما نشد یجا پرداخت کنم قسط بندی کردم 

میترسم چون قسط بندی کردم ۱۵تومنی رو باز نکنه

واس همی بهترین راه میلی بنظرم اومد ک خورد خورد جمع شه 

خودم طلای مصرفی حدودا ۵۰گرم دارم ولی دلم نمیاد بخاطر بدهی بفروشم

امیدوارم پس انداز از طریق میلی جواب باشه برا مشکلاتمون

درکت میکنم خیلی زیاد ولی ۱۰۰تومنش روطلابخر اونم کم اجرت۱۰۰هم بزارتوصندوق های طلا ،سودشون بیشتره من ا ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

فردا میرم دنبال ۱۰۰ تومنش 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
اخه اونجوری دیگه ماهانه پولی ندارم برای خرج کردن طلای ابشده هم آشنا ندارم میترسم سرم کلاه بذارن

توی اینستاازپیج نعناکار بخر من دوبارخریدکردم  بردم طلافروشی طلابودن گاهی طلای شکسته هم ۲درصدمیزاره طلای قابل استفاده ۴درصدمیزاره

اینهازیر۷درصدمعقول تره خریدش

یه تکپوش با۱۰۰تومن بخربندازدستت لزومی نداره برای بقبه بگی طلاهست یانیست

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم من نمی‌دونم سبک زندگی شما چجوری هستاما میتونین با این مبلغ آنلاین شاپ بزنینمیتونیم پراید بگیری ...

قطعا سودش بیشتره اما وقتی ماهانه پولی نداشته باشم زندگیم سخت میگذره 

مرسی بابت راهنماییت عزیزم محبت کردی

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
نمیشه عزیزممنم دنبال بودم چیزی که باشرایط اقتصادی جوردربیار وبرای من مادرپر ریسک نباشه نبودمتاسفانه ...

منم بچم کوچیکه 

خودم آدم رفیق بازی نبودم پس دورم اصلا دوست و آشنا ندارم برای حمایت 

و خیلی چیزای دیگه 

همون طلا بنظرم گزینه مناسب تریه برای من

خانوما من دیشب ۴۰۰تومن تقریبا از میلی گرفتم دوتام کد سرهم شد ۱۰۷میلبنظرتون منطقی هست من روزی صد یا ۲ ...

عزیزم به نظرم جمع کن مثلا هفته ای یک بار خرید بزن. 

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
منم بچم کوچیکه خودم آدم رفیق بازی نبودم پس دورم اصلا دوست و آشنا ندارم برای حمایت و خیلی چیزای دیگه ...

بله بخاطرهمون گفتم درکت میکنم

موفق باشی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
@masumehjoon سلام‌ به معصومه جون و بقیه دوستان لطفا خواهرانه راهنماییم کنین چون خواهر ندارم و مادرم ...

جدا بخر بده اجاره  و یه منبع درآمد کن  حالا تا بخوای خونه الان رو بفروشی و تبدیل به پول کنی خدا میدونه کی موفق شی  

توی اینستاازپیج نعناکار بخر من دوبارخریدکردم بردم طلافروشی طلابودن گاهی طلای شکسته هم ۲درصدمیزاره ط ...

متاسفانه من یه سوت طلا هم داشته باشم شوهرم میگیره میفروشه خرجش میکنه 

شرایط زندگیم جوری نیست که بخوام با همسرم خیلی مسائل رو در میون بذارم 

الانم باید برم طلای کارکرده بگیرم یه جایی قایم کنم 

پیج نعناکار رو‌ فارسی بزنم میاره ؟

متاسفانه من یه سوت طلا هم داشته باشم شوهرم میگیره میفروشه خرجش میکنه شرایط زندگیم جوری نیست که بخوام ...

عزیزم از قبل نقشه بچین براش بگو یه بدلی دیدم میخوام بگیرم همه طلا دارن و ...پول بدل رو هم ازش بگیر 

2810